🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 373
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 285
И Косара има хубава външност, но е постоянно обиждана. Никой не говори,че и Росица се е окръглила в лицето и горната ѝ част е несъразмерна, а Косара та бухта, та дебела и др.
И това, възмущавайки се от булитата...

# 286
Днес трябваше ли да има Надкаст с някой? Аз разбрах, че ще е всеки ден до края на месеца..

Аз чаках с Косара, но няма. Или аз нещо не съм разбрала.

# 287
Благодаря за новата тема! Flowers Rose

1. Да, няма смисъл да насилват нещата
За сексуалната ориентация на Викито, не съм коментирала, защото на мен не би ми хрумнало, че не е хетеро, ако не го бяхте писали тук.
Безумно е да влиза в това реалити, ако не си пада по жени, та просто го слагам в графа странен.

Сещам се за мизерните романтични 24 часа на Виктор и неговите кокошки и гледам Васил с Роси...ами една галактика разлика.
Явно не сте гледали чуждестранни формати на Ергенът. В САЩ ако не се лъжа имаше ерген, който накрая не успя да си избере годеница, влезе в още един сезон и накрая на втория сезон с него осъзна, че е гей  и си хвана приятел.

# 288
Скрит текст:

За сексуалната ориентация на Викито, не съм коментирала, защото на мен не би ми хрумнало, че не е хетеро, ако не го бяхте писали тук.
Безумно е да влиза в това реалити, ако не си пада по жени, та просто го слагам в графа странен.

Сещам се за мизерните романтични 24 часа на Виктор и неговите кокошки и гледам Васил с Роси...ами една галактика разлика.
Явно не сте гледали чуждестранни формати на Ергенът. В САЩ ако не се лъжа имаше ерген, който накрая не успя да си избере годеница, влезе в още един сезон и накрая на втория сезон с него осъзна, че е гей  и си хвана приятел.

Аааа не, не бих гледала още един сезон с Викито, пък дори той да си признае, че е гей.

# 289
Сакън! Къде са ми амулетите.🧧🧧
Няма да го гледам в нищо .

Скрит текст:

Явно не сте гледали чуждестранни формати на Ергенът. В САЩ ако не се лъжа имаше ерген, който накрая не успя да си избере годеница, влезе в още един сезон и накрая на втория сезон с него осъзна, че е гей  и си хвана приятел.

Аааа не, не бих гледала още един сезон с Викито, пък дори той да си признае, че е гей.

# 290
Казаха днес Надкаст с Косара,но нищо не пуснаха , доста странно

# 291
Аз мислех, че следва Надкаст с Любомира. Даниела е пуснала стори да я гледаме в петък в преди обед Simple Smile

# 292
  • ВАРНА
Малко уточнение за стридите.
Сервираните на Даниела не са сурови, а топли стриди.
Обикновенно се готвят с вино и френски кашкавали, сметана.
И се ядат с вилица.
Точно,стридите са минали лека термична обработка.Сурова стрида не може да се набоде с вилица.

# 293
От салона, в който ходи приятелка (Даниела ходи в същия салон и явно е споделила на всички там) се говори, че веднага е била шута на Мартин. Имали са голям конфликт с него.

E, много ясно, че това ще каже в салона, където е клиентка - няма да си признае, че той й е бил шута след предаването и хукнал по Косара Joy

# 294
  • Варна

Шефката може да ги е отрязала. Възможно е да й идва много хейта. 😃

# 295
Мчиии..Убидила се е ...ми се чини. Косето....то освен да се фръцка и хубавее...друго май не умее..

# 296
Да,да тя го е зарязала Марто нека си вярва.Тя е зарязаната още в предаването нали виждаме издържа я по договор само.

# 297
Туджаров каза,че имат заснети Надкасти с Косара, Виктор и Любомира,но тези с финалистите, ще ги пускат след финала във четвъртък

# 298
  • Варна
Козара не е финалист.

# 299
Точно за това трябваше да я пуснат днес Косара,но не го направиха. Пък може и да е финалист Косара обаче за Мартин

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 19:55 от fastlane

Общи условия

Активация на акаунт