🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 669
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 360
И така да е, не я обвинявам. Сексът е нещо между двама души и е редно да си остане такова, а не да се прави достояние на цяла България.

# 3 361
  • София
Той не е търсил толкова старателно преди предаването и според мен не става въпрос за Хепимен, че е този любовник.
А на мартин му е светнала лампичката на втората среща със сестра й, когато тя казала за колието и от там започнал да си вкарва филма и 500те рози навън са го довършили.
А и не е нужно Мартин да я е следил сега май месец, просто брокери, нотариуси, в тези среди се познават, нормално брокерът като я е познал да е нсмерил начин това да стигне до Мартин.
Мен пък няма как някой да ме убеди, че Мартин не се е влюбил, толкова му личеше. Мъжете стават идиоти, когато се влюбят и това стана с него. Затова и тази реакция сега към нея, толкова го е яд на самия него си, че не може да се побере в кожата си.

# 3 362
  • София
Любомира каза нещо от сорта, че за въпросите от кутията на Пандора са били подковани от продукцията - показвали са им някакви чатове /може би същите като в бтв-то/ . Което ме навежда на мисълта, че още тогава са я сготвяли Даниела. И “непоклатимостта” на Мартин…. Айде, бе… Има нещо много мръсно тук 🤔 Не съм сигурна дали НН, Мартин или някой друг е кукловодът.

# 3 363
Тая Анна-Мария вече не мога да я трая. Само пише злобни коментари в социалната мрежа, заяжда се. В ролята на адвокатка на Мартин ли се вживява?

# 3 364
Може да споделите какво си пишат АМ и Роси за тези, които нямаме тикток.

# 3 365
И аз не я обвинявам за това. Според мен истината е някъде по средата. Ако е имала връзка с женен, влиятелен мъж, за който така лесно може да се разбере и да го компрометира, имайки от него месечна издръжка за крупна сума, защо ѝ е да влиза? Пък за това със секса - да, има много причини да не е искала да се казва, ако проблемът беше мъж навън, нямаше да го целува по голото рамо и т.н. По-скоро си го е хванала тоя понтенциално женен  след предаването, а Мартин злобее и иска съвсем да я дозакопа.

# 3 366
Явно от продукцията са подшушнали слуха за любовника, за да може както каза НН да се гледа тоя сезон семейно и положително. Приемаме, че Мартин нищо не е подозирал, Даниела на какво се е надявала след като излезе от шоуто? Че Мартин няма да разбере ли

# 3 367
Чудя се като излезе надкаста с Даниела дали да си го причинявам. Истинска дилема. Сякаш ако ще гледам този с Мартин, съм длъжна и този с Даниела.

# 3 368
Тая Анна-Мария вече не мога да я трая. Само пише злобни коментари в социалната мрежа, заяжда се. В ролята на адвокатка на Мартин ли се вживява?

Ана Мария никой не може да я понася - яд я е, че Мартин предпочете Даниела пред нея и не може да се побере в кожата си от злоба и завист.
Никой не може да ме убеди, че не е искала тя да е избраницата на Мартин и сега за това се пука по шевовете.
Толкова е антипатична (да не използвам друга дума), че дори и "спонсор" като Даниела не може да хване.

# 3 369
Аз бих го слушала, но много се надявам да не зацикли пак в женските енергии и високите стандарти.

# 3 370
  • София
Може да споделите какво си пишат АМ и Роси за тези, които нямаме тикток.

Каквото събрах, слагам в скрит текст, да не става много дълго. Роси обяснява, че е била скандализирана на какво е присъствала. Допълва, че Виктор изобщо не я е отразил. Обяснява и как Ана Мария отишла да я напада.
Скрит текст:

И без тик ток акаунт, мисля че пак може да се види видеото

https://www.tiktok.com/@rossy.kstv/video/7507634581202308383

# 3 371
Ще лъжа, след лъжа Joy
Но, има и факти и доказателства Данче, и те тепърва ще излизат.

# 3 372
  • София
Ако продължа тази линия - видяхме охладнелия Мартин и Даниела, която свръх дразнещо намилаше до безкрайност. Като че ли искаше да “скъсат”. Мартин едва се сдържаше, а после… каква поезия с пръстена… Не ядем доматите с колците 😉

# 3 373
Цял сезон се каня да попитам, какви са очите на Косара,че се прехласват всички по тях? Даже майка й беше споменала.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 22:09 от anra

# 3 374
Ехее, АМ е яко във филма.

Общи условия

Активация на акаунт