🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 548
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 130
  • София
Мхм, едно нещо не се е коментирало тук. Гаранция.
Мартин много мощно нахрани в типичния си стил първия ерген, Виктор Стоянов. Направо го сравни със земята.
Интересно ми е дали ще има ответен удар, хаха. Все пак за протокола да уточня, че Виктор първи започна като нахрани Мартин и Виктор, че не били джентълмени.
Всъщност за последното не съм съгласен. Виктор е ясно, че беше провал, но се опитваше да не нагруби никого. Но както и да е. Там е дълга и трудна. Мартин обаче целуна само две жени цял сезон, факт. Като това с Мартина не беше и кой знае каква целувка. Не е разигравал жените, беше честен и директен с тях, не ги е лъгал. Нещо с което другите петима ергени не могат да се похвалят.
Вътре във формата Мартин имаше само една наистина груба проява към жена и това е когато изгони Елвира. Макар че ако трябва да съм точен тя сама стана и напусна, но така де, беше ясно какво ще се случи.
И досега не е имало ерген, който да излезе с толкова приятелки. Останалите петима ерени не могат да ги гледат повечето ергенки от сезоните им, докато Мартин има поне една дузина верни последователки. Отбор Джанъм, хаха. 😀😉
Това са факти и никой не може да ги отрече.

# 5 131
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?

# 5 132
  • София /Абсурдистан
Как не се е сетила Данка да роди едно дете на някой много богат ухажор. Покрай парите за детето и тя щеше да се уреди с издръжка.

# 5 133
То едни приятелки.. за безплатното сапаре в Дженъм и защото е близък с продукцията и може да им помага за ангажименти.

# 5 134
Дали Мартин ще удари милион гледания?
Като нищо

# 5 135
Мхм, едно нещо не се е коментирало тук. Гаранция.
Мартин много мощно нахрани в типичния си стил първия ерген, Виктор Стоянов. Направо го сравни със земята.
Интересно ми е дали ще има ответен удар, хаха. Все пак за протокола да уточня, че Виктор първи започна като нахрани Мартин и Виктор, че не били джентълмени.
Всъщност за последното не съм съгласен. Виктор е ясно, че беше провал, но се опитваше да не нагруби никого. Но както и да е. Там е дълга и трудна. Мартин обаче целуна само две жени цял сезон, факт. Като това с Мартина не беше и кой знае каква целувка. Не е разигравал жените, беше честен и директен с тях, не ги е лъгал. Нещо с което другите петима ергени не могат да се похвалят.
Вътре във формата Мартин имаше само една наистина груба проява към жена и това е когато изгони Елвира. Макар че ако трябва да съм точен тя сама стана и напусна, но така де, беше ясно какво ще се случи.
И досега не е имало ерген, който да излезе с толкова приятелки. Останалите петима ерени не могат да ги гледат повечето ергенки от сезоните им, докато Мартин има поне една дузина верни последователки. Отбор Джанъм, хаха. 😀😉
Това са факти и никой не може да ги отрече.

Той Виктор 1 понеже беше голям джентълмвн затова Александра само дето не го цапардоса с розата, че не я защитава от Питонкова. Той мъж показа че не е та какво остава за джвнтълмен. Тоя смешко просто няма какво да коментира. Виктор си беше много на място момчето, просто той хареса Бранка, тя него не. Съжалявам, че го залъгваше така иначе можеше да избере Роси или някое от другите стойностни моми, а той само Брана, Буба, Брана. Малък е, ще узрее

# 5 136
  • София
За анкетата: от мен - Рахманаил с ударение на ил.

# 5 137
  • Street of Dreams
Между другото, червена точка за Даниела, че е отишла да "забере" Росица от летището - един човешки жест към аутсайдер - да й даде чувството, че някой я чака и посреща.

Отбор Джанъм нищо не ги събира, освен омразата към Даниела. Сигурно е тема номер едно на сепарето.

# 5 138
Как ти се струва това...при положение, че Дяволо обясни с постфактум надкаста с Мартин, който е пуснат първо през BTV и от там ще събере гледания, които няма да влязат в тубата. Надкаст го пуснаха пак на обяд. То по тази логика се изяждат гледанията първо от ТВ-то.
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?

# 5 139
Между другото, червена точка за Даниела, че е отишла да "забере" Росица от летището - един човешки жест към аутсайдер - да й даде чувството, че някой я чака и посреща.

Отбор Джанъм нищо не ги събира, освен омразата към Даниела. Сигурно е тема номер едно на сепарето.

С което сами показват, че тя ги превъзхожда въпреки лошата репутация. Ако бяха по-добре от нея няма за какво да я плюят.

# 5 140
  • София
Още нещо, което не е коментирано, ама така е като само Даниела се чува... 😀
Виктор е харесвал визуално само две жени, Бранка и Росито. Това го е споделял лично на Мартин. Те са му били фаворитките.
А защо не се е получило с Роси? Ами, Виктор се е подвел по другите и така. Не е проявил емоционална зрялост и характер да защити Роси или да и даде нов шанс. По-точно, ергенките разделиха Роси от Виктор, нещо такова. Абе не помня точно как точно го описа, но нещо такова беше. Simple Smile

# 5 141
Още нещо, което не е коментирано, ама така е като само Даниела се чува... 😀
Виктор е харесвал визуално само две жени, Бранка и Росито. Това го е споделял лично на Мартин. Те са му били фаворитките.
А защо не се е получило с Роси? Ами, Виктор се е подве по другите и така. Не е проявил емоционална зрялост и характер да защити Роси или да и даде нов шанс. По-точно, ергенките разделиха Роси от Виктор, нещо такова. Абе не помня точно как точно го описа, но нещо такова беше. Simple Smile

По-точно Любка се разприказва наляво и дясно и ходи да го попита и то така стана драмата. Роси само каза, че е искал да я целуне според нея, а тя му е казала хайде другият път. А до Виктор стигна въпросът дали наистина е целунал Роси и така се заформи интригата.

# 5 142
Няма как да харесам Росито, жертвите са ми най-непоносимата порода.

# 5 143
По-скоро някои от симпатизантите му го бутат.
Не знам защо важничи сравнение с останалите ергени... те не са имали възможност да избират, въпреки целия натиск от страна на продукцията, той все пак изложи.Най смотаният ерген е до тук.

# 5 144
Ама нека не забравяме Мартин в колко риалитита е бил, на коя е бивш и какъв буустър му е тя и скандалите с нея публични през годините. Доста хора са пуснали Мартин без да следят и гледат Ергенът, защото е разпознаваемо лице. Ако някой не гледа Ергенът няма да има представа коя е Даниела. Пък и гледаемостта какво показва точно? Подкрепа ли - че Викиту от миналия сезон също удари бая гледания спрямо другите в сезона си, нея сигурно много я подкрепяха Grinning

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 19:30 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт