Първи юни

• 950
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Още едно предложение: "Концерт на възглавници ".

https://www.facebook.com/share/v/16dNGGfeQy/

# 16
На 1 юни в нашия малък град ще има организиран детски празник с много песни с Росица Кирилова. Ще заведа и двете си деца, като малкото ще гледа и ще си играе, а голямото ще участва и ще изпее две песни. Евентуално може за вечеря да ги заведем да хапнем някъде пак навън ако имам още търпение.

# 17
Ако е хубаво времето ще отидем на зоопарк и пое разходка в центъра до любимото магазинче за Сладолед. Мисля след това като се приберем да ги съберем със съседските деца и да играят на двора. Ще им приготвим разни вкусотийки - ледени близалки, сладки, пица и да играят на воля.

# 18
  • Sofia
Аз имам две внучета. На 1 юни обикновено са с родителите си и у нас идват на другият ден. За деня на детето винаги получават от нас подаръци като ролери, колелета и др. и първата разходка с тези подаръци.
Миналата година получиха електрическо АТВ. Двамата се редуваха на разходката да го карат или се качваха заедно, единият отпред да кара, а другият да се вози.
После използваме подаръците и при други разходки.
Внукът ми навършва юли 7 г, а внучката направи 4 през февруари.
Тази година още не сме решили какво да вземем.
Ще черпя идеи, ако има такива в темата.

# 19
Аз мисля сутринта да го изненадам с желан от него подарък - Лего на Майнкрафт и тъй като е събота и се надявам да е хубаво времето мисля да го прекараме целият ден навън ,ще хапнем на обед на някое хубаво заведение после на сладкарница и така. Ще има много деца навсякъде и той ще се забавлява. На този ден дори във въздуха се усеща че е денят на децата Wink

# 20
  • София
Попаднах на това във Фейсбук, та реших да споделя, може и да е полезно за някого:

Празничният 1 юни започва в 11:00ч със забавния куклен театър на Мариета-Марионета, Дидко-Сърдитко и Снежанка-Калпазанка. След освежаващата доза смях сцената ще бъде завладяна от вълшебен спектакъл-сблъсък на две поколения магьосници: Боби Шоу, Шехерезада и Валери Жокера. А след магията на фокусите индивидуални изпълнения от близо и далеч и талантливите музиканти от XS Artists Music School ще ни пренесат в други географски ширини. В затворената централна алея срещу входа на Джъмбо пък в 13:00ч започва приказно шоу със сапунени балони, което не е за изпускане даже и от големите! През целия ден там аниматори с работилнички ще очакват творчески настроени деца да рисуват и ръкоделстват заедно.

Оставям и линк към самото събитие.

Скрит текст:

# 21
Столичната Зоологическа градина е обявила за 1.06, че входът и за деца и за възрастни е безплатен:

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/za-1-iuni-vhod-svoboden-v- … vyzrastni-2419947

# 22
Копирам от друга тема:
На 1. 06. в Била ще подаряват по една ябълка на деца от 1 до 12 години!
Да знаете...Grinning

# 23
# 24
В Кауфланд банан , да обиколим да съберем малко плодове: D
Копирам от друга тема:
На 1. 06. в Била ще подаряват по една ябълка на деца от 1 до 12 години!
Да знаете...Grinning

# 25
  • София
Ще водим по-голямото дете на състезание на 1-ви юни, по-малките деца също ще ги вземем с нас да изчакаме дружно баткото, после ще импровизираме. Нищо специално не планирам, не ми се ще и да се блъскаме по разните организирани събития, така че вероятно ще изведем децата да поиграят на площадката пред блока и ще ги зарадваме с нещо сладичко. Подаръци не планирам (твърде много играчки, книжки, дрехи и всевъзможни други вещи имат, не искам да трупам повече).

# 26
Ние ще отидем на детска забава в един от кварталите,,  с рисуване на лица, DJ и различни активности.

# 27
  • Пловдив
Гласим се накрая за зоопарка в Стара Загора и там ще има различни работилници и развлекателна програма.

# 28
В Южен парк или Борисовата някой чувал ли е дали и какво ще има?

# 29
  • Банско
Миналия първи юни бяхме със свекърва ми в южния парк и беше пълно с цигани. Направо беше ад!  Попитах сестра ми какво се случва и тя каза, че от няколко години било така и на празника става ужасно там!

Иначе ние ще заведем децата на на кино, сладолед и зоокът.

Общи условия

Активация на акаунт