🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 183
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 010
Леле, Виктор гледа като гузен и търси валидация на думите си от Николов, а Николов скръстил ръце, обърнал се към водещата и въобще не желае да го удостои с поглед. Някой е сгазил лука.

# 2 011
Виктор е бил много впечатлен от първата си среща с Росица в София. Сложил я е на второ място по харесване след Бранимира.

# 2 012
Любомира и Васил са много красиви в студиото.

# 2 013
"Залози" си правели с чувствата на хората! Браво, страхотно признание и пример за емпатия 🤮 Тоя човек ми става все по-отвратителен

# 2 014
  • Stockholm
Бохеми и бохемки, и аз искам да отбележа, че благодарение на вас, бозата беше една идея по- гледаема. Единственото, което ме разочарова беше триенето на най-остроумните коментари, отнасящи се до една участничка. Така дискусията беше буквално провалена.
Милиони благодарности на Ряпата, заради когото всъщност следях предаването Blue Heart

# 2 015
Любомира едва трае Виктор, чак не се свърта на мястото си до него.

# 2 016
Виктор се направи на интересен за Бранито, че в един момент разбрал, че има и други жени там, а НН щеше да го изпепели с поглед.

# 2 017
"Залози" си правели с чувствата на хората! Браво, страхотно признание и пример за емпатия 🤮 Тоя човек ми става все по-отвратителен
Ама какви чувства,това е телевизия, гледат рейтинг, пари ,реклами и спонсори.

# 2 018
Виктор аха аха да ревне

# 2 019
Много е зле тази водеща. Телевизията яко запада щом избират толкова люхи и неадекватни лели за водещи.

# 2 020
Оцелее тая ги пита били ли са интимни!!:hushed:

# 2 021
Е, не, водещата на ПО е брутална, директно ги пита дали са правили секс и дали лошият секс не е причина за раздялата на Вики и Буби Simple Smile)))

# 2 022
Виктор е валидирал Люба Joy

# 2 023
Любомира казва, че Виктор си е търсил причини отношенията им да приключат.

# 2 024
Май ще се окажат верни слуховете за Виктор. Люба ще понамаже популярност също, нищо че пънкя сега.

Общи условия

Активация на акаунт