🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 596
  • 6 792
  •   3
Отговори
# 3 870
  • София
В конкретния случай споделям мнението на Даниела. Адриана е много пренавити и изглежда отчаяна. Уау, ехааа, йеее… не е никак привлекателно.
Тук за да сме честни, трябва да признаем същото и за Роси със съвсем същите думи. Просто Роси не говореше толкова и не дразнеше чак така.
Роси е ясна.

# 3 871
Добре, става все по-ясно, че стандартът който “валидира” Даниела няма нищо общо с действителността. Както казвате по-горе, скромно парти за книгата, нормален гардероб, кола поне на 10 г и т.н. да не изброявам. Защо тогава плещи врели некипели, колко била глезена, как някой си ѝ угаждал, пък суми някакви на майтап уж, всичко това ѝ вреди, става обект на подигравки. Много повече симпатии щеше да получи ако беше заложила на истината, ама не, толкова се е вживяла да се представи в друга светлина, фантазии…
За да бъде мразена и говорена. Провокация а ла Парис Хилтън, която с години се правеше на малоумно бимбо. Поради същата причина, поради която Мартин основно си избира известни в хай лайфа парцали.

# 3 872
Ферай била истинска, не била клюкарка и интригантка. Д. обича мъжа да й подарява цветя, да комуникира с нея, а това й липсвало с Мартин, когато се върнали в БГ. Търсела духовното, обичала изкуството.
За ония 50-60К каза, че било казано под формата на хумор, но това далеч не означавало, че не го мисли наистина. Тя била се разделяла много пъти с богати мъже. /ужас! Тук послъга – едва ли са много и едва ли са толкова богати/. 

# 3 873
Жабче, сварих да видя. Като толкова е над нещата Даниела защо коментира Адриана?Нали била желязна, тя дори не й е конкуренция, пък била мила, и не обиждала (само на манивели Дияна). Защо изобщо се занимава с нея? Някакво противоречие има. Не съм защитник на Адриана(многото приказки ме унасят), ама WTF? Твойта колиба като гори, дай да подгряваме на някой друг. Същата като Марто.

# 3 874
Ади е вероятно и сега така разбиращо да го чака Васил. Даниела спомена Ади, защото Даниела проповядва точно обратното на това, което правеше Ади. Ади наистина не е схванала за какво иде реч. Тя изглежда като най стойностния човек в този сезон, не е луда като Роси и й пожелавам да срещне стабилен мъж и да се задоми, както и леко да си смени визията. Прекалено е хубава да се прави на леличка

# 3 875
Не мога да коментирам написаното от Ади към Дайми, защото Надкаст с Даниела не съм гледала и нямам намерение. Достатъчна ми беше през сезона.
За Ади обаче искам да кажа, че във финалните надписи и ПО беше адекватна. Не се изложи да плюе по Васил и да драматизира излишно. Това ми хареса.

# 3 876
Да се заиграва с този велик филм на Клинт Ийстууд, който е точно обратното на нейните глупости. Според мен, тя не е гледала филма, а просто е чула, че има такова заглавие и го е присвоила. Както е гледала в някой филм, че класните жени пият вино и се интересуват от изкуство и тя си е решила, че ще бъде като тях.
Даниелке/Айгюлке, ако четеш тука, снимай се в някоя галерия, в някой музей, а не само дупето си на Малдивите, че да ти повярваме. Никога не е късно да откриеш изкуството....

Оригиналното заглавие на филма и книгата (има и книга) е Million Dollar Baby, а нейното е Million Dollar Girl......
Писах за кражбата от този филм още в началото на сезона.
Чак велик не е, но си е негов.
Тя Даци май наистина има много слаба обща култура.
Ограничеността често дава неприкосновена увереност, особено, ако си пси.

# 3 877
Жабче, сварих да видя. Като толкова е над нещата Даниела защо коментира Адриана?Нали била желязна. Защо изобщо се занимава с нея? Някакво противоречие има. Не съм защитник на Адриана(многото приказки ме унасят), ама WTF., твойта колиба като гори, дай да подгряваме на някой друг. Същата като Марто.
Не я е подигравала. Не помня откъде тръгна темата, но Даниела каза, че мъжете в днешно време също изпитват жените - отлагат целувка и т.н. и един вид жените ги гонили. И даде за пример Адриана. Докато според Даниела, мъжът трябва да е инициаторът и да води. Това беше.

