🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 154
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 3 900
Понеже съм гледала сторита на Даниела в Инстаграм, тя това колие буквално не го сваля. От когото и да е, това е със сигурност едно от най скъпите неща, които е показвала.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 19:28 от Victory2019

# 3 901
Аз няма да се наемам да правя преценка кой до каква степен е искрен, но само искам да кажа, че на мен Надкаст с Даниела много ми хареса и според мен точно така трябваше да изглежда интервюто в Преди обед. Всички бяха много спокойни, уважителни, водиха дискусия, изслушваха се, аргументираха се.

# 3 902
Колието не струва 20 000, моля ви се! Вие я изкарахте Савската царица... Laughing
Мартин е единственият човек, който може да повярва, че любовник на Даниела ще ѝ купи мезонет, кола и колие за 20к. 😁

# 3 903
Защо в надкаста не я попитаха защо отрече за секса  и кое  е истина .
Общо взето водещите не ми харесват.

# 3 904
Колието не струва 20 000, моля ви се! Вие я изкарахте Савската царица... Laughing
Мартин е единственият човек, който може да повярва, че любовник на Даниела ще ѝ купи мезонет, кола и колие за 20к. 😁
Грешиш, Буков е пуснал иронично стори за "Ергенът",  в което показва мезонета си🤣

# 3 905
Не искала само пари, поставила си изискванията пред Мартин и за цветя, пътувания, вечери. Голям хедонист-риторик.
Трябва да се обясняват под линия такива изисквания и нови думи😉
Сега като влети някой новорегистриран да настоява за факти и нотариално заверени доказателства🙃 И да пита ние що не уважаваме борещите се жени, независимите писатели, сестрите, Мартиновците и прабългарките със скули🤣🤣🤣

# 3 906
Ми кой му е крив, че е такъв филмар?! То не че не е добре и за него, че се отърва от Данка, ама за какво му трябваше изобщо да се захваща баш с нея. То па жена картина, нали, не можá да се откъсне от нея...

# 3 907
По едно време се обсъждаше, че Даниела лъгала, че си е купила жилище. Тя имаше стори за въпросното жилище някъде около Бояна, беше купено в сграда, в която продава една от приятелките й брокер. След откритието със запорите предполагам не е купено на нейно име. Непопулярно мнение, но Даниела не кара скъпа кола, има едно скъпо колие и няколко скъпи парцала. Живее под наем за момента, не знам къде го виждате този висок стандарт на живот от любовниците й.

Ние не го виждаме - тя постоянно ни го натрапва и се опитва да ни убеди колко висок стандарт има и какъв охолен живот води. Иначе това, което си описала е точно така

Яд ме е, че в надкаст не я попитаха какво образование има. Защото все пак се изявява, като човек, който дава консултации и съвети на различни хора. Та щеше да е дорбе да обясни от къде ги има тези знания, за да извършва подобна дейност - курс ли е завършила, университет ли, що ли.

# 3 908
  • Ню Йорк
Николов и Мартин явно са си дружки и Николов е обещал на Мартин, че ако влезе в предаването ще му "излъска" окаляния имидж. Аз обаче се чудя дали има и 1 човек, който да се върже на това, че тази мъжка к...а Мартин се бил влюбил, а Даниела му разбила сърцето?! Мартин е влюбен единствено и само в себе си. Той даже децата си е зарязял, за да се напива по клубовете до зори и всяка сутрин да се събужда до различна. Да, много го е яд (и него и Николов), че Даниела не излезе толкова куха като ученичките, които мотае и сега е бесен. Ама тия изказвания в Тази сутрин бяха не грозни, ами направо гнусни. Тук (САЩ) Даниела щеше да им скъса задниците от съдебни искове.

# 3 909
Утре ще го гледаме да се прави на палячо. На него му харесва , влезна в роля😂

Ми кой му е крив, че е такъв филмар?! То не че не е добре и за него, че се отърва от Данка, ама за какво му трябваше изобщо да се захваща баш с нея. То па жена картина, нали, не можá да се откъсне от нея...

# 3 910
Ми кой му е крив, че е такъв филмар?!
Филмар е - спор няма, ама аз смятам да тествам тая теория. Някой от вас да иска да ми купи мезонет? В замяна ще давам женска енергия (виртуално). 😁

# 3 911
Искрено се надявам Неделчо , да не бъде особено мазен и подлагащ се на Мартин. Ако слезе на нивото на НН , ще го зачеркна окончателно , като водещ. Ако го е страх от връзките на Мартин , поне да не се излага и да излъчва надкаста

# 3 912
То това колие гаранция няма, че не е реплика, какво да го бистрим толкова. Гледам че през м. март и Атанаска Бачорска има снимка с огромен букет рози, нищо чудно да си го подмятат напред-назад, изобщо не вярвам, че е от мъж или приятелки, сама си го е набавила, за да го дразни, ама как уж е толкова умна пък не разбра, че Мартин не е добре да се дразни, защото е тежко отмъстителен.
Да не говорим пък каква поза на елитна дама е заела, а най-близките й хора са Бачорски, които знаем какъв селски катун са, но поне хората не се преструват на това, което не са, показват си откъде в Истанбул си пазаруват ментетата и хич не им дреме.
Ако Бачорски направят втори сезон на риалитито им и включат стабилно Дани, ще си надминат рейтинга от първия сезон Smile

# 3 913
Ми кой му е крив, че е такъв филмар?!
Филмар е - спор няма, ама аз смятам да тествам тая теория. Някой от вас да иска да ми купи мезонет? В замяна ще давам женска енергия (виртуално). 😁
Аз, но жалкото е, че не си мъж с достойнствата, които изисква Дани. Иначе си те обичам като потребител на бгмама.♥️

# 3 914
Искрено се надявам Неделчо , да не бъде особено мазен и подлагащ се на Мартин. Ако слезе на нивото на НН , ще го зачеркна окончателно , като водещ. Ако го е страх от връзките на Мартин , поне да не се излага и да излъчва надкаста
В началото на подкаста с Даниела се похвалиха че са негови фенове и не само тогава, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт