🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 765
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 065
Ооо, пази Боже Васил да споделя с Мартин интригантката 🙄

# 1 066
Скука е с Ади. Тука няма физическо привличане, те са на 2 метра един от друг, а с Роси - Васята беше залепен за нея. Кой каквото ще да говори, че щял да избере Ади, ама телата им  (на Васята и Роси) си казват всичко.
И аз така мисля. Имаше химия, магия с Роси. С Адриана е бастун, личи, че не я харесва чисто като жена, а и тя е голяма за него. На Ади и трябва мъж на годините на Мартин.

# 1 067
Пак дървена работа, никакво привличане!

# 1 068
Васил просто дължеше на Адриана "преспиване", но това първо не означава, че е "валидирана", второ, че това не е проверка и за Васил. Убедена съм, че не я търпи и му става ясно, че и дългосрочно не би, но от предаването му е нагласена за победителка, а и певица бъдеща!

# 1 069
В надкаста Косара каза, че се събирали в нейната стая наоперативка и кроели стратегиите с Анна Мария.
Сега как ли двечките гледат напрегнато екрана,/ нали не можели вече една без друга/ и сипят огън и жупел !?

# 1 070
Васил е валидирал Ади. Току що се похвали на Мартин.
Обаче наистина доста студено се държаха като за хора "нощували" заедно.

# 1 071
Росито я използваха - на психоложка ходи,  заместник главна героиня беше.
Марто ще даде съвет и на Васил, коя да избере, няма проблем.

# 1 072
С едната се целувал, с другата нощувал.
Joy
убедена съм, че в този сезон секс нямаше

# 1 073
Аз си мисля, че Васил ще се стресне и няма да избере никоя ..

# 1 074
На мен не ми изглеждаха като хора, които са правили секс за първи път. Бих повярвала, че наистина само са спали.

# 1 075
Споко, каза, че не е двойно влюбен!

# 1 076
С едната се целувал, с другата нощувал.
Joy
убедена съм, че в този сезон секс нямаше

Ама сега...то нощуването има много интерпретации...може да не е имало кекс, а само палачинка с шоколад по Клинтъновски. Wink

# 1 077
Гледам и чак се нервирам колко е тъпо. Да дават кой с коя си тръгва и да се свършва тая мъка. БиЧиВи, догодина намерете нов продуцент.

# 1 078
Васил е голямо дърво!

# 1 079
Добре, че беше Роси да им оправи поне малко проваленото предаване и да има малко съспенс накрая!! Но нямат топки да я направят победителка и истинска изненада!

Общи условия

Активация на акаунт