🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 327
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 190
OnDine, говориш за спонсора на Малдивите, но хич няма да се занимавам да защитавам Мартин, обаче тя го е подпряла много сериозно на тема изневяра, то си е нейна грешка, защото след това нямаше да се чуди как да осмирява "тигъра", и какво да говорят по ТВ-то, че творението й да не се разбие на пух и прах.

# 5 191
Ана-Мария трябва да я има на билборд в Живот на кантар...всички ще загубят рязко апетит. Блякс!

# 5 192
  • Street of Dreams
Хаха, благодаря за споделените коментари - аз едвам намерих Надкаст без линк (добре че тук името се повтаря често), какво остава да ги търся по мрежите.

Имаше един много смешен момент, но не мога да се сетя точната линия. Значи Мартин обяснява някаква схема на Даниела с него, любовника и още няколко замесени. Някакъв пълен абсурд, дето само схемаджия може да го измисли. И единият водещ му вика - абе в това няма логика, тя би се прецакала сама да го направи така. И той измисля още по-абсурдна схема в продължение на тази схема, за да я обясни. Моля ако някой се сети, да припомни.

Малдивите. Поканила го да отиде с него, за да може той да плати, а тя да си прибере парите за почивката от спонсора. Туджаров казва, че тя рискува след финала Мартин да си каже, че е бил с нея, а той, след кратко объркване, отговаря, чя тя си е мислела как ще го уговори да си мълчи за всичко.
Баш! Там вече се смях на глас.
Браво, че ми разчете обърканата мисъл, но когато нещо ми причинява подобен когнитивен дисонанс, не може да ми влезе в главата. Grinning
Страшна схема, много е прозорлив!

# 5 193
Aз не зная защо, но помня обратното - може и да бъркам, но като че ли първо гръмна снимката на Мартина с розите и после се пръкна тая на Данилеа, пък Туджаров каза, че накарали Мартина, за да покрият Даниела... Сигурно бъркам де, то беше в началото, на мен двете ми бяха взаимнозаменяеми.

# 5 194
Тоя човек е готов да я качи на електрическия стол за всичко, което тя е направила, както и затова, което не е направила. Разпени се и как бил сигурен, че няма да се появи в ПО, наприказва куп приказки как щяла да лъже, да измисля, че е болна, че е с 40 градуса температура...

# 5 195
Скрит текст:

Как гледам, когато 24 ча̀са Мартин не е дал интервю някъде.

# 5 196
Значи, дините още не са узрели, ако обичате  имайте милост.😉

# 5 197
На тази дори и силикон не помага да е магнетична...
Много нелицеприятно според мен. Не зная какво е мнението на мъжете, но всъщност според мен е прекалила, а този кадър определено не е най-добрият възможен за представяне пред публиката.
По отношение на подкастите аз разбрах едно: сценаристът на "Ергенът" е не друг, а Мартин. Самият той си разказа как от продукцията правели всичко, което той иска. А Нико в ролята си на продуцент, както вече се разбра , в сянката на Мартин, можеше поне в "преди обед" да остане безпристрастен. Сигурно и Даниела си има кусури, както всеки един човек, но всъщност в Мартин имаше много жлъч и злоба, когато коментираше ситуацията. Преигра много!

# 5 198
# 5 199
  • Street of Dreams
OnDine, говориш за спонсора на Малдивите, но хич няма да се занимавам да защитавам Мартин, обаче тя го е подпряла много сериозно на тема изневяра, то си е нейна грешка, защото след това нямаше да се чуди как да осмирява "тигъра", и какво да говорят по ТВ-то, че творението й да не се разбие на пух и прах.
Нищо не му е казала какво да говори или не говори, доколото знам веднага е бил груб за пореден път и не са успели да поговорят - което би било нормално.

Тоя човек е готов да я качи на електрическия стол за всичко, което тя е направила, както и затова, което не е направила. Разпени се и как бил сигурен, че няма да се появи в ПО, наприказва куп приказки как щяла да лъже, да измисля, че е болна, че е с 40 градуса температура...

Много щеше да му хареса, но пак се показа колко малко я познава.

# 5 200
Дайте да го изнамерим кой е тоя Любо-в, дето виси на врата на АМ!

# 5 201
Марто съвсем е извън център. Значи, тя хем не му била искала пари, щот си имала любовник да я спонсорира, хем го била поканила него да плати за Малдивите, а тя са сгъне кинтажа от спонсора?! Незнам от какъв тип ментално разстройство трябва да страдаш, за да ти изфабрикува болния мозък подобно алогично безумие…
Хаха, благодаря за споделените коментари - аз едвам намерих Надкаст без линк (добре че тук името се повтаря често), какво остава да ги търся по мрежите.

Имаше един много смешен момент, но не мога да се сетя точната линия. Значи Мартин обяснява някаква схема на Даниела с него, любовника и още няколко замесени. Някакъв пълен абсурд, дето само схемаджия може да го измисли. И единият водещ му вика - абе в това няма логика, тя би се прецакала сама да го направи така. И той измисля още по-абсурдна схема в продължение на тази схема, за да я обясни. Моля ако някой се сети, да припомни.

Малдивите. Поканила го да отиде с него, за да може той да плати, а тя да си прибере парите за почивката от спонсора. Туджаров казва, че тя рискува след финала Мартин да си каже, че е бил с нея, а той, след кратко объркване, отговаря, чя тя си е мислела как ще го уговори да си мълчи за всичко.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 21:57 от mk974

# 5 202
OnDiNe...
 "Нищо не му е казала какво да говори или не говори, доколото знам веднага е бил груб за пореден път и не са успели да поговорят .."
Да, ама той казва в Надкаст, че тя му се обадила само да разбере какво той щял да говори в ПО. Тя, ако казва нещо различно, не знам. На кой да вярваме, кажи? На нея - разбрахме колко лъже или на него, който си го казва в прав текст, но както му е удобно? Не сме били там, е?Кой е прав?

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 06:47 от a.vasileva

# 5 203
Мартин в Надкаст каза, че любовникът не е този, който се тиражира, демек не е Хепимен.

# 5 204
Мартин в Надкаст каза, че любовникът не е този, който се тиражира, демек не е Хепимен.
Мартин някой го е посъветвал да не дрънка много и взе лизгаво да се прави на 3 и половина ... Оня ден в ПО беше готов да му се обажда, сега не бил той. На кого тия номера? Да не сме паднали от Луната?

Общи условия

Активация на акаунт