🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 417
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 440
Имал хубав, зрял подход, ама за това се искало опит! - Неделчо, брат, да не си напушен? Joy Тоя подкаст освен всичко останало е много смешен. И Туджаров, и Неделчо са ужасно смешни. За Марто - дума да няма, казах вече - шута на кралството.

# 4 441
  • Вестерос
На Дана розите не знаем от кой са. Говоря за тези на Мартина. Турджаров я е накарал да качи снимка с рози, за да не спойлва Дана хората, че тя печели, защото са помислили,че са от Мартин.

Припадането по Даниела в темата ме кара мен да... Mask

# 4 442
Гледах само началото на НадкасТ. Неделчо през  цялото време беше "ахам", "ухум". Туджаров там се опита да спомене нещо за липсата на логика, но дотам. Може двамата младежи да си потърсят т*пките от джоба на НН.

# 4 443
  • София
Йоана трябва спешно да изчезне от полезрението на Мартин - да не му се върже отново след месец- два. Приятели, родители да помагат.
Колкото до АМетата, Косари - те са умни прабългарки. 😂
За родителите на Мартин - знаем нашите политици какви са…

# 4 444
  • Вестерос
Защото Мартин говори непрекъснато, затова така реагират

# 4 445
  • Обран бостан ;)
Ох, че сладко, БъндЕ!
//
Имам само една забележка към коментара ти.
В частта с Мартин и Даниела.
Скрит текст:
Там тя иззе изцяло мъжката енергия.
Той се влюби в нея. Имаха опъване на панталона и всичко.
Но тя се оказа играча в случая, а той в женската енергия на емоционалния и наивно увлечен. Затова и този контраст в момента с нараненото его. Обади му се мъжката енергия.
А Данчето си го кара по един коловоз – мъжка енергия.

Мартин не съм го коментирал изобщо, но за останалото си права.

# 4 446
На Дана розите не знаем от кой са. Говоря за тези на Мартина. Турджаров я е накарал да качи снимка с рози, за да не спойлва Дана хората, че тя печели, защото са помислили,че са от Мартин.

Но все пак от продукцията ли са? Разбрах, че са я накарали да качи такова стори.

Също интересно, че се почувстваха длъжни да го споменат. Явно хвърлят по един поглед на темата.

# 4 447
Ще е много интересно, ако Виктор се забие с Йоана в КнИ. Аууу, какво ни чака тогава. 😂

# 4 448
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Но все пак от продукцията ли са? Разбрах, че са я накарали да качи такова стори.

Също интересно, че се почувстваха длъжни да го споменат.
Явно хвърлят по един поглед на темата.

Не само погледи хвърлят според мен . Имат си дежурен по Бг Мама. Trollface

# 4 449
Пак казвам, че гледах само началото, но ми се струва, че момчетата от НадкасТ не бяха много съгласни с Мартин, но сякаш трябваше повече да си мълчат.

# 4 450
Другата тъпотия на Бай Марто, чието единствено умение е да прави от мухата слон и да интригантства, бе темата за прословутия чат, по време на който тя заспала. Все тая дали е заспала. Стои и обяснява напоително навсякъде как те много си пишели, водили 'активен' чат. Как никой не се осмели да го попита като е бил толкова влюбен в нея, след като му е годеница, какви са тия чатове въобще?! Защо не си говорят на видеовръзка, през телефона, като не могат в момента да се видят на живо?! Да не са втори клас да си чатят?! Аз примерно режа мъже, които искат да си чатиме, особено дълго време. Мразя да пиша и смятам за мишоци и манипулатори такива мъже, които предпочитат чат като основна форма на комуникация. А камо ли годеника ми да общува с мен през чат. Значи толкова му е уважението.

# 4 451
# 4 452
Гледах само началото на НадкасТ. Неделчо през  цялото време беше "ахам", "ухум". Туджаров там се опита да спомене нещо за липсата на логика, но дотам. Може двамата младежи да си потърсят т*пките от джоба на НН.
Особено Туджаров. За пръв път тоя човек ме отврати.

# 4 453
Не мога да простя тази рокля с тези ботуши на Мартина. Като ретро чалга изпълнителка е. 😖

# 4 454
Момчето с екстеншъна и обратната захапка е видимо доволно след сеира в национален ефир. То заради това е прегряло след излизането. Изчакала му се е чаканката докато дойде този момент.

Общи условия

Активация на акаунт