🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 258
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 540
''Дай да те цункам!'' Много досадна женица. То са муцуни, вдигане на ръка, щракане с пръсти, възклицания...
- Караш ме да се усмихвам. - каза бързо кречеталото.
- Радвам се. - усмихна се кулутурно дървото.

# 541
Адриана го ошашка дотук, а имала и още изненади.
Не смея да си представя какви ли ще са 🙄

Тя сега започвала с изненадите и първата е.....внимание.... "теб те чувствам близък"

# 542
  • София
А, ще спят, тя ще има да му говооори...

# 543
Васил и Ади заедно ли спаха?
За сега не, ние попреспахме по малко и чакаме да видим дали ламята ще го завлече в пещерата...

# 544
А, ще спят, тя ще има да му говооори...
Легендата гласи, че на Васко още му се причува плямпането на Ади...

# 545
Ади добре пя, доволна съм, приятен глас има. Не е нещо особено, но за купон и караоке парти става да е звездата на вечерта. Предполагам дори и за Капките могат да я поканят (най-голямото караоке шоу, което познавам). Цял стадион напълни това караоке шоу. Та Ади може да е звезда там.

# 546
Ох свършиха ми лайковете! Но страшно се забавлявам докато ви чета. Някои от вас имат велико чувство за хумор и много се радвам, че смехът надви хейта в темата! Прекрасни сте! Благодаря! Simple Smile

# 547
Ади нямаше много варианти, освен да го целува и да му обяснява, колко й е хубаво, просто защото не им вървеше разговора и тя се чудеше с какво да пълни пространството. Не че тя няма какво да каже, но някак Васил не й подаваше добре.
Иначе тя има хубав глас и си личи, че е пяла, чувства се уверена.

# 548
  • София
Не, моля ви се, нека не развалят Капките с Ади.

# 549
Значи в крайна сметка и Адриана е там за реклама и някой да валидира женската й енергия.

# 550
Когато нямаш с какво да си запълниш предаването.

Ади, сбъркала си шоуто.

# 551
Още пеее...ще я вземат на щат в топ хотела!

# 552
Ади като види микрофон и забравя за мъжете. Laughing

# 553
Аз все още смятам,че чичо Марто ще се вземе за каквото е платил ( ако вече не си го е взел в хотела) и който от където е! И без това вече на всички е ясно,че в момента не са заедно с Айгюл.  Колкото до Васил... там нещата за мен са безнадеждни- която и да избере, все същият ръб ще си остане!  Освен това и за него не се чува сега да е с избраницата  си от шоуто,така че за нас остава да си доизгубим времето с тази огромна тъпня наречена "Ергена" и да се радваме,че поне тук, във форума е забавно! Simple Smile

# 554
Въпросът е на Васко дали му допада това някой да запълва ефира постоянно - и отговорът прилича да е "да". Той си е социална флегма и на драго сърце би оставил някой да носи теглото вместо него Simple Smile

А това, че Ади го гледа с интерес, не му върти очи, прави фасони, не му играе контра - по някаква мнооого странна причина също му допада.

Общи условия

Активация на акаунт