🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 221
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 700
Направо я митологизирате. С хиляди ходове напред, няма що.

# 5 701
На тази Даниела й пламнаха ушите, всеки нея обсъжда...на мен ми е любопитно защо същите въпроси за лайфстайла не ги зададоха на никой друг, нито Мартина, нито Анна Мария...а аз една не чух да има сериозна работа, освен Роси и Алекса. Даже и Мартин не го питаха какво работи и как поддържа начина си на живот, май ще се окаже, че всичките вкупом някой друг ги издържа!

# 5 702
  • here and now
Е само тя си призна, че не работи, не иска да работи и няма да работи..
Останалите с бизнеси, ала бала...

# 5 703
Накрая ще излезе, че на Даниела така наречената книга е най реалният бизнес продукт. Анна Мария е бизнес дама на несъществуващ бизнес, Мартина си мисли, че има бутик, а реално продава ментета през инстаграм, Косара и тя и тн и тн...

# 5 704
  • София
Интересно пътешествие сте направили из сезоните. 😊
Успях да ви изчета, въпреки че имах над 500 непрочетени мнения.
Включвам се и аз.

Само да уточня, че онова за труженичките беше шега. Просто да ви жегна малко, ей така за спорта. Ест. че не го мисля. Темите са ми любими. 😋

Ергените

Ергените (+)
1. Мартин
2. Васил
3. Виктор 1

Ергените (-)
1. Евгени
2. Алек
3. Виктор 2

Да уточня, че може да не стане ясно:
Мартин е на топа, а Евгени е на дъното. Т.е. Генчо води, ама в негативната класация.

Мартин е забавен, провокативен, хем прави шоу, хем запази достойнството на ергенките. И беше винаги честен и с тях и с нас зрителя.
Да, накрая беше прекалено брутален спрямо Даниела, но много малко са влюбените мъже, които биха запазили самообладание, когато срещу тях е изпечен мошеник, който се е подиграл с чувствата им.

Васил спаси сезон 4 и беше класическия ерген от предните сезони. Да, беше скучен, да казваше това което жените искаха да чуят, но това правеха и другите петима (кой повече, кой по-малко) без Мартин.
Най-голямата му грешка беше това което направи с Роси, но аз тук обвинявам повече Ники Николов отколкото него. Реално Васко нямаше полезен ход.

Виктор си е топ чисто визуално, а и беше най-добре школувания ерген. Толкова класически джентълмен няма да има, ама аз осъзнавам, че това беше и актьорство и поза и това не е на 100% истинския Виктор в реалния живот.
Но само за Ергенът работеше добре, до онзи момент в който много добре чу крясъците, но не отиде и не защити своето момиче, а за всички беше ясно, че той имаше симпатии само към Александра (и към Марта по негови думи). Но, човека беше послушко и чинно изпълняваше това което Тушев му казваше в ухото.

Евгени не искам да го гледам и чувам. Не желая да пиша за него. Не струва дори колкото един омлет.
Алек разчупи много представата ни за ергените, но се изложи с това мляскане, а на финала се изхлузи като...
Виктор 2 е ясен. Груба грешка на Ники Николов. Викса, това не ти е Игри на волята...

Сезоните
1. Сезон 2
2. Сезон 4
3. Сезон 1
4. Сезон 3

Сезон 2 е с най-добрия каст като ергенки. Имаше много красиви жени. И интелигентни също така. Имаше и култови моменти. Имаше и цели две класически приказки. Въпреки, че бях разочарован на финала, не мога да не отрека всичко това. Като цяло сезон 2 е един от най-добрите сезони изобщо в историята на българските риалити формати.
Сезони 4 и 1 са ми близки.
Сезон 1 - Има го чара на първото, на неизвестното, но финалът уби всичко. Като цяло с финала на сезон 1 много лошо тръгнаха и си постлаха зле и за останалите сезони. Много бързо загубиха вярата на аудиторията, че правят нещо сериозно. Защото Ергенът е сериозно риалити, а не Биг брадър на стероиди.
Сезон 4 има доста интересни идеи и е много по-различен, но не случиха на каст и понеже всичко беше много набързо и се подсигуриха с ясно предначертани от психолозите и кукловодите сценарии. Не да актьорстват участниците, а просто знаейки Иванчо какво харесва му пускаш нещо точно за него и обратното важи също.
Останалото е работа на редактори и сценаристи в хода на самия сезон. Тук малко побутване, там малко и така.
Не се получи така както ми се искаше. И отново ще се повторя, това което гледахме беше сериал.
Аз съм голям фен на сериалите, но това тук искам да е риалити телевизия.
Сериалите са в друга секция...

Аз и до ден днешен смятам, че първоначалната идея на Радо Тушев със сезон 2 е да измие горчивината у хората от сезон 1. За мен победата на Валерия беше нагласена и съм писал много за това и двамата с Евгени участваха в един цирк продължил година и половина, колкото са им договорите.
Каква е тази връзка, която се живее от дистанция? Двамата така и не заживяха заедно. В една къща/апартамент.
Много хора са писали как са ги срещали на партита или обществени места и между тях няма никаква близост, никаква емоция. Имаше и много доказателства как всичко е било подготвено още от самото начало, а Евгени си е харесал/избрал Валерия още преди да стартира формата. От снимки, които той е получил.
Идеята е следната: Задължително романтика на финала и задължително връзка. И всичко това заради катастрофата на финала на сезон 1.
Само да напомня, че сезон 2 започна с ужасен рейтинг, но завърши с най-силния рейтинг досега от общо 4 сезона.
Причината е ясна и не, не е Евгени и Валерия, а изригването на Елена. Която тотално им изнесе сезона.

Сезон 3 беше пълен провал.
И като качество и като ерген и като моми. И като активност в темите тук и като краен ТВ рейтинг.
Не случайно bTV беше на косъм да канселира шоуто.
Та да, не съм някакъв краен Тушев фен или анти Николов. Няма такова нещо. Аз Николов даже го похвалих за Островът на 100-те гривни. Въпреки че и там имаше много трески за дялане.
Не получавам заплата нито от единия, нито от другия, нито от НОВА, нито от bTV.
Аз пиша това което виждам. Това са моите виждания и моите усещания.
Та да се върна на мисълта си. Ако Тушев отново беше правил Ергенът, това може би щеше да е краят му.
Но ето, bTV направиха нещо много смело и явно работещо (към момента). Разделиха форматите. Решиха да дадат шанс на Николов с един по-различен Ерген, но върнаха в играта и Тушев, който да прави това което иска да прави. Криндж, секс, пияни жени се бият, пошлост, скандали и т.н. А между другото и любов. Що да не?

Обаче много моля за сезон 5 на класическия ерген нека се върне нормалността. Един ерген, макс двама. Никъде по света го няма това с трима. И да го има сигурно е изключителен прецедент.
И трябва много по-добър каст сред ергенките. И по-малко чужди вмешателства. Че този сезон яко се бяха оплели повечето... Повече игри за момите да има, повече съдържание. Аз реално освен прословутото ергенско парти с какво да запомня сезона? Изключвам това което се случи след края му. Това е нещо съвсем друго. Там с Бранимира и слончето ще се помни, влизането на Йоана и първия шопинг на Мартин с Даниела. Не оспорвам, че им се получи и на Васко и Роси. Как така стана не знам.

Ергенките

Сезон 1:
Аз бях в отбор Александра. Твърдо.
Шокирах се когато върна розата на Виктор. Това беше голям шок за цяла България. Спомням си колко много се коментираше тогава. Всичко живо гърмеше.
Капитонова без спонсора и бутането от продуцентите е нищо. Видя се в Къщата на инфлуенсърите, където като видя, че никой няма да и ходи по гайдата и си би камшика.
Александра обаче след шоуто много ме разочарова, а в момента ми е нетърпима.
Не мога да разбера как е възможно да има жени, които да пълнят гушките на такива като Александра, Капитонова (с нейните ритуали, ахахаха), а съм убеден, че съвсем скоро и Даниела ще се активизира и ще започна и тя дава съвети срещу пари разбира се.
Боже, Боже, колко мъка има по този свят...

