Вашата гривна, вашата история – включете се и спечелете с Nomination!

• 7 913
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Не ми допада идеята да правя достояние на околните важни моменти и имена на любими хора, но бих сложила символи за късмет, здраве и спокойствие. Бих подарила гривна на майка ми с дървото на живота, сърце.

# 287
https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-ot-18k-zlato-s-tsveten-email-diploma
Този елемент бих сложила на гривните за двамата ми сина- тази година единият е абитуриент, а другият -абсолвент.
Значими за мен са датите на сватбата ни и рождените дни на синовете ми.
Всеки един от близките ми би се зарадвал на такава гривна, аз също.

# 288
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Раждането на трите ми деца.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
   Сърчице, детелинка, безкрай..
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Децата ми Heart

# 289
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - Трудните моменти, за които не знам откъде намираме сили, но се борим и които ме изграждат и правят по-силен човек. Да си ги припомням, ако понякога ми падне гарда.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?- "Можеш" - за да ми напомня, че всичко в живота ми зависи от мен самата и никой за нищо не ми е длъжен.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Най-добрата ми приятелка. Един от най-устойчивите психически хора, които познавам, най-добрата, най-красивата, винаги готова да помогне на хора в беда, и ми е голяма подкрепа.  Елемент за нея - Композивен елемент Класик One In a Milion.

# 290
  • Варна
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - датите на раждане на децата ми
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?- думи като вярвай, обичай, мисли, имената на децата ми, сърце, детелина, слънце, дъга, корона
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? -на дъщерите ми, като им добавя символи, които да ги подкрепят и окуражават; на приятелките ми, които съшо имат нужда понякога от окуражаване и подкрепа и една такава гривна би им дала много

# 291
-  Раждането на нашите деца
- Думи като доверие, любов, семейство
- Моята съпруга заслужава и символът, който ще отива на гривната буквите на децата ни

# 292
Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Бих избрала винаги своята майка, с надпис Best mom ever ❤

# 293
https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-ot-18k-zlato-zodiia-skorpion

Датата на раждане на детето ми е специалния миг , който искам да нося всеки ден 🥰

Бих изписала името на детето

Бих подарила гривна на най-добрата ми приятелка, със зодиакални елементи

# 294
https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-s-oksidiran-simvol- … tse-s-bezkrainost
-Специален момент - 10.2022
- Бих изписала  " Cancer free !!!"
-Много хора около мен я заслужават, но бих я подарила на себе си. Защото разбрах, че съм много по-силна, отколкото винаги съм мислила.

# 295
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Рожденна дата
Име, дума- family, емоция - love❤️
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Сестра ми- символи- подкова, сърце, четирилистна детелина❤️
Най- добрата ми приятелка- Good Luck Ticket 🍀
https://nomination.bg/composable-classic-link-good-luck-ticket

# 296
  • Стара Загора
Вярвам че всеки ден от живота на човек е специален по някакъв начин и трябва да му се наслаждаваме. Това че сме тук днес и дишаме, е достатъчно да сме благодарни. Разбира се, винаги ще има по-специални и запомнящи се моменти. People Couple With Heart

Символа на гривната ми би бил дума и тя е надежда.... за повече вяра, сила и любов! Two Hearts

Гривните ви са изключително красиви и стилни, подходящи и за спортни натури. Ще се радвам да се сдобия с този аксесоар на Nomination, за да съчетая с часовник и да бъде интересно допълнение към аутфита ми. Simple Smile

# 297
Имам повече от един специални моменти в живота ми.Бих написала послания и подарила на дъщеря ми.
https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-visulka-ot-srebro-i … rkoni-bezkrainost

# 298
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Когато станах майка за първи път !
Може би един деен и като се омъжа Simple Smile
Бих изписала буквите или датите на рааждане на двете ми деца, защото и те много ще питат и ще им разказвам как съм избрала имената им !
Майка ми ,разбира се -една коронка!Благодарна съм и за всичко !
Бих направила и подарък на най-добрата ми приятелка-червило или обувка с ток,на завършване за бал на моята племенница също - разтворената книга или шапката.Има голям избор от символи !

# 299
  • някъде другаде
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
      Раждането децата и внуците ми.
      името на починалия ми съпруг.
      Децата ми. Дървото на живота.

Общи условия

Активация на акаунт