🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 830
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 815
Мнението ми за професията на Даниела няма да го пиша.  Но Мартин като поведение на мъж и човек е дъно. Личеше още от ИВ,но тук се развихри. Надявам се никога да нямам мъж, любовник,зет син,шеф, познат или като цяло никога нищо общо с такива "мъже" като него.

# 4 816
  • Street of Dreams
Aз не можах да преброя колко майни е теглил Мартин на Даниела, преди тя да замине за Истанбул с приятели за Осми март.

# 4 817
  • в сърцето на един мъж...
Но Мартин като поведение на мъж и човек е дъно.

Еее, дъното си има мазе, не е само дъно Simple Smile

# 4 818
И в това мазе има сепаре

# 4 819
  • в сърцето на един мъж...
С няколко ергенки, като най-личната я видяхме коя е Simple Smile

# 4 820
  • The wild, wild west
Някак си, докато вършех грозни домакински работи като гладене и готвене 😁, изгледах Надкаста с Мартин! Съжалявам Даниелке, но само неинтелигентна или съвсем отчаяна жена би си повярвала, че може да гради семейство с такъв нарцистичен, егоистичен и параноичен мъж! Мартин е супер единствено и само за купон или в най-добрия случай за лек, неангажиращ флирт. Така че, Дани, избери си от коя от двете категории жени си! 😁

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 01:26 от Шоколадкина

# 4 821
  • София /Абсурдистан
Данка се сравнява с Бачорски. Иска и се и тя да се уреди така като приятелката и. Това търси, според мен.

# 4 822
  • here and now
Някак си, докато вършех грозни домакински работи като гладене и готвене 😁, изгледах Надкаста с Мартин! Съжалявам Даниелке, но само неинтелигентна или съвсем отчаяна жена би си повярвала, че може да гради семейство с такъв нарцистичен, егоистичен и параноичен мъж! Мартин е супер единствено и само за купон или в най-добрия случай за лек, неангажиращ флирт. Така че, Дани, избери си от коя от двете категории жени си! 😁
Тя Даца си каза в нейния Надкаст, че ги разпознавала такива.... Пък как се наши баш в национален ефир и пръстен взе.....
Ходещо противоречие е таз госпойца....

# 4 823
много приятно хулят Мартин в ютюб и под снимката му с мартинките Heart надявам се да си ги чете,особено тези под надкаста и да ги сравнява с тези които са под надкаста с Даниела

# 4 824
За него най-лошото ще е да не го коментират.

# 4 825
Отговорих на анкетата.
В спора съм на страна на Мартин, Айгюл лъже и маже  според мен.
Виктор мисля, че влезе заради известността повече отколкото за любов - беше му тегаво сред жените.
Васето хареса Ади като човек, но нямаше тръпка.
На сезона давам добър 4, защото беше по-добре от останалите сезони, жените имаха възможност да откажат роза и имаха по-голям избор. Така че любовта не се случи във формата, за това оценката е добър.
Препоръка за други сезони - без Маги и без Наум.

# 4 826
Васко и на сутринта ли беше пиян с Роси ? Защото тогава съвсем му светеха очите и пак си я награбваше.
Много злобно човече е Мартин.

# 4 827
  • Варна
Подкрепям-Наум напълно напълно излишен-изкара една почивка с жена си, че и докараха тъщи и свекърви.Маги - тотално безхаберна.По-добре бармана и редактора да вършат тяхната работа.

# 4 828
  • София
Позагледах подкаста с Мартин, но 3 часа плюене по Даниела няма как да издържа. От цялата работа тя ми стана симпатична вече.
Най-големите и грехове били, че заспала докато си пишели, получила рози и отишла в Истанбул. Впечатлих се какъв зъл гений е, простооо…😂
Мартин е много комплексиран и злобен, тотално немъжко поведение. Търсел е изход от ситуацията и то такъв, че да е белият и добрият. Вероятно му е повлияно отвън, съвети са давани, продуцентите и те са на негова страна, все пак не е случаен. Долно. И не, не успяха да го изкарат героя тук.
Не харесвам Даниела, но този театър изрови дъното.
А Мартин май има история на системно очерняне на бивши. Незряла работа е неговото.

# 4 829
И аз това питам.
 Васил от сутринта ли е пиян. Те нали изкараха един ден и нощ заедно. Когато играха билярд как беше? А на сутринта? А когато е изпращаше?
За целия Ерген за мен този епизод с Росица беше най-красив. А Н.Н. го изкара резултат от едно пиянство. Грозна работа.
За леля Данче и чичо Мартин,  прекатурило се гърнето и си намерило похлупак. Ези и тура на една и съща монета. Но по-симпатичен ми е Мартин. Не искам да ги слушам и не се интересувам от техните взаимоотношения. Най-добре да се скрият и да не се показват повече.

Общи условия

Активация на акаунт