🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 332
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 250
Тази видна брокерка ще види бъдещи богаташи за клиенти през крив макарон, ако версията на Мартин е вярна. Бързо ще плъзне мълвата ква е клюкарка и ще и секнат бизнеса. Марто да св готви за спонсор
Казва "мен ме коментираха, че с Орлин съм вечеряла без да има никакви снимки, просто едни думи преписани от жълтите медии".

Мисля, че преди да избухне бомбата на Мартин във финалните надписи, той (или някой от агитката), са я атакували в лична комуникация. Защото за вечеря с хепимен в ПО не се чу, а и в надкаст Мартин каза, че Даниела звъняла да търси сметка на брокерката защо се е разприказвала за огледа на мезонета.

# 5 251
Роси просто живее в друга реалност. В Америка ги учат да са много по-изнежени, там е толерантност, пък грижа за вътршното аз, пък всички ходят на пети да не обидят някого, пък имат ментъл кеър дей, пък постоянно ги учат да са жертви и те буквално стоят в тик ток за да събират съчувствие и да си измислят проблеми, там ТРЯБВА да си лицемер. Според мен затова и другите момичета са и се дразнили, защото не ги е конфронтирала право в очи. Но Роси определено не ми прилича на були за разлика от Бузара, Люба, АМ. Ако ги е подразнила е било защото те са я докарали до някакви истерии, както виждате умеят го и много ги радва.
Ммм, това Бузара много ми хареса. Май ще сменя от Питката.
И на мен ми хареса и казах на потребителката, че е топ, която го измисли, но за жалост не помня коя е вече, да дам кредит. Grinning  За мен Бузара и Кошмара са си топ.

# 5 252
  • Някъде там...
Firebird26, ти ме обиждаш, обаче аз съвсем искрено ти пожелах успех в борбата в личен план, която водиш сега. Не знам доколко е признак на интелигентност това... И все пак, успех!

# 5 253
Firebird26, ти ме обиждаш, обаче аз съвсем искрено ти пожелах успех в борбата в личен план, която водиш сега. Не знам доколко е признак на интелигентност това... И все пак, успех!

Не съм те обидила никъде. И Росица не съм обидила. Казах си единствено впечатленията от нея. След като ти импонира интелектуално - супер. Аз не го усещам така. Не се вживявам толкова, че да съм за и против някакви участници както се опитваш да ме изкараш.

# 5 254
Ха, Росица убила интереса на кого? На Виктор, който към никоя жена нямаше интерес. Росица чисто визуално му е направила впечатление но от там нататък той е неспособен на интерес. И на Васил! Дето видяхме интереса му към коя е. Към най-скучната, една от най-посредствените и от най-токсичните и надути персони в шоуто. На този ли да му задържи интереса?!

# 5 255
Ох, то от едната тръгвам да си лягам, то другата се включва. Хара - това е забавление и шоу  все пак, не е нужно когато който полага труд за нас, и на който сме благодарни, да си пльоскате негативите. Не е коректно , а и не виждам смисъл. Отивам да си лягам с мисълта, че все пак някой  ще надиграе някой(Даниела и Мартин), т.е. двете тенджери дето са се намерили, ще си намерят правилните похлупаци.😂

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 07:51 от a.vasileva

# 5 256
Имам чувството, че тук пишат или някои от участничките или техни близки, защото няма логика обикновеният зрител до такава степен да се вживява.

# 5 257
Имам чувството, че тук пишат или някои от участничките или техни близки, защото няма логика обикновеният зрител до такава степен да се вживява.
А, моля те, ще обидиш бг мама. Тук само кръв не се е ляла за лЕлена Grinning

# 5 258
  • Някъде там...
Взе ми го от клавиатурата направо. Joy

# 5 259
Не се разправяйте толкова лично, защото ще изтрият покрай вас и други мнения!
Аз просто бих се ограничила с един цитат и оттеглила от спора.

I would challenge you to a battle of wits, but I see you are unarmed.

# 5 260
Ферай е топ бабе. Grinning Със Злюбка не видях разлика Grinning

# 5 261
Firebird26, ако визираш мен нямам нищо общо с Роси, просто ми хареса и ме е много яд на нейната неувереност заради която такива като Косара минават за фаворитки и си позволяват да мачкат фините и чувствителни, но не умеещи да се защитят хора. Това просто ме вбесява.

# 5 262
Пак ли? Мен тогава ме изкараха майката на Валерия. Аз нямаше как на 100% да отрека това твърдение. Познайте как се казва дъщеря ми? 😂

# 5 263
Мартин в Надкаст каза, че любовникът не е този, който се тиражира, демек не е Хепимен.
Да, но офицеркатта му в тредс обясняваше, че нямало как даниела да назовава на малко име човек, когото не познава (орлин), а после мартин, след каза, че този, за когото говори не е хепи, неделчо каза- значи са двама и мартин потвърди. Значи в ПО първо е 1 женен, после са 4, после поне двама (И явно хепи не е там, въпреки че го намекнаха 100 пъти. Главата ми се завъртя на 360 с неговите мисли.

# 5 264
Пак ли? Мен тогава ме изкараха майката на Валерия. Аз нямаше как на 100% да отрека това твърдение. Познайте как се казва дъщеря ми? 😂
Ти поне си нечия майка, аз като започнах да пиша тука, ме нарекоха Виктор Grinning

Общи условия

Активация на акаунт