🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 904
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 760
Срещу определена сума всеки би направил всичко... Няма невъзможни неща, има недостатъчни суми.

# 2 761
Мартин май си намери майстора,хах.
Много ѝ е скучен живота на АМ,чак дирила любовниците на Даниела.
Даниела ясна каква е,обаче и жалки бяха клакьорките на плейбоя,НН още по.

# 2 762
Някой успя ли да прочете чата който Ники показа и да видим кой е бившия и
Четете наред, бе хора!
Показано, обсъдено,отхвърлено. Пет страници поне назад.

# 2 763
Даниела нарече Мартина добра в Блиц интервюто си, предполагам е имала предвид добродушна! За самата Мартина има достатъчно компромати, та не знам какво щеше Мартин да прави там. Ана Мария след като в Надкаст спомена, че все пак е имало разни човешки моменти и с Даниела в предаването, днес просто разби тъпомера. И тя и Мартина са изкарали силиконовите бомби на тезгяга, просто ми е интересно така ли смятат, че се проявяват като класни жени.

# 2 764
  • софия
Интересно защо Любо Жечев спря да коментира Ергенът. Много силно беше започнал и после заряза.
Липсва ми. Очаквах поне за финала да спретнат нещо подобаващо с Къдрав, ама нъцки. Той каза в един от всичките си подкасти, че е зарязал това начинание. Много искам да му издърпам ушите на това магаре. 😁
 Дуо МарДа не е моя хрумка. Трябва да ръкопляскаме на някой колега, но не знам на кого.

# 2 765
Мартин май си намери майстора,хах.
Много ѝ е скучен живота на АМ,чак дирила любовниците на Даниела.
Даниела ясна каква е,обаче и жалки бяха клакьорките на плейбоя,НН още по.

За Мартин не знам дали ше отнесе съд, но ако съм на мястото на Даниела ще осъдя АМ за обида пред цяла България за 4мата любовници. Тя ако иска и 10 може да има, това да излъжеш един балък, че си влюбена в него не е престъпление. АМ и Косара много противни. Седнала да размахва пръсти коя колко любовници има, божеее!
Тия са бабички от сега още. Не съм фенка на Даца, но пък тя никога не е казвала, че е непорочна.

# 2 766
В началото като прочетох как Мартин за 3 дена видял истинското и лице помислих, че говори за снимките от преди корекциите Joy

# 2 767
Aма какво общо има, че Мартин е спал с Йоана вечерта, преди той да влезе в шоуто и факта, че Даниела си е била обвързана по време и след? Мартин приключи с Йоана, влюбиха се, уж, с Даниела, той й даде пръстен, тя прие. Излизат сгодени и се оказва, че тя си има мъж отвън, любовник, с когото не е приключила изобщо и си продължава с него.
Защо се сравняват двете неща, като са несравними?
Ако вас така ви извъртят и после ви поканят в студио с мъжа, който така се е подиграл с вас, ще му пазите ли достойнството? Може пък и да не успеете да се овладеете, особено, ако виждате как хладнокръвно лъже, без да му мигне окото.

Апропо, вътре явно някое момиче е знаело за връзката на Даниела, нали я питаха - защо криеш, че си обвързана и тя твърдо отрече.

# 2 768
Има ли някъде видео от Ади и Васил?

# 2 769
Айде сега, Даниела му виновна, че изгуби козите в студиото. Нали е покерджия, къде му е покер фейса? Че тя Данка ще го купи и продаде, без той да се усети.

# 2 770
Данка си я пуснаха по пързалката. Оставиха я да си вярва, че  е велика писателка, че чак и втора книга започнала. Самочувствие, демонстрации, флиртове и накарая хоп капанът щракна. НН не прощава.
Нищо чудно да баламосва и Марто, че страда заедно с него, а тайно да потрива ръце.

# 2 771
Ако има чувства, емоциите трудно се контролират, това не е игра на карти.
Ама разбира се, че Ники Николов потрива ръце от скандала и безумно много се радва! Пука му на него за чувствата на когото и да било от участниците...

# 2 772
Първично същество е Анна Мария. "Татко си изплю яйцата"Толкова да ти липсва речник и ум да формулираш по сносен начин изненадата на татко си.

Дуо МарДа е попадение.
Остава да се намери точно име на мартиновия харем.

# 2 773
Цяло предаване ни убеждавахте как той си играе с нея, как я прецакал, валидирал, не знам какво - сега пък емоции имал, влюбен бил, милия. Откъде се взеха тези емоции, като уж цял сезон нямаше емоции, а стратегия и театър?

# 2 774
  • в сърцето на един мъж...
Даниела много сериозно си е повярвала, че може да лъже сума ти народ - за пари, за връзки, за външния й вид, за родители си - и това й играе лоша шега. Влязла е в предаването, за да стане инфлуенсър и да изкарва пари оттова+някоя и друга книга. Живее в някакъв собствен свят, че е умна и можеща, всички лъжат, а тя е невинна и над нещата, но днес реалността я свали на земята. Вижда се, че зад гърба си има много врагове, а ако беше толкова умна, нямаше да стигне дотук.

Ама тя не е лъгала бе, хора, тя си каза от началото. И всички тук го обсъждахме.
Мартина, Ана Мария - те и двете са си били държанки, ама сега са много морални и викат и крякат в хора. Сега и Елвира заплашва. Ама това няма грам усет и усещане за място.
Никой не му е виновен на Мартин, че от много игри, накрая се нахендри.

Общи условия

Активация на акаунт