⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Пак за билетите в градския т-рт на Варна:
Като купя онлайн билет за 60 мин, мога ли да се прекачвам на 2 автобуса в рамките на това време?

# 511
  • Deutschland/HE
Пак за билетите в градския т-рт на Варна:
Като купя онлайн билет за 60 мин, мога ли да се прекачвам на 2 автобуса в рамките на това време?

Да, то това е идеята на този билет.

# 512
Да, то иначе няма логика да е за време билет. Май само с 409 имаше някаква драма на кой превозвач е автобусът, помня че говориха, че ще го сменят на 309, но там не знам какво направиха, защото не ми е близко линията.

# 513
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, то иначе няма логика да е за време билет. Май само с 409 имаше някаква драма на кой превозвач е автобусът, помня че говориха, че ще го сменят на 309, но там не знам какво направиха, защото не ми е близко линията.
Нищо не са направили. Трябва да се внимава на кой превозвач се качва човек. То на приказки Общината е много силна, но практиката показва друго.

# 514
  • Варна
Хора, смених колата. Трябва ми сервиз за авто аларми. Нещо централното не ще да бачка. Препоръчайте някой и ако може, да не е наврян в незнайни земи. В рамките на града ми е ок.

# 515
Нашата я оправи автоключар Ясер. А бяха пробвали още двама майстори. До ВиК на ул.Прилеп, ако идваш от Левски към ВиК веднага след десния завой вдясно.
https://maps.app.goo.gl/8b7oSdZWn199MfDx6?g_st=ac

# 516
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хора, смених колата. Трябва ми сервиз за авто аларми. Нещо централното не ще да бачка. Препоръчайте някой и ако може, да не е наврян в незнайни земи. В рамките на града ми е ок.
На Царевец, преди светофара вляво посока НАП.

# 517
Благодаря ви. Признавам, че си представях нещо по-евтино, защото ще е за ден на културното многообразие в училището на дъщеря ми, т.е. съвсем еднократно. Но все пак искам да е бродерия и върху памук, а не щампа върху тениска, и явно ще трябва да преглътна цената.
Вижте Ателие Бубулина.Имат изгодни неща.Във фб имат страничка.
Аз да попитам нещо относно паричен превод чрез Easypay към банкова сметка.Получателят само на каса в Easypay ли може да си вземе парите или направо чрез дебитната си карта? Съжалявам  за тъпия  въпрос , ама ....😑

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 20:06 от Ани2010

# 518
Здравейте, нещо не се справих с търсачката. Спешно ми трябва шивачка за корекция - стесняване на рокля. Всички шивачки , които знам са заети поне 2 седмици напред. Предварително благодаря
Срещу църквата "Св. Никола", ателие, обикновено бързо стават нещата и много качествено. Там са поне две шивачки, отделно един младеж приема поръчките.

# 519
Търся зъболекар, който почиства зъбен камък за макс. 100 лв.

# 520
  • Варна
Моя позната ходи при студент във факултета по дентална медицина. Доволна е, каза че се стараят. Пробвайте.

# 521

На мен д-р Любомир Градинаров ми го почисти за 100 лв. май месец, а моят беше доста.

https://dr-gradinarov.com/

# 522
Имам няколко чанти със скъсани дръжки.
Къде мога да ги занеса за корекция?
В централна част или Виница.

# 523

В Грабо имаше преди оферти, не знам дали има сега. Майка ми беше ползвала и останала доволна.

# 524
  • Варна
Трябва да взема обикновени бели тениски за физическото. Да сте срещали наскоро?

Общи условия

Активация на акаунт