Първи юни

• 835
  • 35
  •   1
Отговори
Наближава първи юни, Деня на детето!
Как смятате да отбележите празника?
На какво събитие, игри и забавления ще заведете децата?

# 1
Мислим да посетим Делфинариума в Констанца.

# 2
Ние сме спортно ориентирани, за това ще  отидем на спортен празник в Княжеската градина.

"Денят на детето тази година ще бъде още по-динамичен и вдъхновяващ благодарение на специалното събитие „Сила, скорост, смях“, организирано от Столична община, дирекция „Спорт и младежки дейности“. В неделя, 1 юни 2025 г., Княжеската градина в София ще се превърне в сцена на активността, усмивките и спортния дух – едно събитие, което ще обедини деца, родители и спортни клубове в името на здравето и забавлението."

# 3
Ние ще посетим зоопарк. Не е ходила малката до сега, а много обича животните. Като цяло аз не мисля, че на деня на детето трябва да се прави кой знае какво. Когато си с малко дете, всеки ден е ден на детето, по-скоро ще се радваме повече на ден на родителя😅

# 4
Ние ще посетим зоопарк. Не е ходила малката до сега, а много обича животните. Като цяло аз не мисля, че на деня на детето трябва да се прави кой знае какво. Когато си с малко дете, всеки ден е ден на детето, по-скоро ще се радваме повече на ден на родителя😅
Напълно съм съгласна,малките деца си отстояват всекидневно позицията си и си искат своите дреболийки за деня

# 5
Така е, всеки ден е ден на детето!
Но първи юни си е специален празник и винаги го отбелязваме. Даже подаряваме и малки подаръци...

# 6
Синът ми от сега се гласи,че тогава ще командва той Grinning
Едва ли ще се размине само с това

# 7
  • София
На 1 юни се организира мирно бдение в памет на Сиана и всички дечица, които са погубени по пътищата у нас. Мисля да го подкрепя, защото каузата е смислена и си заслужава. Не искам нито едно детенце повече да бъде погубено по този начин, трябват реформи, трябват промени и наказания, а не управляващите да спят.

Пускам в скрит текст част от поста на бащата на Сиана и се надявам да се съберем повече хора. Когато.. има здраве, разбирателство в едно семейство - всеки ден може да бъде 1 юни за детето, а такива каузи си заслужават.

Скрит текст:
“Нито едно дете повече”
Не затваряй очи пред безотговорността и апатията.
💔В Деня на детето, 01.06.2025 г., от 14:00 до 16:00 ч. в
 📍 София – пл. Народно събрание (Триъгълника на властта)
 📍 Пловдив – мостовото съоръжение над ул. „Гладстон“, до Античния Одеон
Ще се съберем в тиха сила – не на протест, а на мирно бдение.
🪽В памет на децата, които вече не са сред нас.
🪽В подкрепа на техните семейства.
🪽В знак на решимост да променим бъдещето за всички деца.
Сдружение „Ангели на пътя“ и фондация “Сияна Попова” ви каним да бъдете част от това обединение. Да бъдем един глас, да покажем споделена грижа и отговорност към бъдещето на децата на България.
По време на мирното бдение:
🎙️ Ще има микрофон за всеки, който пожелае да говори свободно.
📄 Ще има подписка с конкретни законодателни искания.
🎈 В 16:00 ч. ще пуснем в небето балони с посланието „Нито едно дете повече“. Символичен израз на нашата обща болка, съпричастност и надежда.
Нека си подадем ръка. За децата.
Нека начертаем пътя напред заедно. За живот, в който всяко дете има право на утре.
👁️ Рисунка на Сияна Попова вдъхнови образа на събитието. Образ, който вярваме, че носи послание от ангелите с прекършени крила, а именно: Доброто трябва да бъде осветено, видяно и споделено.
♥️ От сърце благодарим на всички приятели и съмишленици, които подкрепят каузата и събитието.
‼️Бдението е по инициатива на граждани и напълно аполитично. Присъствието на политически агитатори и разпространението на партийни послания е нежелано. Всеки, който използва каузата за политическа цел, ще бъде добронамерено помолен да напусне периметъра на събитието.

# 8
По случай 1 юни
„ДЕЦАТА И ДЕЛФИНИТЕ“

🐬 Здравейте отново, скъпи приятели, 🐬

‼️ По случай наближаването на най-любимият ни празник - Международния ден на Детето - 1 Юни, каним всички деца и техните семейства в Делфинариум Варна/Dolphinarium Varna на празнични представления с Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър, с богата анимационна програма и тематични игри с публиката. ‼️

📅 Очакваме ви на 1-ви Юни 2025 г. с 4 представления: от 10:30ч.; 12:00 ч.; 15:30 ч. и 17:00ч.

🎁 Представленията ще бъдат с БЕЗПЛАТЕН вход за всички деца до 12 г. и с промоционална цена за възрастни - 20 лв.! 🎁

👉 Билети се продават основно през сайта до изчерпване на местата!

‼️ ВАЖНО: Когато резервирате билети през сайта, молим да избирате и броя на децата - системата ги калкулира с цена - 0 лв., но те също трябва да получат електронен билет.

✅ Можете да закупите своя онлайн билет тук: https://dolphinariumvarna.bg. или на касата в деня на представлението.

🍨 Не пропускайте да се полюбувате и на най-красивата панорама на Варненския залив - от терасата на нашата кафе-сладкарница! Опитайте от любимите ни шейкове и сладки предложения!

Ще ви очакваме! ❤

📍гр. Варна, Приморски парк, местност "Салтанат"
☎ +35952302199
📧 info@dolph#делфинариумварна

# 9
Обещала съм да му купя подарък и  да го заведа... на концерт, да му купя сладолед.

# 10
Не знам в другите градове как е, но в нашия (Пловдив) Общината организира празници за Първи юни в по-големите и сенчести паркове. Има аниматори, децата танцуват, имат спортни занимания, рисуват им лицата, професионален фотограф им прави безплатни снимки, раздават балони и малки подаръчета. Миналата година бяхме там, тази година отново.

Около датата на празника баща ѝ я води в Джъмбо или Хиполенд, там граби, каквото види Simple Smile аз специално съм малко против това, защото през юли има и рожден ден и след двата празника се зариваме с играчки, но...

# 11
Кукленият театър в София е обявил, че на 01.06. и в двата му салона постановките за деца са безплатни, плаща само придружителят, като 1 възрастен може да води до 4 деца.
Това видях от друга тема, но ще е полезно и тук.

# 12
Здравейте, аз мисля 1 юни да го посветя на децата - планирали сме посещение на зоопарк, сладкарница и най-любимото ни - книжарница. След това ще се отидем на организираното от общината - празненство за 1 юни.

# 13
Тази година ще организирам градинско парти. Ще поканя други майки - та ние сме едни пораснали деца Grinning и разбира се-дечицата, приятелчета на моите юнаци. Подготвила съм викторина с наградки. Всичко ще е различно от миналата година, когато от Store.bg ни развалиха празника с недоставена навреме пратка. Децата се разстроиха..беше голяма драма. Никога няма да забравя разплаканите детски очички, които очакваха обещаните подаръци и игри, които така и не дойдоха навреме. И то това не е единичен случай със Store.bg-некоректни.
Приготвила съм и меню с картофки, кюфтенца...но домашни. Нещо като Мак Доналдс, но по-здравословно.
За десерт сладолед!

# 14
  • Пловдив
Чакам да видя една детска ферма дали ще пусне програма, чакам и една конна база. А може да организираме разходка с влак, без това е мерак на детето.

Общи условия

Активация на акаунт