Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 14 144
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
  • Пазарджик/Лондон
Изгледах Andor, много хубав в началото ми тръгна мудно, но после чудесен!
Дали ще има 3ти сезон?

И аз го харесах, за съжаление няма да има трети сезон:(. Успешен е, но отнемал твърде много време и пари за сезон. Дано размислят....
.

# 91
  • София
Изгледах Andor, много хубав в началото ми тръгна мудно, но после чудесен!
Дали ще има 3ти сезон?

Радвам се, че ти е харесал. За мен Андор надмина дори и любимият ми Мандалорец.
Не, няма да има сезон 3. Категорично.

# 92
Мислех, че историята спира до там, където е продължена от филма? Така че няма как да има продължение.

# 93
Винаги има как. Good omens имаше продължение, на Шогун обявиха продължение...

# 94
Не знам дали се брои за спойлер, след като филмът излезе преди години, но в случая няма как. Освен ако не сменят главните герои, разбира се.

# 95
  • Дивата природа
Аватар (3): Огън и пепел - първи трейлър:
– с БГ аудио дублаж озвучен на български език

+ с БГ субтитри превод в оригинал на английски

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 21:16 от Gloripeace

# 96
Андор и на мен много ми хареса. Втори сезон малко така го минаха набързо във времето.
Реални има "3-ти сезон" и се казва Rogue One, a "4-ти сезон" е Star Wars ep.4 - New Hope.
Просто от където свършва историята на Андор, веднага почва Rogue One и веднага след това е New Hope (хронологично във вселената на Star Wars)

# 97

Под голям въпрос ми е The Witcher, сезон 4, който би трябвало и да е финален и ще е ако рейтингите са слаби, т.е. има бойкот.

Понеже се зачетох в темата и чакам с нетърпение сезон 4 на The Witcher - доколкото знам и съм чела, остават 2 сезона - четвърти и пети, като и двата са снимани back-to-back, в следствие на което не би трябвало да се чака много за 5ти и финален сезон. Снимките на четвърти сезон са приключили, като май първата половина на 5ти вече е снимана и се очаква септември да приключат с втората половина.

Четвърти уж е обявен за тази година, като аз очаквам всеки момент да го анонсират. Наскоро в нетфликс ми излезе  най-отгоре the witcher на заглавната страница, като предложение за гледане, въпреки че съм го гледала вече два пъти, което по мое мнение може би означава, че се опитват да го лансират и да подготвят публиката за предстоящия сезон.

# 98
Нов сериал за вампири, вещици и подобни:

Слава Богу, не е романтичен!

# 99
  • Бургас
Да попитам Star Wars ep.4 - New Hope ми го дава 1977г, този ли е ?

# 100
Това е първият филм от поредицата, въпреки че е наречен 4-ти епизод.
Мисля, че номерацията си е такава отначалото - не е нещо добавено по-късно, Джордж Лукас така е решил.

# 101
  • София
Не се бях замислял. Не е ли заради втората трилогия, която е предистория?

# 102
Филмите и сериалите са правени с много години разлика. Това което написах е как се развива хронологията в историята на вселената им.
Да, Нова Надежда е правен 1977-ма, но като хронология е веднага след Rogue One (2016), който пък е веднага след края на Andor.
Историята където приключи в Андор, мисията на която тръгнаха е точно началото на Rogue One

# 103
Така е, но имам предвид, че още през 77-ма Нова надежда е наречен Епизод 4, без Лукас да е сигурен, че филмите ще имат успех и ще прави предистория. Така е искал още тогава.

Не помня кой български интелектуалец се шегуваше, че когато ги гледал навремето на кино, си мислел, че в България не са пуснали първите, заради Желязната завеса и гледа нещо от средата.

# 104
Наскоро гледах "Влюбеният гений". Хареса ми.
Благодаря за предложенията ви, мамчета.
Ще изгледам някои от тях. Прохождаща съм в жанра. Ще следя с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт