🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 442
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 300
Ей, чакам с нетърпение великото предложение днес, простете приключване с пръстен или без...защото ако ми оставят за утре"ще счупя тоз телевизор". Мартинес давай.🤣🤣🤣

# 301
  • София
Точно за това трябваше да я пуснат днес Косара,но не го направиха
Сигурно го преснимат, за да може да се доизкаже с повече от 5 думи. Или са извикали Жоро да и довършва изреченията 😂

# 302
Тоя Жоро както и всички останали сателитчета около Звиздата ѝ се мазнят, щото е новата страст на Марто, а него го имат за важен и авторитетен. Гледат да се отъркат в него, да капне нещо и за тях. В тия среди са така - кланят се на силния на деня. Като стане нещо и се окаже вече не толкова важен, бягат като мишки. Кой, аз?! Неее, никога не сме били близки... Там е жестока работа, всичко е лицемерие, фалш и интереси.

# 303
Ади има визия на поодъртялата кака от селската дискотека 97 г.
Васил си играе ролята, за която е нает. Вижда се, че е дистанциран и от Роси и от Ади.Истински чувства няма. По-скоро нагон.

# 304
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.

JMSN - Love 2 U - тази ме впечатли много жестоко и беше много на място пусната - наоколо свещи, чаши вино, филм в бекграунда, пффф, потнах се направо...

# 305
Да,да тя го е зарязала Марто нека си вярва.Тя е зарязаната още в предаването нали виждаме издържа я по договор само.

Марто и да не издържа вече Данито файда няма, защото тя цял сезон го води за носа, а той тича след нея като пале. Каквото и да прави и говори Мартин сега е късно. И аз не проумявам с какво, ама го оплете здраво.

# 306
Просто се чудя – какво им е пречело да се онодят, след като оператоърт си е тръгнал?

# 307
Ама... това момиче защо му говори все едно вече е решено кой с кого е и е пределно ясно на всички?!

# 308
Няма проблем с разстоянията – Роси веднага ще се  пренесе там, където е Васил.

# 309
Спойлер :
Когато Марто махне пършивия ластик на Данчето от ръката си ,тогава ще се признае за балък!😉

# 310
  • Stockholm
Мартин си игра ролята, според договора с Данка. Още от самото начало, си набеляза Косара. Успя да ѝ съсипе отношениятяа и с Виктор, и с Васил. А сега няма търпение да се прибере в България и да си я хване. Кака Данка е бита карта, при това не струва цената, което иска. Също като видиш някаква невзрачна вещ, но скъпа, си казваш-  айде, и без теб ще мина.

# 311
  • София
Аз Васил толкова естествен не съм го виждала и да се държи, и да се усмихва, колкото с Роси.

# 312
А то всъщност знае ли се Роси как се е преместила да живее в САЩ? Родителите ѝ ли са там? То не става ей така просто да отидеш да живееш точно в тази държава.

# 313
А то всъщност знае ли се Роси как се е преместила да живее в САЩ? Родителите ѝ ли са там? То не става ей така просто да отидеш да живееш точно в тази държава.
При баща си.

# 314
Да ви кажа Роси изобщо не ме учудва, била опция, трета, пета и бла бла. Нека съм и аз на това романтично място на тези години необвързана и съм си пийнала, пред мен готин секси мъж и няма да го поцелувам и да се забавлявам.. Ми много ясно ще. И много важно дали ще я избере и какво ще стане след това тя накефи ли се, накефи се. Carpe diem!

Общи условия

Активация на акаунт