⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Под Слънцето
Като завие след кръговото към центъра, слизаш и тръгваш към центъра. Около 30 м от дясно като свършат блоковете.

# 721

Спирките се виждат.

# 722
хващате 12 и слизате на спирка ЦЕНТЪР/Аспарухово/-2

# 723
Много благорадя, никога не съм ходила в Аспарухово и ми е абсолютно непознат район

# 724
Хора, имам повод да черпя другата седмица, а колегите ми мрат за крем карамел. Изключено е да го правя, чудя се дали от някъде мога да закупя готов, в някакви индивидуални порцийки. Не се сещам да съм виждала.
Дадено е мнение за Хъшове на "Базар Левски" , аз също съм виждала в Хъшове на "Бековски" в посока към "Пискюлиев", Колхозен пазар. В индивидуални чашки е.

# 725
Ако слезете на центъра на Аспарухово трябва да се върнете малко назад. Ако слезете на предната спирка - след кръговото да вървите малко напред. СПоред мен разстоянието е еднакво. Има две спирки център едната е само за тролеят, а другата е за всички други автобуси. Според мен няма значение какво ще хванете, по скоро от къде ви е удобно да го хванете тролеят идва от владиславово през централна поща, а 12 от бриз по околовръстното, ВиК и община. 17/17а също е вариант той пък идва от почивка и ЖП гара.

# 726
Ако слезете на центъра на Аспарухово трябва да се върнете малко назад. Ако слезете на предната спирка - след кръговото да вървите малко напред. СПоред мен разстоянието е еднакво. Има две спирки център едната е само за тролеят, а другата е за всички други автобуси. Според мен няма значение какво ще хванете, по скоро от къде ви е удобно да го хванете тролеят идва от владиславово през централна поща, а 12 от бриз по околовръстното, ВиК и община. 17/17а също е вариант той пък идва от почивка и ЖП гара.
Много благодаря за подробните обяснения, определено имах нужда, че много се притеснявам да не се загубя на отиване 😊.Не за друго, но ще си изтърва часа. Аз ще се кача от Централна поща, така че ще хвана който дойде първи.

# 727
Баба Златка приема обаждания след 19ч всяка вечер и записва за другия ден.
Много е мила и добра.

За колички - Бебино.

Някой знае ли този ремонт с водопровода докога ще продължи?
Днес движението беше ад! Става въпрос за отсечката на Виница.

И кога ще се започва ремонта пак на Ботаническата, има ли информация някъде?

# 728
Уж 60 дни. Дано поне да го и асфалтират, че е отвратителен този път. Аз го избяхвах цяло лято, че беше кошмар.
Той и пътя за Галата трябваше вече да е готов и да пуснат автобусите ама....

# 729
  • Варна
Моля, препоръчайте невролог за възрастен, с проблеми с паметта.
Благодаря!

# 730
  • Варна
Имате ли опит с вила"Салтанат"?
Приятели идват във Варна за една вечер при родителите на момичето, ще са настанени в "Свети Константин и Елена " старото "Дружба"  и си търсят тихо място за една вечер.

# 731
Ремонта на Ботаническата дълбоко се надявам да е след като приключи Виница, че ако не е е ....

Вила Салтанат, ако е тази която си мисля точно в средата на морската градина не я намирам за много тихо, но е със супер локация. Но пък реално погледнато вече не е лято и няма такова движение из морската. Пряко наблюдение към вилата нямам.

# 732
Имате ли опит с вила"Салтанат"?
Приятели идват във Варна за една вечер при родителите на момичето, ще са настанени в "Свети Константин и Елена " старото "Дружба"  и си търсят тихо място за една вечер.

Хотел Кристел в Св. Константин и Елена е тихо и спокойно.

Днес по-късно ще се опитам да направя новата тема.

А с оглед движението по булеварда тази сутрин, някой има ли наблюдение за колко време се стига до централната част? Наистина ли е час?

# 733
Естела, миналата година настаних гости в хотел Корал. Бяха доволни, но имай предвид, че често през уикенда има сватби и ако се спреш на него, помоли да ги настанят в тиха стая.

# 734
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Общи условия

Активация на акаунт