🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 315
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 665
Калоян Арсенов е новият на Йоана. Той е бивше гадже на Емануела, Анелия,Ария и куп други. Майка му беше дълги години депутат и министър

Синът на Долорес Арсенова?? Той не беше ли съпруг на Джена?

# 4 666
Божке, стига глупости с тези рози.
Никои приятелки не подаряват рози, за тези пари щяха да си направят един спа уикенд някъде.
И аз мисля, че сама си ги е подарила. Каза, че били намалени от приятелката ѝ флористка. А и тя е с някакъв маниакален стремеж да гради образ на глезена/гледана жена, жена с особена тежест, важност и авторитет.
Залагам 5 стотинки, че сама си ги е "купила".Joy

# 4 667
Много интересно как се пречупват думи през призмата на своите очаквания за определен човек. Въобще не видях къде МарЧин се хвали, че е кукловод постоянно. Той казваше как се е срещал с НН и му е казвал според него как трябва еди кое си, как ще е по-готино, как не може това и онова и т.н.
Не се пречупват, въпрос на гледна точка е и от там на тълкувание. От това по-горе стигам до извода, че ние с теб, примерно имаме абсолютно различни гледни точки и затова виждаме нещата по различен начин.

Даци е взела букета от оная приятелка, дето с аранжиране се занимавала или нещо такова, обаче не се е светнала как ще подейства това. И сега не върви да каже "взех го за снимките", а пък е сигурна, че от любовник не е, затова толкова яростно отрича, щото си е верно, ама никой не ѝ вярва и сама се насади на пачи яйца.

Разбирането на АМ и Марто е... егати разбирането. Просто той ѝ е казал, че няма шанс, че е прекрасен човек (по неговите разбирания за прекрасност - интригантка и клюкарка), но много я уважава и ще са си приятели. И така той каза и те решиха. Тя е толко хлътнала, че е готова и на изтривалката пред тях да спи, само и само да е до него. Негов приятел може и да я мине на 2х100, ама не виждам някой да улети влюбен безпаметно в това същество.

Бачорски мултимилионер! Стига бе 😆

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:44 от DiaMia

# 4 668
Коментарите под надкаста с Мартин са оле-мале. Горкият, жал ме хваща как се простреля сам в крака след финала на шоуто.

# 4 669
Калоян Арсенов е новият на Йоана. Той е бивше гадже на Емануела, Анелия,Ария и куп други. Майка му беше дълги години депутат и министър

Джена не е ли женена за малкия Канар? Доколкото знам са си хепи те двамата, имат едно или вече повече от едно дете и нямат драми. Аз последно знам да е с Тита, Чича де, на прабългарски.

# 4 670
  • България
LemonVerbena, аз Мартин изобщо не го оправдавам. За мен с Данка са един дол отровни дренки. Но подкастът ми хареса, първо защото са ми интересни неща от кухнята и как са действали този път. И второ, защото съветът към бъдещите ергени за мен е идеален. Не могат да се гаврят така с чувствата на момичетата на екран. Самото предаване е изначално сбъркано и това сме го коментирали много пъти.
Тази година най-голямата гавра към ергенка беше от Мартин към Даниела. Никоя не е била изгаврена кой знае колко, а на онези от диванчето им беше малко.

# 4 671

Джена не е ли женена за малкия Канар? Доколкото знам са си хепи те двамата, имат едно или вече повече от едно дете и нямат драми.
Този Калоян не е (беше) с Тита ?!

# 4 672
Марто е толкова обсебен от Данка, че мога да се обзаложа че тя го е зарязала, не той нея. Прекалено фиксиран е до степен да рови в профила й и да дебне кой я следва. И на всичкото отгоре дори не го прикрива, а го прави публично достояние.
Аз ако бях на мястото на Данка, щях да си изкарам ограничителна заповед.

# 4 673
  • София
Изгледах обзора на Аутакста отпреди малко.
Ванката както винаги с много точен коментар.
И обезкости материалното момиче както си трябва.

Мартин не знам кога ще го почвам.
3 часа. Бляк. Пак не е имало монтаж...

