Априлски бебчета 2025- тема 1

• 22 592
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Относно капките със симетикон, препоръчвам Дегаз1н 🤗 той е емулсия и не предизвиква запек, останалите марки на пазара са под формата на суспензия. Дори имам чувството, че и той помага за редовното изхождане почти след всяко хранене 😊

# 226
Кактусче, вчера взехме Дегазин бейби и ги разтворихме в храната. Не знам дали те помогнаха или просто се умори, но заспа. Изкара 3 часа и малко сън. На следващото хранене не и дадохме и 2 часа рев. Ти на всяко хранене ли даваш или само на конкретни? На следващите 2 хранения пак не сме и давали, но е спокойна и заспа бързо.

Онзи ден ми попадна това в Инстаграм. При нас в много познато
Скрит текст:

# 227
Дааа, заради  7-те минути, в които се чака антирефлуксното мляко да е готово, пада такъв рев, че ще трябва да ходи на терапия като порасне Grinning

# 228
Дег@зина директно в устата ли давате?
Не стига че сме в скок сега,Ами и коликите пак се върнаха 😵‍💫

# 229
За запек давам това

Много бързо действа, 5гранули в 10-20мл вода, разтварят се с друсане и давам в шише с биберон

# 230
Вчера и го разтворих в АМ, но тя не си изяжда цялата порция. За това реших днес да го давам с лъжичка преди ядене. И както се похвалих, че е спокойна и сега 1 час рев. Дадох и дегазин и да видим как ще е днес.

Molishein Благодаря, че сподели, за да вземем при нужда.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 11:43 от Пълнолуние

# 231
Дааа, заради  7-те минути, в които се чака антирефлуксното мляко да е готово, пада такъв рев, че ще трябва да ходи на терапия като порасне Grinning

Аз не ги чакам тези 7мин, знам за тях , но не ги чакам. Пускам млякото, капя абоколикен или био Амика вътре, разбърквам с лъжичка да няма балончета и давам….и ние сме на аптамил АР

# 232
Аз задължително ги чакам, с цената на зверски рев понякога, просто защото има фибри,  които трябва да набъбнат. Може и трик да е, не знам, и Хип го чаках, пък ефектът  не беше толкова добър, колкото с Аптамил.

# 233
Луничке, от седмица даваме на всяко хранене. Слагам директно в шишенцето, радвам се, че на момента разгражда и пяната на млякото 😁 Пак се случва да си помрънка и/или проплаква за около половин- един час, обикновено надвечер, но не е нещо драматично. Без капките не ми се мисли 🥺

# 234
Какви са симптомите на стафилококите? Обрив ли?

В нашия случай беше капка кръв в акото и малко слуз. Заведох го веднага на гастро, дадох проба за изследване на микробиология, чакахме 2 дни и излезе това. Оттогава има по малко кръв, но не на всеки памперс.
И моята дъщеря имаше капки кръв в акото и разстройство, оказа се норовирус и алергия към белтъка на млякото. И при нея отложиха ваксините със един месец….. Ако искаш направи изследване на акото за Адено, ротавирус и норовирус. Има ги като пакет в Рамус.

# 235
Афродита,  имаше ли други симптоми? Температура, проблем с наддаване, сънливост?

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 17:04 от Мануна

# 236
Афродита,  имаше ли други симптоми? Температура, проблем с наддаване, сънливост?
Не, единствено кръв в аките и разстройство след всяко хранене.

# 237
Вчера разбрах, че ако ползвате приложението на ДМ можете да добавите бебенцето си и да получавате допълнителни отстъпки за детските стоки.
Също кърпичките на Бебо в момента са намалени в Лили на 2.69

# 238
По повод обличането, доволна съм от ромперчетата на Next: https://www.nextdirect.com/bg/en/style/su146113/q53627#q53627
 Хубава материя и двоен цип, който прави смяната на памперси по-лесна.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 06:58 от Belronika

# 239
Относно дрешки с хубави материи аз съм доволна от Hm, Zara, Name it  и Next. Не са се свили в сушилнята. Лидлските също са с добро качество. Имам няколко неща на Адидас и Манго и те ми харесват.

Ще погледна дали ги има и тук.

Общи условия

Активация на акаунт