🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 359
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 330
Дали аз греша, дали дизайнът на блузата е такъв, но Мартин вече за пореден път го виждам със скъсани тениски.Данка как го е пуснала така 😂

# 331
Не ми хареса как Даниела си изтри ножа в бялата памучна салфетка.
Тези салфетки се слагат разгърнати на скута по протокол и за жените, и за мъжете. Има си хартиени салфетки, със сигурност има при бюфета, или да поръча да им донесат, които са за хигиенни нужди. Обаче нали баровка го раздава...а те българските баровци, от които тя се учи, са мърлячи и парвенюта...

# 332
Това предаване всъщност е ужасно. То аха да се зароди нещо готини, да имаш тръпка , и хайде - при следващата, че си и длъжен да продължаваш цирка.
Може би няма да избере никоя, но ми е загадка защо не са продължили с Роси навън.

# 333
На мен ми е тъжно за Роси. Не заслужава така да бъде лъгана. А относно Ади - много я харесвам, винаги е усмихната и позитивна

# 334
Дъртата Клюкарка Марто, Алфата моля ви се, ептен изтърва коня... Браво, бе, Дани! Няма да ти купя тъпата книга, но тоз плазмодий хууубавичко го нареждаш...

# 335
Сега пускам телевизора,  близките на Васил ли са дошли? Това леля му ли е?

# 336
На Мартин тениската скъсана ли е на рамото? Големи страсти ще да са били с Даниела...LaughingLaughing
Васо сега ще направи втори дубъл с Ади. Същото като с Росица.

# 337
Абе тоя детински глас Ади-то нарочно ли го вкарва или така си говори.. много ми е инфантилно.

# 338
Оффффф...ква е тая роклА и тия санТалети на Ади бе....
Аз с плетени терлици съм по-секси от Адито с тоя аутфит....

# 339
  • Ню Йорк
Като гледах режисираната разправия между Мартин и Даниела и се чудя на продуцентите дали ни мислят за идиоти?! То от самолет се вижда, че всичко е по сценарий.

# 340
На Мартин сигурно много са му платили да търпи Дана. Аз друго обяснение нямам.

Васята ся какво ще прави, ще трябва и Адриана да лигави. Мъка…

# 341
Как може да е толкова криндж тази жена... Колко досадно да се прави на тийнейджърка. И сега ще му намила защо не я целунал. Стрина Пена.

# 342
Даниела имам чувство, че наистина кара по сценария на "Как да разкараш един мъж за 10 дни". Мартин мразил да става в 7 часа, затова тя предлага да станат утре в 6. Вместо разходка да ходят на масаж, който той не иска. Къде останаха блесналите погледи, с които се гледаха по срещи? Направо са непоносими за гледане.

# 343
Мартин започва да разбира за какво му говореха момичетата...
А този президентски апартамент, според мен, е бил подготвен за срещата с Косара...

# 344
Не знам, на мен шегата, че ще я зареже с видео обръщение на финала, ако тя го събуди в 6ч. ми дойде малко в повече. Иначе тя доста му тества 'границите'.

Общи условия

Активация на акаунт