# 4 674
Уж го гледах цялото, а не разбрах Неделчо зададе ли си неудобния въпрос, който половината подкаст отлагаше.

# 4 675
1. Учудващо за мен самата, но съм на страната на Даниела. Жената показа хладнокръвие, разум и тактически похвати, с които успя да надиграе играча в собствената му игра. С нея наистина Мартин си намери майстора, както му се падаше. В началото много го харесах и познах, че ще направи сезона, защото е екстроверт, забавен и провокативен, но само за пред камерите. В реалния живот е всеизвестно, че е „бохем”, който не изтрезнява, не излиза от дискотеките и не спира да се навърта около най-вървежните бръмчалки, а после реве и отмъщава защо са го зарязали за някой по-богат.
Даниела добре си изигра картите, а книгата ѝ ще пожъне голям успех след този финал. Не стига, че я избра за финалистка, а и накрая го завъртя на 360 градуса и го накара сам да си говори… мисля, че доста жени ще са заинтересовани да я прочетат. Добра реклама си направи, за мен тя си е големият печеливш.

2. Вярвам на Любомира, че Виктор не е бил там за любов, както впрочем и тя самата. Изобщо не вярвам да е била истински влюбена в него, всичко беше актьорска игра за мен.

3. Не смятам, че Васил беше искрен към Адриана. Отпадна му възможността да е с Косара и веднага се хвана като удавник за сламка за Адриана… Не мисля че и Косара харесваше толкова, а по-скоро защото видя, че другите ергени се суетяха около нея и затова и на него тя му стана интересна.

4. Не смятам, че трябваше да има отделен епизод, достатъчен беше цирка в Преди обед, а като цяло нямах търпение да свърши сезона, беше ми скучен, освен линията Даниела-Мартин, останалите бяха пълнеж.

5. Оценката ми е Слаб 2. Не ми харесаха игрите, не ми допаднаха Ергените. А относно жените, режисьора каза, че предимно тийнове са идвали на кастингите, така че явно няма какво и да очакваме за в бъдеще, но нека не губим надежда.

# 4 676
Мартин отнася яко хейт в коментарите под надкаста.

# 4 677
Не знам защо се гледат случилите се неща в София като между истински, а не само тв годеници. И то след опита с Валерия и Евгени. Пръстен, роза, искаш ли да сме гаджета - това е за финала. След финала кой откъдето е, да си спазват договорите, вместо сами да си пускат спойлери, след излъчване на финала с надписите да се приключи всичко и по интервюта да ходят после по отделно. Даже не по двама. И в никакъв случай на стада като в ПО. Така ми се струва коректно. Не да превърта народът като след сезон 2.

# 4 678
Мен и Мартин и Даниела ми станаха по-неприятни в Надкаст. Тя се изкара самата скромност - не си слагала цена и не си изтъквала качествата. Моля? Още със заглавието на книгата си и тези 50 бона си сложи цената и непрекъснато изтъква колко е висока - демек тя колко много заслужава.
Мартин пък пълната жертва се изкара. Безумно влюбен, никоя не наранил, всички валидирал.
Абсолютно токсични са и двамата за партньори във връзка. Но на Даниела и признавам, че умее да говори и овърта, а за самообладание да не говорим. Ако наистина такива схеми върти, да ходи да обучава елитни компаньонки за тайни агенти и бая пари може сама да си изкара. Мартин също може да обучава мъжете как да забиват силиконки и после да ги порицават публично и да ги изкарват виновни за всичко.
И ще обяснява Ники Николов как искал да прави семейно предаване и да покаже добрия модел? Сто процента затова е харесал толкова и Мартин и Даниела.

# 4 679
Откъде да ги знам какви са. Позьорки някакви, които живеят, за да снимат в инстаграм. А и не са 5000 лв.
А ти имаш ли обяснение тя защо сама ще разкрие цветята от любовника? По това време мрежата беше пълна с истории за хепимен и прочие.

Аз имам. Даниела също е позьорка. Иска да вкара интрига и накара Мартин да ревнува. Но не може да каже "от друг мъж са", защото ще трябва да дава още обяснения. И трето - струва ми се, че тя толкова си е повярвала на способностите за манипуалция, че й се струва как може да овърти всеки и е от хората, които тайно се наслаждават да предизвикват суматоха и всичко да пред очите на "жертвата", а тя - заслепена от нея.

Общи условия

Активация на акаунт