🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 796
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Днес трябваше ли да има Надкаст с някой? Аз разбрах, че ще е всеки ден до края на месеца..

# 241
Позагледах надкаста с Ферай, не го изгледах целия /противоречи си нон стоп, приема някакви неща като верни, но не й стига мисълта да ги осмисли ли, не знам🤣/, иначе вечно усмихната. Също така се била повлияла от АМ и сие, това не била тя, но не била толкова "тъпа", обаче не била и "малката Даниела", защото тя от нея не се повлияла, но пък се осъзнала, че била такава... бла-бла-бла... абе като Божинката - само тя се разбира. Ферай, ако четеш намери себе си - в кризата на "объркване на ролите" си.
Пуснах и чакалчето/не съм гледала нищо преди това при него този сезон/ с Кукушев и много се смях.😂  И с Лия днес започнах, но не го довърших - има в началото интересни неща. О, да и "Клеопатра" в Преди обед мярнах, няма такава статуя и премерени движения и отговори, но иначе е много хубава, ама това не стига.😉

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 16:43 от a.vasileva

# 242
Качили са блица с бугинътъ в ИГ, наистина набляга на пИяна партито… аз чак от вас разбрах сега, че говорят за пЯна😂.
Опитах се да науча мъжа ми на една дума на бг днеска той ми я изговори 1:1 с Косара и аз си казах  “о не няма явно да ни се получи”.

# 243
  • в сърцето на един мъж...
Качили са блица с бугинътъ в ИГ, наистина набляга на пИяна партито… аз чак от вас разбрах сега, че говорят за пЯна😂.

Е то ако нямаше субтитри, нямаше да е ясен смисъла на това парти Simple Smile

# 244
  • България
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.
От вчера си спомням Stephan Sanchez Until I found you и една песен на Tom Odell. Ако намериш откъс, питай.

# 245
  • София
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.
Вариант е със Shazam да се издирят, повечето излизат.

Страстна си им беше срещата, интересно ще ми е как ще мине с Ади.

Даниела и Мартин и двамата са си продължили живота и сигурно са взели това, за което са влезнали в предаването - Мартин номерата на някои от ергенките, а Даниела верни последователки.

# 246
И последно, което ще напиша в полза на Росица е ако си спомняте портрета, който нарисува на Виктор. Може би за хората които нямат досег с това изкуство не е кой знае какво това, което Росица направи.  Търсят прилика и пр. Но не това беше основното. Тя му улови и пресъздаде същността. А това е нещо много специално. Та..оооуукейй..дообрее, ама това дето тя направи евалата.

# 247
От вчера си спомням Stephan Sanchez Until I found you и една песен на Tom Odell. Ако намериш откъс, питай.

Мерси, тези двете бяха Simple Smile Имаше и други готини парчета, ама трябва по епизоди да връщам явно.
Stoyanova.A, то докато извадя да търся и те бяха минали Simple Smile

# 248
Аз не разбрах , срещата с Росица свърши ли в епизода от вчера или не??
Сори , ама не гледам само тук ви чета и каквито огризки качат в ЮТ… нека някой мил човек да ми каже 🙏🏻

# 249
  • София
Сори , ама не гледам само тук ви чета и каквито огризки качат в ЮТ… нека някой мил човек да ми каже 🙏🏻
Днес ще гледаме как са си изкарали на закуска и как Васята я изпраща. И ще гледаме част от срещата с Ади.

Финалът с Мартин и Даниела днес ли ще е или?

# 250
Благодаря, много ги разтягат значи…

Днес ще гледаме как са си изкарали на закуска и как Васята я изпраща. И ще гледаме част от срещата с Ади.

Финалът с Мартин и Даниела днес ли ще е или?

# 251
Дано и малко Нуй погледаме в епизода довечера.....

# 252
Надявам се караниците между светската двойка да приключат днес😂.

# 253
Дано и малко Нуй погледаме в епизода довечера.....

Те го изядоха вече, няма Нуй Dizzy Face

# 254
Спешно да дойде Джейсън Момоа да ни спаси от тази скука.

Общи условия

Активация на акаунт