🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 307
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 465
Скъсаната тениска е символ, че не си подвластен на материалното, готов си да те приемат по това какъв си, не как изглеждаш и т.н. Демек 'гъзарите' да се правят на човеци. Обаче, същите тези комплексари като бай Марто никога няма да сложат евтина скъсана тениска, а ще дадат един куп пари за маркова скъсана тениска, и дори с нея изпъкват комплексите им и тъпотата им да плащат луди пари за нещо, чиято стойност е стократно завишена.

# 466
  • Варна/Амстердам
Аман вече от тези простотии за женска и мъжка енергия! Направо не може човек да си пусне социалната мрежа и телевизията без да го посъветват да "влезе в женската си енергия", все едно е забравил ютията включена в себе си.
"Женската енергия била мека, приемаща, чувствителна..." – чудесно, благодаря, значи ако се ядосам, съм в мъжка енергия? Еми извинявайте, ама понякога и женската енергия иска да хвърли джапанка по стената и да викне "Остави ме на мира!"
А мъжката пък какво? "Действена, напориста, решителна..." – т.е. ако някоя жена е решителна, значи е мъж в душата? Не, бе, хора, тя просто знае какво иска и не ѝ се занимава с чакри и ретрогради.
А тия съвети от рода на "активирай женската си енергия с танц под лунна светлина и размахване на шал от органза"... Я моля ви се. Ако ще танцувам под луната, ще е с вино и с приятели, а не за да се хармонизирам с Юпитер.

Край на енергийния бюлетин.

# 467
Стигате дърдори, бе, яжте си лобстерите!
Чак на мен се прияде, а съм се зарекла никога вече.

# 468
При Роси и Васил не че е имало някаква кой знае каква неподправена романтика, но пък моментното им привличане беше най-естественото досега. Целувката им според мен беше най-натуралната и страстна, без всякакви задни мисли, отмятане на цели или калкулиране на точки.

Адриана е такова плямпало…. Няма лошо жената да говори, даже на повечето момичета крещящо им липсва способността да водят разговор - Роси е неловка в доста моменти с това “мммммда, мммммхм”, Косара също беше плоска с насеченото й “да, така е!” - оообаче Адриана е много натегната да се доказва и вечно да подчертава “сходствата” им. И като си накриви устата, като вземе да си гърчи устните, толкова фалш излиза наяве.

# 469
Хайде Ади в Капките.

# 470
Ама, че кречетало!

# 471
Ади с тая нощница сякаш го зове в  леглото😅

# 472
Аман вече от тези простотии за женска и мъжка енергия! Направо не може човек да си пусне социалната мрежа и телевизията без да го посъветват да "влезе в женската си енергия", все едно е забравил ютията включена в себе си.
"Женската енергия била мека, приемаща, чувствителна..." – чудесно, благодаря, значи ако се ядосам, съм в мъжка енергия? Еми извинявайте, ама понякога и женската енергия иска да хвърли джапанка по стената и да викне "Остави ме на мира!"
А мъжката пък какво? "Действена, напориста, решителна..." – т.е. ако някоя жена е решителна, значи е мъж в душата? Не, бе, хора, тя просто знае какво иска и не ѝ се занимава с чакри и ретрогради.
А тия съвети от рода на "активирай женската си енергия с танц под лунна светлина и размахване на шал от органза"... Я моля ви се. Ако ще танцувам под луната, ще е с вино и с приятели, а не за да се хармонизирам с Юпитер.

Край на енергийния бюлетин.

нЕма край! Grinning

Ако искаш да знаеш една енергия дали е мъжка или женска - дай ѝ да паркира.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:42 от Poutine

# 473
  • София
Адриана софиянка ли е или е пребиваваща само?
От естетика...към астрология -надграждане, добрем...
За първото какво визираше и от второто печели ли се в днешно време?

# 474
Туджаров каза,че имат заснети Надкасти с Косара, Виктор и Любомира,но тези с финалистите, ще ги пускат след финала във четвъртък
Къде го е казал?

# 475
Ако чуя още някой от тия двамата да каже "честно казано", ще си отворя кутията със сладолед Stuck Out Tongue Closed Eyes
А мен Ади ме подлуди и се натъпках с един тон  боб  ! Joy (много вкусен, печен в гърне)

# 476
  • София
Даниела с безупречния си и фин вкус защо така все по циганийки залита? Привличат я като магнит. Марто в чудо се видя да не му купят някоя шукаритетна ризка. На предния шопинг го беше пременила като избягал от цирка клоун. Joy
Ади ме изненада, че не се е похвалила до момента с певческите си умения.

# 477
Плюс това, не видях да сте коментирали (може и да сте), но Адриана беше доста ехидна като коментираше срещата на Васил с Роси “ако зависи от Роси, те ще прекарат вечерта заедно, докато ние с Васил се разбрахме, че след първата целувка, все още е рано” ….. А защото зрителите съвсем не разбраха как открито му се предлагаше Адриана  на тяхната среща с преспиване…. Айде, айде, Адриана не била като онези, како Сийке….

# 478
Адриана е заляла Тик тока с певческите си умения.От всякъде излиза.

# 479
Който пее - зло не мисли! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт