🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 506
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 935
Гледам,че Даца води в анкетата, но ако я сложим в мъжки форум резултатите ще са други. Joy

# 4 936
  • # супернатурална #
Аа, и тука добре и сипваха по време на предаването, та не е от това.
Иначе може да предположиш, че коврите сме тук.

# 4 937
В страницата на Ергенът се рекламира подкаста с Мартин, този с Даниела го няма там.. така че ясно защо има повече гледания към момента, освен че е и изпълнен с циркаджийските номера на един параноичен нарцис.

# 4 938
Гледам,че Даца води в анкетата, но ако я сложим в мъжки форум резултатите ще са други. Joy

Да, защото
1) тя представлява опасност за мъжете. Ако всички жени започнат да изискват мъже с 10к и нагоре заплата, те няма да си намерят никога жени.
2) Мартин никога няма да си позволи да говори така за мъж, за тях той не е опасен.

# 4 939
Аз не виждам да има нещо различно или пипано по Роси, просто гримът ѝ е такъв.

# 4 940
  • Street of Dreams

Аз не я подкрепям от женска солидарност. Ако Мартин беше извадил доказателства за грозните си обвинения, щях да съм изцяло на негова страна - независимо колко бесен е и как я нарича. Обаче аргументите му са на ниво клюкарене и възмущение на леля Пенка в социалните медии и нейната версия ми се струва много по-достоверна. Освен това точно тя много пъти се е опитвала да говорят нормално и да намерят път, а той само я е сиктирдосвал, държал се е отвратително - предпочитал е дискотеки с нейните врагини дори на първия осми март с и годеницата си, търсел й е сметка за всяка написана глупост за нея, без да я чуе.

За жените и мъжете тя е опасна, защото подложи под въпрос много наративи на които се крепи обществото, но да не започвам с това.

# 4 941
  • София
Понеже коментирате брой гледания, гледанията на сайта на бТВ влизат ли в общия брой или се виждат само тези, които са в YouTube канала на надкаст?

# 4 942
  • София
Понеже коментирате брой гледания, гледанията на сайта на бТВ влизат ли в общия брой или се виждат само тези, които са в YouTube канала на надкаст?
Според мен са си отделно. Това са две различни платформи, а не примерно да е ембедвано от Ютуб.

# 4 943
  • софия
Даца води, защото я няма опцията "нито един". Аз въобще не отговорих на този въпрос, защото няма как да взема страна. И двамата са страни на една и съща монета и всеки от тях нанася вреди на околните само и само да задоволи огромното си его, което всъщност няма как да стане.

# 4 944
На мен Надкаста с Роси много ми хареса, разсъждава трезво и нормално и най важното работи, развива се реално, не на думи. Няма бутик за дрехи хахах. Подкаста на Мартин го качиха в БТВ, този на Даниела не, толкова за това, че няма нищо организирано срещу нея. И най долната да е, човек не е убила. И кои са й съдниците, Мартин егоцентрика и НН, който всички помнят със снимките с една водеща..изписаха й вежди на Даниела!

# 4 945
Пуснах Росица, но не издържам. Мрън, мрън, та мрън. Ще чета преразкази след работа. Адриана и Васко също ще ги пропусна.

# 4 946
  • София
Явно вече почнаха да им мерят
Скрит текст:
пишките
Без да съм пробвала емпирично - на Мартин е по-голяма!

# 4 947
Мартин и да е прав е много жалък и не е по-стока от нея .

# 4 948
С Роси надкаста поне в началото по-скоро е мяу-мяу-мяу Grinning Не ми изглежда много искрена, нищо конкретно не помни, за нищо не била сигурна точно как е било, ще кажеш, че преди 5 години е било предаването. Една такава кротка, блага и добра.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 12:09 от sette

# 4 949
  • софия
На мен Надкаста с Роси много ми хареса, разсъждава трезво и нормално и най важното работи, развива се реално, не на думи. Няма бутик за дрехи хахах. Подкаста на Мартин го качиха в БТВ, този на Даниела не, толкова за това, че няма нищо организирано срещу нея. И най долната да е, човек не е убила. И кои са й съдниците, Мартин егоцентрика и НН, който всички помнят със снимките с една водеща..изписаха й вежди на Даниела!
Всъщност Даниелиният мина по каналния ред. Първо в сайтът на бтв и после в тубата.
 Кло, явно за това от мен няма да стане момиче за милиони. Ще си дрънкам стотинките и чат-пат ще ми се случва да слушам Рахманинов.😄
 Лена не я мислете. Освен, че още никой не я е задминал по гледаемост, тя успя да се намърда в екипа на Тушев и сега е редактор в септемврийското издание на Ергенът.
 Ще изчакам Роската в тубата, за да допринеса с гледанията на Надкаст.

Общи условия

Активация на акаунт