🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 759
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 050
Всеки път като хапвате в Хепи, помнете, че подпомагате женската енергия и мезонет.

# 4 051
Даниела публикува пост в който разкрива че всъщност тя е приключила взаимоотношенията си с Мартин и изтъква защо.Публикацията остана точно за 10 минути преди да я изтрие.С какво я е заплашил Мартин за да изтрие поста?
Някой има ли го на скрийншот?

# 4 052
А клиентите на Джанъм сигурно подпомагат пластичната хирургия.

# 4 053
И аз реших да изгледам надкаста с Даниела,да си кажа честно не очаквах да е интересно,но беше доста интересно!!! Поне до сега това е най добрият им надкаст за мен, беше много ПО приятна от предaването,вярно че те ни излъчват също и това което преценяват или което е по скандално,говори доста осъзнато,не простее както в Ергена с меркантилните си изисквания,изказва се доста на място,въобще не е глупава,не изглежда злобна,с две думи хареса ми...не очаквах че ще го кажа,само не мога да разбера как не е усетила Мартин що за палячо е ...всъщност тя в предаването много издразни хората и мен включително с нейните претенции( малко както на Косара и се издразнихме заради голямото и самочувствие,а не виждахме покритие...)но след този дълъг разговор разбирам какво има в предвид тя е решила да е вярна на себе си каквото и да и струва това ,да се знае какво иска и какво очаква,пък всеки да си прави сметката( Мартин в случая)...с две думи в мача Мартин/Даниела твърдо съм за нея

# 4 054
Естествено, че "Надкаст" с Мартин ще е най-гледан, обратното би било странно.  Той ще обижда и ще нарежда, ще има голям сеир и много публика, заредена с пуканки за шоуто, точно както Мартин обича. Стотици комплексирани мъже и възмутени жени ще се избият да сипват на Даниела в коментарите.
При подкаста с нея това нямаше как да се случи, тя не е типаж, който се поддава на провокации. Не влиза в конфронтации, не се подхлъзва да обижда, не е и реваншистки настроена. Овладяна е и си мери приказките, а това не е интересно - друго си е да има пикантерийки, клюки и грозни нападки с привкус на наранено его.
Така че утре хората ще  получат всичко, което искат - един подивял мъж, който ще сипва с големия черпак на жената, направила го за смях.

# 4 055
И ще ги обучават за следващия сезон само за потенциални клиенти.Ох, не мога🤣

# 4 056
  • София
Не разбирам какво толкова някои хора искат да ровят какви са родителите й 😳 . Явно искат да чуят “пропаднали”, “прости” и т.н. Дали са от БСП илиДПС ? Не искате ли да знаете? Имали ли са дядовци партизани? Колко пъти са им сменяни имената?…..

Интересен ми беше разговорът в надкаста, но Неделчо много задълба в неговите си интереси за даването и получаването - той си ги дъвче постоянно и още отначалото й се точеше за този разговор 😉. Даниела добре аргументира вижданията си - кой как ги приема е друга работа. 😉 Някои ще видят само парите и другото - покрай ушите.
В началото на Ергенътбях от “защитниците” й, макар че и мен ме дразнеше, но още тогава виждах, че нейната позиция е по-широка / за самочувствието, да не оставяш да ти прехвърлят вина и т.н. Сега ми стана симпатична 😉 / без носа и скулите 😂/.

# 4 057
Само 15% и то само от варненския.

# 4 058
Преди всичко утре в Надкаст ще видим една жена затворена в мъжко тяло, която с неприсъщата за един мъж женска злоба, ще ни разясни през изкуствените си зъби и опулено лице подпъхнато тук-таме с филър, колко точно фалшива е Даниела.
Неделчо и Туджаров може би са сложили и един диван зад камера? Важно е да се настани SWAT отряда, който да пази страх на великия покер играч, който сам се набълбука пред очите на цяла България. Ще очаквам и АМ с чевръсти пръсти да вади скрийншотове и досиета. Тя все пак е с бръснач между ушите.

# 4 059
Според мен си има причина да е премерена в думите и да запазва спокойствие. Иначе може или да разсърди някого лошо, който да извади доказателства, или тя самата да се изпусне с нещо.

# 4 060
Понеже Даниела постоянно иска доказателства за  обвиненията на Мартин, надявам се, че и тя има и може да покаже такива за нейните обвинения към него.

# 4 061
Само 15% и то само от варненския.

За плочки в банята на мезонета ще стигнат ли? 🙂

# 4 062
# 4 063
  • here and now
А мАзонета сега от къде ще го обзавеждаме? От едното или от другото заведение?

# 4 064
Понеже Даниела постоянно иска доказателства за  обвиненията на Мартин, надявам се, че и тя има и може да покаже такива за нейните обвинения към него.
Доказателства за какво? Йоана сама си каза, че се е виждала с него след излизането му и той сам качваше сторита от дискотеките.

Общи условия

Активация на акаунт