Харесвах още Благовеста, Ния-Косара, култовото Люси (много я плюха, че била злобна, ама мен ме забавляваше) с най-великото меме в историята.
Дениз харесвах като външност. Много сексапил има в нея.

Сезон 2
Тук е ясно. Всички в темата знаят. Елена фен. Тя дори искаше да се запознаем, майка и ми писа доста пъти и т.н.
Елена и Бо са ми любимките от различните формати, като все пак Бо е на 1 място, защото участваше в най-любимото ми шоу.
Харесвах още Микаела, Ирина Карабаджак, Боряна, Пам, Меган и Вики.

Сезон 3
Тук на финала бях за Маги, но в хода на сезона съм я критикувал, защото беше прекалено превъзбудена и не мога да и повярвам, че наистина се е влюбила толкова силно. А и жена на нейната възраст, опит и с цялата си зрялост да ми говори за пеперуди в корема като някаква пубертетка, извинявайте... И все пак въпреки това бях за нея, защото имаше някакво излъчване и осанка. А и защото Нани беше доста лигава, също ми фалшивееше, а и се показа като доста злобничка и предобри накрая.
Спомням си, че ми се искаше нито една да не спечели, но никога не съм предполагал, че ще се случи нещо подобно. Алек буквално превъртя играта, хахаха. Не ми хареса това което направи. Можеше пак да постигне своето, но без този телевизор. Тук е имало големи търкания с Тушев, според мен нарочно така е направил, има неща, които няма да узнаем. Но не му прави чест, че нацелува де що имаше ергенка и се подигра с две жени на финала. Ако наистина е бил обвързан (все ми се струва, че не е така и хейтърите му скалъпиха тези неща) то поредно дъно, какво да ви кажа. Аз по-скоро вярвам, че е срещнал жена си след края на формата. А сега вече имат и дете. Да са живи и здрави.
Този сезон 3 беше много токсичен. И с най-много антипатични жени като бройка. Нямах любимки и фаворитки като в другите сезони и все пак ми харесваше как работеше мозъка на Йоана стюардесата и дефакто може да се каже, че бях за нея, но осъзнавайки, че няма никакъв шанс с Алек.
Харесвах още Милена (то нея не знам някой да не я харесва) и секси фурията Мария.

За сезон 4 ще пиша отделно.

Simple Smile

# 5 705
Ако Даца имаше толкова ревнив любовник, който да ѝ инсталира камери, едва ли щеше да посмее да влиза в Ергенът. Като цяло на мен това ми е най-големия проблем с историите на Мартин и АМ, според които тя има няколко женени любовници, които я издържат. Разбирам защо жена като нея би влязла в Ергенът с идеята да си вдигне цената, да стане популярна и след предаването като много други да си намери спонсори, но според историите на Мартин, АМ и т.н. тя още преди предаването има не един, а няколко, които я посрещат повече от радушно, след като е била два месеца в това предаване с букети и продължават да я издържат. Жени като нея, които разчитат на спонсори, особено женени и с дискретност, няма да се веят по такива предавания, освен ако не ги е оставило прасето касичка и не търсят ново.

# 5 706
Аз доста бих се забавлявала, ако хората си измислят такива фантасмагории за живота ми, каквито има последните страници. Да не каже човек една реплика и влакът тръгва...

# 5 707
Гледам Ади. Стигнах до нейните консултации. Никой не коментира, че и тя е измамническа - даже по-лоша от Кобилкина и Капитонова, защото ползва псевдо-наука.

За кучето камери да плати Даци,много ме съмнява.А то е или с нея,или сестра/приятелка/майка й го гледа.

Не знам колко ви струва сервиза месечно,но освен за заплащане на камери и инсталиране,има месечен абонамент,който в Щатите не е евтин. Или ревнив любовник е инсталирал камери,за да я следи или тя ги е сложила,за да се знае кой влиза и излиза.
Да не говорим,че това не е обичайна практика в България камери в стаите на апартамента, та там са сложени с ясна и сериозна цел.

Не каза камера на вратата, ако помня добре каза,че "имам камери в дома ми и мога да извадя записи".
Което ме свежда на мисълта,че тя ги е инсталирала тези камери точно,за да се знае кой влиза и излиза от дома й.А какво ще прави с тази информация,само тя си знае.

Добре и аз мога като теб. Мартин, след като е излязал от предаването, на първия ден е минал Йоана, на втория Бузана, на третия Марти. АМ ги е снимала през цялото време и е масажирала краката на Мартин след това.  Просто ми звучи логично. Wink

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 07:42 от Alucard

# 5 708
  • Бургас
Не е псевдонаука, но в това я е превърнала меркантилността. Базира се на космическите цикли на планетите и не е това, което виждаме, чуваме и ни се представя , това е много старо знание. Друг е въпросът как се овладява, колко опит и наблюдение трябва да имаш, че да знаеш нещо, камо ли да консултираш хората. Опит и знание минали през вековете се обезценяват. Не случайно не имало свободен достъп.

Някъде, някой каза, че Бачорски бил мекушав. Без да го познавам човека, но не мога да си представя мекушав човек да има такъв пробив, да има бизнес и да е известен. Със сигурност има кураж, издръжливост, комбинативност да удържи и да запази самообладание в конкурентна среда.

# 5 709
Данка може да е сложила камера, за да не се изкушава да краде чистачката или по всякакви други причини Simple Smile

Айде на Васята -> https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-vasil-ne … vojata-zhena.html

# 5 710
Напълно ли сте сигурни, че харесвате Айлин?

# 5 711
С какво са известни тези Бачорски?
Писах, ама ме изтриха, интересно.
https://ednodrugo.com/2025/04/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0% … Eq6TGsQQ2QVKT5x_A
По темата е , нали е приятел на Даца🙂

Дани, благодаря за споделения линк! 🌹
Нямах представа за този „сапунен сериал“ на Бачорски. Знам само, че Даниела е кръстница на единия им син и че с Атанаска са от един край. Това обяснява много неща за "философията и морала" на тези жени. Те толкова мразят произхода и средата, в която са родени, че са готови на всичко, за да „издрапат“ в София.

Но реално, отговорността в тази ситуация е на Даниел, защото той е имал семейство. Както е заменил Емилия, така може да смени и Атанаска – ще я обезпечи финансово и всички ще са „happy“.

Това донякъде обяснява глупостите, които Даниела дрънкаше за богатите мъже в надкаста. Явно има за пример семейство Бачорски. Но да не забравяме, че наскоро имаше „гръм в рая“, и Атанаска за малко да не прости на Даниел кривването от семейния път. Но какво ли не прави човек за добър живот... Тя, милата, не смее да се изнесе, защото след няколко часа може да цъфне следващата.

Става ми тъжно, когато виждам как хора със съмнителен морал ни биват натрапвани по социални мрежи и телевизия... Как беше?
„Милиони години еволюция и накрая – Николета Лозанова.“

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 08:40 от ilieva_i

# 5 712
С този грим не. Но с такъв всички ми приличат на ранния Кулагин от 2018 г. Скоро Емануела ми беше направила същото впечатление.
Иначе Айлин в сезона си беше много красива.

# 5 713
  • София
Камери вкъщи си е вече често срещано в България. Имам много хора около мен, които си инсталират - я заради домашен любимец, я заради крадци, я за да си наглеждат имота докато са на почивка, но за шантаж на любовници не съм чувала Smile

# 5 714
Като цяло във втория сезон имаше най-хубави момичета  - мацката с глутеновата непоносимост, чието име не помня, Валерия, Айлин, Мика, Джия, дори онази рускинята не беше лоша, просто ме дразнеше цялостно.

Общи условия

Активация на акаунт