# 3 878
  • София
Даниела просто даде Адриана като пример, не мисля, че точно срещу нея нещо е искала да каже. Ама то си беше и така - последната му се натискаше на Васил за целувки, това всички го видяхме, не знам какво се е филмирала. Даниела ако не беше  меркантилна и обезобразена, щеше да е най-харесваната участничка от всички формати, според мен, говори добре, не влиза в провокации и пр.

# 3 879
То Адито е право принципно.
Но не е едно и също – да си постоянно разбираща и тип даскалица.
Има моменти, когато трябва да провокираш мъжа да е ловец, и други - когато трябва да го подкрепиш.
Динамични са нещата.
Трябва си и провокация от време на време към мъжа. Инак заспиват.

По принцип заспиват, ако жената не си е интересна дори на себе си. Права е Адриана, ще мине алъш-вериша, игричките, манипулациите и какво?

# 3 880
Обича книги и пътувания. Ходила в Индонезия, Тайланд, Швейцария, Италия. На Бали много й харесало. Очаквала тя да заобича дискотеките, а Мартин пътуванията, но не се получило.
Втората книга върви бавно, защото искала да каже нещо различно.

# 3 881
  • в сърцето на един мъж...
Добре, става все по-ясно, че стандартът който “валидира” Даниела няма нищо общо с действителността. Както казвате по-горе, скромно парти за книгата, нормален гардероб, кола поне на 10 г и т.н. да не изброявам. Защо тогава плещи врели некипели, колко била глезена, как някой си ѝ угаждал, пък суми някакви на майтап уж, всичко това ѝ вреди, става обект на подигравки. Много повече симпатии щеше да получи ако беше заложила на истината, ама не, толкова се е вживяла да се представи в друга светлина, фантазии…

А щеше ли да е интересна и естествено толкова обсъждана, ако не ги беше плещила тия неща? Simple Smile

# 3 882
  • Out of the Mix
Жени, които могат да говорят с мъжете, да ги слушат наистина, да им осигурят комфорт, спокойствие и увереност, са много ценни и браво на нея, че е успяла да го постигне.

Госпожа, мхм, но Айгюла не е таква, то не си личи, крещи от много далеч.
Единственото, което ще "осигури" е да съм нащрек 24/7, постоянен стрес, и постоянно да знам, че нещо й се мъти в главата, и нищо каквото казва не е истина, постоянно ще го слагам под съмнение, постоянно ще иска да ме мъкне някъде, само за пари ще ми говори. Не съм просто пас, а изприщен. Smile

Виж, с Мартина по - бихме се разбрали. И там ще се цака, ама поне ще има подобаващо отношение, ако търся и искам такъв типаж жена.

Мартин е ясен, не е цвете за мирисане и той. Коментирали сме.

Сериозно ли се правят сравнения между живата легенда и един от великаните на киното Клинт Истууд, и Даца от Чепеларе? Joy

Добре.
Поне знам, че като отворя форума, ще прочета бисер със сигуност, ще разнообразя, и ще се посмея доволно.

# 3 883
  • в сърцето на един мъж...
Виж, с Мартина по - бихме се разбрали. И там ще се цака, ама поне ще има подобаващо отношение, ако търся и искам такъв типаж жена.

Е, там е същото, само по-тихо изказано Simple Smile И опаковката е същата, и предлагането подобно Simple Smile

# 3 884
Не можах плътно да изслушам целия бълвоч в подкаста, който ми върви като фон, но поне чух, че Данка правилно се е ориентирала да си търсия 'мъжът мечта' извън България. Уж тук имало много такива добри примери за мъже - красиви, богати, бизнесмени, духовни и уважаващи жената, мили, но се чудила дали съществува отговярящ на нейните изисквания в България.
След предаването най-добре да се насочи към чужбина.
Колкото по-далече, по-голям ще е шанса. Joy

Общи условия

Активация на акаунт