🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 640
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Епизодът вчера беше един от доста скучните до момента. "Семейството" е безкрайно досадно и Данка вече никак не е интересна с невероятните си фасони и обяснения. От външния вид, до поведението и говора тази жената лъха на евтин ескорт с претенции за нещо повече. Уви, това че е научила 10 фрази и 2 вида вина изобщо не й придава класа. Мартин е доста дистанциран и само чака да свърши този цирк. Естествено, че няма да си признае колко тъпо е постъпил и как са го надиграли. Не мисля, че ще има пръстен в четвъртък. И двамата грам не искат фарсът да продължи.

Росито се изложи сериозно вчера - напи се, натиска му се, чак след като я отблъснаха заяви, че все пак има морал и няма да си легне с него. Ако ги нямаше камерите, Васил щеше да падне жертва. Изобщо не я виждам като мома за семейство, явно още иска да си играе. Нейната излагация на тази среща е една от доста сериозните в целия сезон.
Васил, (ако не е сценарий), е сериозно дъно. То лъжи, то извъртания, то замазване. Не изглежда много навит на Роси, но ако тя ме се предложи, като повечето мъже, няма да й откаже.

# 256
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.
Със сигурност имаше 1-2 парчета на Lighthouse Family.. малко ретро, ма к'вото-такова Simple Smile

# 257
Относно песните от снощната боза-  питайте ChatGPT, много вероятно е да ги изкара.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 17:31 от TuЛи

# 258
Не е лоша Роси...ако не говори...и ако не реве...и ако не размахва средни пръсти...и ако не се държи като пълен инфантил в социалните мрежи.

# 259
  • София
Спешно да дойде Джейсън Момоа да ни спаси от тази скука.

Охххх - да дойде, да дойде.....

# 260
  • в сърцето на един мъж...
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.
Със сигурност имаше 1-2 парчета на Lighthouse Family.. малко ретро, ма к'вото-такова Simple Smile

Мерси, ретрото си е готино Simple Smile

# 261
Васата най-сетне прогледна

# 262
Сега Роси в началото я харесвах, после нещо ми развали впечатлението, но чак да се е изложила толкова много в последния епизод, не е нещо различно което си го прави в продължение на сезона. Ако тя не беше по-отпусната и Васил не беше си свалил "тежестта" от плячката Косара и се държа малко по-естествено след това при срещата  с Роси, е...ми нямаше да гледаме една малко по-доближаваща се среща между двамата, на която те в реала така се държат, е с известни резерви разбира се.

# 263
Продължавам да се чудя как някои харесват Росица ??? Как е възможно това ? От самото начало, не ми беше ок, после гледах как страни сама и само слухти и клюка. Сега се събуди чак на края, когато не план Б, а план Ц се оказа....Е не мерси....Да съм план Ц за някой мъж, ужас !!!
А този Васил, голям темерут. В началото го харесах, но се оказа и пън и лъжец. Хич не обичам такива митомани.
" Семействто " пък , ми скъса нервите със селски разправии относно липса на кафе и проба на вино, от високо разбиращата от Чипилари...
Само като видях как яде стридите, ми стана ясно колко ще познава и вината. Хахаха

# 264
  • София
Според мен на срещата на Васил и Роси, Васята си пое глътка въздух, отпусна се и беше себе си. Не му се налагаше да се потва и да стои, като бастун, като с Косара и не му се налагаше да слуша постоянното дрънкане на Адриана, при която може само да кима с глава и да се съгласява. Затова и толкова му хареса - изобщо не е очаквал нещата да се развият толкова леко и приятно

# 265
  • София
Булитата налазиха пак 😂

Някои хора бъркат реалния живот с реалити.
За тези, които имат чувства за хумор
Скрит текст:
🖕

# 266
За мен Росица изобщо не е несигурна, тя е артистка, явно е скрита лимонка Simple Smile. Това постоянно питане дали съм план Б е да се прави на ударена, същата работа както с  билярда..Росица изигра срещата перфектно предвид дървото, което е срещу нея. Виктор и артистките да си късат дипломите, ако имат такива Simple Smile, не успяха да направят  една любовна сцена като хората.
Виктор сигурно си гризе ноктите сега, след като гледа как се е прецакал. Ако се беше събрал с Росица,щяха да  направят класически ерген, после кой от къде е .

# 267
" Нашите отношения с Мартин са екшън ,щастие ,комедия! Само още филм на ужасите не сме минали!"
  Дали?

# 268
Продължавам да се чудя как някои харесват Росица ??? Как е възможно това ? От самото начало, не ми беше ок, после гледах как страни сама и само слухти и клюка. Сега се събуди чак на края, когато не план Б, а план Ц се оказа....Е не мерси....Да съм план Ц за някой мъж, ужас !!!
А този Васил, голям темерут. В началото го харесах, но се оказа и пън и лъжец. Хич не обичам такива митомани.
" Семействто " пък , ми скъса нервите със селски разправии относно липса на кафе и проба на вино, от високо разбиращата от Чипилари...
Само като видях как яде стридите, ми стана ясно колко ще познава и вината. Хахаха
Групата на АМ, вие ли сте??

# 269
Мда, и аз не съм яла стриди и не мога да коментирам. За вината Даниела може и да има представа, защото в магазините във Великобритания има вино от цял свят. Не са скъпи и като се включи и промоцията три на цената на две,  може и да е опитвала. Нали е работила в UK?

Общи условия

Активация на акаунт