Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 12 552
  • 225
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За Местен извънземен - съвсем скоро започва следващият сезон - от 6-ти юни. Ето трейлъра, бях го сложила в предишната тема:
Скрит текст:

Ще се гледа с интерес, аз за първи път го видях в някоя от нашите телевизии - дублиран и ми стана много интересен. Не знам дали ще закачам пак да го излъчат дублиран.

Алън Тудик в тази роля страшно много ме грабва със своите физиономии и всичко, много добре влиза в роля.

Stranger Things ме съмнявам, че ще е през юли. Все някой трейлър щяхме да видим досега. Мисля, че няма официална дата обявена. Иначе и аз си чакам търпеливо.
И аз така мисля, но когато и да излезе, все ще се изгледа.

Black mirror сезон 7 кога се очаква?

# 16
  • София
Убийствата с "Тиленол": Голямата фармацевтична мистерия се разследва в сериал на Netflix
В района на Чикаго през 1982 г. се завъртат опаковки на отровен с цианид "Тиленол", и все още не е напълно сигурно кой е замърсил популярното в САЩ лекарство и как точно се е случило това.
Новата документална поредица на Netflix - Cold Case: The Tylenol Murders - прави опит да внесе яснота в криминалната загадка, интервюирайки близки на отровените жертви, разследващи полицаи и Джеймс Луис - основният заподозрян по т.нар. Тиленолови убийства.

https://webcafe.bg/seriali/ubiystvata-s-tilenol-golyamata-farmat … na-misteriya.html

И... какво можем да гледаме през юни:
Краят на Squid Game, нов The Bear и още - новите сериали през юни
Естествено, най-голямо внимание се очаква да получи третият сезон на Squid Game (в редакцията някои вече тръпнат в очакване).
Но и отвъд хита на Netflix ще има какво да се гледа - крими, комедии, супергеройска история... Лошата новина е, че повечето премиери са заложени за края на юни, т.е. дотогава ще трябва да запълваме времето пред телевизорите с нещо по-старо, а защо не и да наваксаме с предните сезони на завръщащи се сериали.

https://webcafe.bg/seriali/krayat-na-squid-game-nov-the-bear-i-o … li-prez-yuni.html

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 09:29 от EmBrother

# 17
Айде имаме дата(дати) за Stranger things - 26.11 (4 епизода), Коледа (3 епизода) и Нова година (финал) - https://youtu.be/QlYrNC_1Xmk?si=hlzB7HFFeGVrx39Z

# 18
  • Дивата природа
^ tudum = Ономатопея «ЗвукоПодражание» на онзи сигнал, дори в трейлъри, когато си пускате Netflix продукция... та вече ежегодно се провежда „събитие“, което събира мн. инфо* за предстоящи заглавия:

# 19
  • София
Първи поглед към последния сезон на Stranger Things и кога ще бъде премиерата...

Няма спойлери, има тийзър. 26 ноември вече е близо.
https://webcafe.bg/seriali/parvi-pogled-kam-posledniya-sezon-na- … e-premierata.html

“Аз създадох смъртта”: Първи трейлър на “Франкенщайн” на Гийермо дел Торо
Netflix пусна първия трейлър на екранизация на "Франкенщайн", режисирана от носителя на "Оскар" Гийермо дел Торо. Чака се също през ноември.
https://webcafe.bg/kino/treylar-na-frankenshtayn-na-giyermo-del-toro.html

# 20
Харесвам Оскар Айзък, но тази книга не ми допада и вероятно няма да го гледам.

# 21
  • София
Гийермо дел Торо ми е любим режисьор. И Айзък харесвам много, та ще се гледа.

# 22
  • София
С извинения (ако е писано в предната тема?), някой гледа ли този сериал - виж в скритото поле?
Аржентински, на "щанда" вече е налична 4-та серия.
Скрит текст:

# 23
  • София
Целият сезон е излязъл на The Eternaut.
Очаквах повече, но ще му дам шанс и със сезон 2.

# 24
Изгледах The Eternaut до епизод 3,но ми е скучно, което е странно, защото харесвам подобни сюжети - мистериозни, постапокалипсис, оцеляване и извънземни (не е спойлер, има го в резюмето), които нямат благоприличието да се появят веднага. Първите епизоди се влачат като охльови на почивка, виждаме снега, града, хората и началото на анархия. Всъщност в края на епизод 3 се случва нещо, но дали е направено от хора или не - не знам, но и сякаш не ме вълнува толкова.

# 25
  • София
Ако първите 3 епизода са ти скучни, към края съвсем ще се разочароваш.

# 26
Ако първите 3 епизода са ти скучни, към края съвсем ще се разочароваш.
И аз така реших и за това просто прочетох комикса, защото историята е интересна и исках да знам какво се случва, но без да ми се налага да гледам сериала.

# 27
  • София
@ Tuon, Иля - благодаря за инфото. Няма да му отделям време. Има мачове целия месец и... иде време да влезем в "странните неща".

# 28
  • Дивата природа
ПРИШЪЛЕЦът: Земя(та) - официален трейлър # Alien: Earth | Official Trailer | FX

* мини-сериал 8 епизода, двойна премиера ~12 АВГУСТ и после серия седмично до 23 СЕПТЕМВРИ - както заглавието подсказва, действието основно ще бъде на планетата ни, събитията ще се развиват през 2120 г. хронологично ~2 години преди първия филм, когато кораб с ксеноморфи и какво ли още не поПада насред борбата на "чудовища" от технологични корпорации за власт над ПРИШЪЛЕЦът: Земя(та)
+
ХИЩНИКът: Убиец на убийци - убийствена визия # Predator: Killer of Killers | A Killer Vision | Hulu

„УТРЕ“ по никое време: анимирана антология = Yautja vs:
викинги/нинджи-самураи/пилот от Втората световна война...

=> и двете заглавия официално няма да се разпространяват в България, поне не с превод на Дисни плюс -- но пък търсете в сайтовете за споделяне и все ще се направят ФЕНски субтитри по-късно!

# 29
Харесвам хищника, обаче не ми хареса историята с малката индианка, затова не съм сигурна, че ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт