🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 717
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 890
Продължавам да си мисля колко прост се оказа Васил! Толкова искаше да извлече дивиденти от предаването и да представи перфектния образ пред публика, а с лъжите, угодничеството и нагаждачеството си към "силните на деня" показа само колко е жалък, слабохарактерен и елементарен типаж. Първата целувка с Косара беше подтикната не от влечение и чувства, а от бас с Мартин и да покаже на двамата ергени колко е вървежен, т. е. първо излъга нея, но така и не й призна. Продължи с подмазването после и към майка й, то закуски й прави, на Вие й говори, голямо натягане беше, за всички беше пълен криндж да го гледат. Това не е любов, а чиста проба подлизурство към "Вървежната" в очите на обществото /в случая продукция и участтници/ После на финала излъга и следващите две Адриана и Роси. Колебаеше се защото той няма чувства към никого, но иска отново да го изиграе така че да е най-печеливш ход за него. Мисли, поти се, накрая с тефтера като траурен агент прочете с еднаква интунация и сходен текст, че едната му е приоритет а другата опция. Най-лошия вариант избра Василе, не за момичетата а за себе си, защото дори и една минута не беше кавалер, не беше честен и откровен. Фалшив герой! Можеше да им се извиниш и да кажеш че още харесваш Косара, въпреки че и това много ме съмнява. Щяха да ти се разсърдят, но и разберат и те и зрителите. Алек излезе светлинни години по-честен на финала, а отнесе толкова хейт.. Можеше ако беше поне малко умен /като Валерия от сезон 2/ да избереш Роси, защото сте хубава двойка и цяло лято щяхте да сте по корици на списания и да обикаляте тв студиа заедно и хората да ви се радват, а после кой откъдето е.. Да направиш изключението в сезона и да излезеш пич за разлика от другите двама, но очевидно и за личен ПР не ти стига акъла! Така че си заслужаваш хейта, не само защото си студенокръвен подлезур, а и защото си прост!

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 10:11 от Catfish

# 1 891
АМ😱
Скрит текст:
Колко интелект, креативност, предприемчив дух и респект струят от тази снимка!!!
БравА!

# 1 892
Скрит текст:
Да не съм изтървала нещо за Мартин, не го харесвам, женкар, пиянде, злобен и интригант, но не си спомням да е лъгал за нещо, много пъти е обяснявал, че му е слаб ангела, че е изневерявал, че обича да излиза и да купонясва. А за Даниела си спомням, че имаше въпрос ако е поканена на рожден ден, а Мартин иска тя да остане с него, какво би направила, каза, че по-скоро би отишла на рожден ден и според нея партньорите не бива да се ограничават, а в края на шоуто обясняваше на Мартин как трябва да се откаже от дискотеките, все обясняваше колко е принципна, пък накрая леко обвързана била.
Не разбирам и хейта срещу Мартин защо бил казал, че тя го е излъгала,  не било мъжко, ами да не е женско да го разиграват така? Не е излъгал, обяснява защо не са потръгнали нещата, тя не си пази честта, той да й я пази, не го разбирам.

Да цитирам мъдрата и горда прабългарка Косара - не може да ме излага пред хората какво е ставало като спрат камерите. Шегата настрана, винаги ми е било много грозно, когато се разделят, скарат или разведат двама души да започнат замерване с кал и да развяват кирливи ризи, за да си отмъщават. Това, че нямаше истински двойки в това шоу не ме разочарова - очаквано е. Но че най-грозните страсти се вихрят след романтично шоу (още във финалните надписи),  ми е отблъскващо.

# 1 893
Даниела и Мартин можеха сигурно да изкарат повече време заедно, ама сигурно още първата седмица кредиторите са я търсили и тя е искала мартин да я валидира, защото няма как тя да е в женската си енергия, ако мъжа до нея не иска същото като нея - да й плати заемите.

# 1 894
То да са само финалните надписи с мед да ги намажем ,аз съм сигурна че най-големите излагации предстоят с под-надкастове ,интервюта и т.н. Grinning
Историята помни каква веселба беше с изцепките Валерия и Евгени месеци след края на шоуто, а в сегашния сезон има повече претенденти за качествен сеир Joy

# 1 895
Всеки си носи последствията от постъпките, Мартин ще си отнесе подигравките за най-голям балък, Даниела - хейта за лъжите си. Ако можеш да извършиш нещо некоректно, трябва да можеш и да понесеш коментарите и последствията за това.
Ако историята с обвързаността на Даниела не беше истина, смятам нямаше продуцентите да допуснат това да се напише във финалните надписи, както се доказа многократно те контролират всички герои.

# 1 896
Според мен в предаването днес ще дойдат малцина... не съм убедена, че и в студиото са наясно дори в този последен момент кой ще е гост точно.

# 1 897
АМ😱
Скрит текст:
Колко интелект, креативност, предприемчив дух и респект струят от тази снимка!!!
БравА!
Аз имам чувството, че краве мляко ще потече, бляк, без извинение.
Вчера казаха, че трите двойки ще са в студиото. Трите какво????

# 1 898
Слава Богу, без Оля ще е.

# 1 899
Очаквам Ади и Васил хванати за ръце със същите физиономии като в шоуто да обясняват колко са си благодарни и не съжаляват и дрън дрън дрън....Виктор и Люба също ще са политкоректно сдържани и учтиви. Ама ония двамата не знам. Даниела с ледена физиономия ще каканиже, но Маритин не знам какво ще прави.

# 1 900
Продуцентът ще има да си хвали цирка и маймунките.

# 1 901
  • Out of the Mix
Внимавайте, мъжчета!

Пълно е със схеми "по любов".

Даца и такива, като нея в действие:

https://nova.bg/news/view/2025/05/23/498524/%D1%81%D1%85%D0%B5%D … 1%84%D0%B8%D1%8F/

# 1 902
Всеки си носи последствията от постъпките, Мартин ще си отнесе подигравките за най-голям балък, Даниела - хейта за лъжите си. Ако можеш да извършиш нещо некоректно, трябва да можеш и да понесеш коментарите и последствията за това.
Ако историята с обвързаността на Даниела не беше истина, смятам нямаше продуцентите да допуснат това да се напише във финалните надписи, както се доказа многократно те контролират всички герои.

Не става дума за коментарите и оценките на зрителите (и аз съм в кюпа, това ни е ролята Joy), а как се държат след финала участниците в тая трагикомедия.

# 1 903
  • Варна
Почва панаирът в Преди обед

# 1 904
В студиото на Преди обед ще гостуват българските Освалдо Риос и Корайма Торес (който помни - помни). Joy

Общи условия

Активация на акаунт