Априлски бебчета 2025- тема 1

• 22 008
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Sande4 , тя се изхождаше преди ядене, след ядене, повреме на ядене .... и то беше един ден.
Афродита 1 , какви бяха вашите симптоми и колко време продължи. Ние бяхме с диария един ден и то вече преди около 10 дни, според мен си го прекара без да разберем. От тогава е акала 3 пъти и последните пъти вече кашесто и е без повръщане. Аз четох,  че хич не е шега, но с повръщане и разтройство и при тях е много опасно, но то отмина и четох, че 2 седмици след прекарването още се изолира в пробата, явно и затова се прави повторно изследване, а аз сега общо взето не съм сигурна от кога е, но в момента няма никакви симптоми...
А относно адекватността, явно в деня на случващото се е трябвало да потърся по адекватен преглед и добре, че е преминало безпроблемно и без усложнения. Аз общо взето нямаше и да разбера, че сме го имали, ако не се бях заинатила да направя този тест за тези вируси и то по причина, че в сряда сме за ваксини + ротавирусна, която предишния път отложихме заради сополки и исках да ми е спокойно, че е напълно здрава и ако не го бях направила, просто щеше да си й праснат ваксините и не ми се мисли тогава ....
Ние като се замисля явно сме го "лепнали" тогава от някъде навън, тъй като върлуваше вирус с повръщане, диария и температура в нашият район....
Даже и си я проследявам, че си наддава- относно ритуалното горене на кантарите- само кажете къде ще е кладата !? Confounded
Мишленце, педиатърката Ви е скандална….
Симптомите при Валерия бяха разстройство след всяко хранене гд и зелено ако. Като време май продължи някъде 2 седмици. А за ротавирусната, нашата педиатърка отказа да я бие след като е изкарала този вирус.

# 751
Ако още са свободни двойката памперси на пуфис, може ли за моята бебка? С лично вземане в София на уговорено удобно място.
Благодаря!

Аз ще дам дрешките на Радост. Ще запазя само няколко със сантиментална стойност. И да имаме друго дете, ще купя или взема от някой. Като видях колко за кратко се носят, направо са ми безсмислена покупка, но в началото си мислех, че ми е много важно да е с чисто нови... Има такива, които са облечени буквално по един път.

Междудругото, имаме един пакет пуфис, 2ка. Подариха ни го, но ние си ползваме хармъни и няма да го отваряме. Някоя, ако го иска, само да и от София, за да го дам лично, че мисля, че няма смисъл да се праща по куриери.

# 752
А аз имам един малко глупав въпрос, но как разбирате, че акото е със слуз? Някой може ли да я опише тази слуз как изглежда или да прикачи снимка..😅
Нещо не намирам в интернет задоволителна информация.
Намерих тази информация на Хедра:

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:22 от Pipiilotaa

# 753
Присъединявам се към въпроса на Пипилота. И на мен ми е интересно как се разбира дали има слуз или не.

# 754
Ето такива нишки като се опрат краищата на памперса

# 755
Нашето ако не беше зелено и продължителността на ситуацията беше точно един ден, аз по скоро исках тези тестове поради няколко изпражнения със слуз и си мислех за стафилококи и това не го очаквах определено. Ноооо току що бяхме на гастро, защото нали и аз съв от историчните мами- нищо, че ми е 3то и всеки казва, че него котката го гледа, но то сигурно защото нямам котка Joy Но да прекарали сме гоявно неусетно и тя ни каза да не слагаме 2 седмици ротавирусната защото може да й подразни коремчето и ни предписа само пробиотик Пробиен и Нанибел форте.

# 756
Sande4, благодаря, полезно е да знаем за какво да следим. ☺️

# 757
Аз я "хващам", защото често ака докато сменям памперса, а ако има слуз е накрая.
Днес отново има, при две чисти микробиология преди седмица. Гастрото каза ентерол и Вая вместо Биогая. И да изчакаме отново с ваксините...

# 758
Заповядайте в новата темичка 🤗
https://m.bg-mamma.com/?topic=1792457

Общи условия

Активация на акаунт