🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 224
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 505
Единствената красива, романтична и секси среща пак ще кажа, беше на Роси и Васил. Оказва се че е била изненада за тоя селяк НН и сякаш го хвана яд, че е имало нещо нережисирано от него и му се е изплъзнало, та реши и него да очерни днес с язвителни реплики срещу Роси.. Тоя ми лъха на някакъв стар извратеняк с мания за величие и контрол над простосмъртните. Отвратителен ми е, а в комбинация с травестита Мага са направо плашещи да им паднеш в ръцете.. Горките участници, всички са за съжаление този сезон.. Никой не излезе сух, без да му е сринат и авторитет и самочувствие..
Ама горкото Росе е упорито и се записвало за участие в предните два сезона и на третият път ѝ се сбъдна мечтата и то благодарение на Николов.

# 2 506
На страницата на btv не е качено видеото с Васил и Ади. Има снимка и пише уж видео, но няма.
Мартин как чак след излизането се замислил, че Даниела лъжеше за всичко, не разбрах.
Шамар в ресторант заради въображаемо поглеждане на друг мъж и насилие върху жени от ревнивци са други истории и нямат общо с тази според мен.

# 2 507
  • Обран бостан ;)
Чета, че всички сте гледали много внимателно. Което е и целта Simple Smile

Уе уееее 50 000 мнения. Stuck Out Tongue Winking Eye

То колкото месечната издръжка на Куин Диди бре. Trollface

574 човека следят темата !

Ще има следващ сезон - гаранция. Wink

# 2 508
  • в сърцето на един мъж...
Ами май наистина го изнесе.

Мартин си призна, че е глупак и балък, Ана Мария щастлива и го подкрепя.

НН се мазни на Мартин, бил най-коректният. Изнесъл сезона. Мартин го боляло много.

Абе започна го, но Васил довърши финала.
Има много общо, защото Мартин е ревнив до убийство. Той още на първия ден е почнал да я следи. Това ако не е ненормално?

# 2 509
Кога, кога Даниела е ревала да не се излъчва интимността? Мартин както го разказа, излезе, че още в Шри Ланка е станало. Кой е лъжецът?

# 2 510
Ники Николов е един сеирджия и клюкар, който се крие зад високопарни обещания, че ще прави морални и етични риалити шоута. Ако беше така наистина, нямаше да излиза сега да се обяснява кой какво бил казал зад кадър, кой му писал и т.н. Ако накрая ще изкараш кирливите ризи, защо цял сезон се правеше на много по-извисен от предните продуценти? Тушев им показваше битовите скандали, но е е говорил публично срещу никой от неговите участници.

# 2 511
Ами - не. Направо ги оскуба Satisfied. Целите. Laughing

Като ви чета оставам с впечатлението, че Мартин ще изпише веждите на Даниела.

# 2 512
Николов не е говорил против никой, а разясняваше  за някои ситуации.

# 2 513
По доста тенденциозен начин ги разясняваше.

# 2 514
У-ля-ляяяя, какъв е този епизод на Преди Обед? Flushed

Всички сезони накуп не могат да го бият! В шок съм от начина, по който се държа Мартин и нещата, които каза. Но, като видях как му треперят ръцете още в началото, очевидно е, че много го боли все още. Не знам дали сърцето или егото, обаче!

Но ми се струва, че в този случай той беше искрен, а Даниела лъжеше. Както за бившия, за букета с 500 рози, така и за Истанбул. А ония квачки си представям колко са доволни в момента, че “най-накрая Даниела е разкрита и истинското ѝ лице се показа”. Според мен тя си вкара автогол от гледна точка на имидж като човек и жена, обаче пък за книгите ѝ - лоша реклама няма. Ще се продават като топъл хляб сред жените, които искат да омагьосат някой баламурник!

# 2 515
Много ревлив бил Мартин, искал само успехи с жените в живота, но го заболя яко , че този път му стана неуспешна свалката. Стар глупак, да се благодариш на мама и татко, че ти подкрепят глезените мурафети, че без тях, никоя мома няма да ти  се върже с гадния характер.Даниела му смъкна фасона в петите и той се защитаваше с нападки.
Много ми харесват Ади и Васил като двойка, убедена съм, че на по - късен етап, ще се преоткрият!

# 2 516
Впечатляваща е Даниела, хем в предаването Мартин и дава пръстен, хем любовника я чака Joy Не знам как става този филм Joy, даже не е красавица. Данче напиши книга как се прави JoyJoyJoy
Ники Николов е много слаб продуцент, явно си кани познати за предаването. Защо Бранка беше в студиото, тя любимка на продукцията ли е? Цял сезон се чудим какво прави в предаването, накрая и на седянката с Мартин и Даца пак е там.  Предаването лъха на шуробаджанащина.

# 2 517
А, момент, хващам Мартин Праведния в несъответствие, да не казвам лъжа - Даниела ревяла да не излъчват, че са били интимни - това кога се случва? Още в Шри Ланка? Тогава защо не я разобличи на момента? Ако се случва в България - кога точно, при положение, че те не са изкарали и 2 дни заедно? 

Най-вероятно, защото към онзи момент все още е бил влюбен и загубен.
Към днешна дата е с наранено его и озлобен.

# 2 518
Е, да се изправиш пред цяла Бг и да заявиш, че си тъпак, едва ли може да те остави много равнодушен. Особено с имиджа на играч на Мартин.
А, това, че не са били интимни, 11 дни в една стая, може да го напише в някоя от книгите и. Например, как да живеем с бъдещия спонсор без да сме интимни. Дрън, дрън.

# 2 519
Много, много нагло да се пита така директно един човек, пред агитка от 10 други и пред стотици хиляди зрители, дали е бил интимен. Това са лични неща между двама души, въобще не е ок да си бъркат носа в чаршафите на хората.

Дали Даниела е излъгала или не, това няма никакво значение. На такъв въпрос - такъв отговор.

Относно факта дали е имала наистина любовник. Аз смятам така - да, била е любовница, държанка (то ми беше ясно още пт преди това), но вътре нещо й е трепнало с Мартин и наистина се е надявала, че може да им се получи. Но при излизането не успява да се отвърти от възела, който сама е била завързала - без работа, с огромен дълг, с богат, женен любовник. И това, че бързо, бързо Мартин е бил предупреден - обръща каруцата.

Все пак ѝ желая да се съвземе и може би да опита по другия начин - да не зависи от някой, а да бъде самостоятелна и тогава да търси любовта.

Общи условия

Активация на акаунт