🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 894
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 590
Значииии, по принцип съм против средните пръсти, но след тази глупост, която изчете Васил, Росица може да качи още пет клипчета, размахвайки го на Васята, и няма да ѝ се сърдя.

Финалните надписи бяха очаквани, никоя от тези двойки не би просъществувала - дали защото единият ерген не е точно хетеросексуален, другият не търси отношения, а третият е бохем 😂 да си кажа, не мисля, че Даниела е била обвързана с Хепито, докато е била вътре - мастит бизнесмен няма да се навие някой друг да валидира любовницата му, още по-малко човек с по-малка верига.

# 1 591
  • гр.София
Ей, хора, приключи! На мен ми хареса сезонът.
Финалните надписи ми напомниха за надписите след игрален филм - всякаква прилика с реални хора и събития е случайна.  Демек,гледахте театър.
За ужасната постъпка на Васил спрямо Роси.Това беше нелеп опит да смекчи удара,като й покаже,че не я заслужава. Но се получи грубо и в много неподходящ момент, баш унижение, в което съм сигурна,че и продукцията ( психоложката) има пръст.
Рози за всички в темата Flowers Rose

# 1 592
  • Варна
Харесах сезона, гледах го с интерес и ми хареса финала с надписите.
Ще чакам с нетърпение надкастите и 5-я сезон.

# 1 593
  • # супернатурална #
Мартин коленичи, а аз се улявям, че се усмихвам. Тези двамата много ме забавляваха този сезон, пожелавам им да пробват. И дано да им се получи.

# 1 594
  • here and now
Виктор влюбен в Бранимира, Васил в Косара, Мартин…. не се знае. Как да станат нещата като жените с които останаха не са им по сърце?
Мартин в себе си...

# 1 595
  • София /Абсурдистан
Значииии, по принцип съм против средните пръсти, но след тази глупост, която изчете Васил, Росица може да качи още пет клипчета, размахвайки го на Васята, и няма да ѝ се сърдя.

Финалните надписи бяха очаквани, никоя от тези двойки не би просъществувала - дали защото единият ерген не е точно хетеросексуален, другият не търси отношения, а третият е бохем 😂 да си кажа, не мисля, че Даниела е била обвързана с Хепито, докато е била вътре - мастит бизнесмен няма да се навие някой друг да валидира любовницата му, още по-малко човек с по-малка верига.
Вероятно са били скарани и тя е искала да му натрие носа.

# 1 596
Само да кажа, че отдавна ми свършиха лайковете, а натискам тоя палец неуморно и безрезултатно.
Каквото можахме и ние дадохме, благодаря на Диаволо за вметнатата бройка 1080 воайори на темата.
Това са доста от онези, на които достойнството и интелектът не позволяват да си признаят, че следят простотии като Ергена.
Най-гледаният сезон каза Наумчо .

# 1 597
И както повечето пъти става при мен, ще ми липсват коментарите в темата, а не предаването. Благодаря за споделеното време, обиди, злословене, малко хвалене и много хулене 😀 беше забавно повече от театъра, който гледахме всички.

# 1 598
  • Варна
Ама гледан е. Всички мрънкате, театър-меатър, ама ей на, удари рейтинг.

# 1 599
Много бяха зле отношенията на Д. и М. в последните епизоди, след като се заговори за пръстена. Допускам, че тя още тогава се е дръпнала сериозно, натиснали са ги да доиграят до финал и затова не можеха да се гледат двамата. След онзи синхрон с Николов, в който им съобщи, че няма друг вариант, всичко между тях беше мъка и думите им на финала звучаха фалшиво.

# 1 600
Хубаво беше, че направиха финални надписи, а не като предишни години да съобщят развръзката при сърдитите тетки в Преди обед.

# 1 601
Разбирам всенародния гняв към Васил, но той всъщност  направи Роси герой и пожертва себе си в името на честността. За мен истината, дори най - грозната, винаги е по - важна от всичко и я предпочитам, така че всъщност Васил спечели уважението ми. Не му е било лесно. Знаел е какво ще му се случи. Когато лъга не беше мъжко, но събра смелост и постъпи мъжки. За съжаление го направи по неговия скован начин. Ако я беше хванал за ръцете, ако я гледаше в очите и с по - нежни думи на разкаяние й беше обяснил по друг начин нещата, щеше да му се получи по - добре.

# 1 602
  • София
Ехе, какъв финал! Joy Баш за сеирджийски души. В шоуто за любов, няма любов. Колко тъжно, но не изненадващо. Зрителят усеща всичко, или поне това, което му сервират сглобено. Няма празно обаче от това, което сме подушили през екраните.

# 1 603
За мен Викито беше да докаже, че не ге* ама си е такъв, не знам мъж да се плаши от това как влизат още жени Grinning
Васил си търси слава да забива мацки.
Марти е за сеира, това да е в центъра на нещата го държи.
Благодаря на всички за споделените моменти, и тази година тук беше по-интересно от предаването BlushBlushBlush

# 1 604
  • София /Абсурдистан
Ще ми липсва тази страхотна компания тук!

Общи условия

Активация на акаунт