🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 083
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 790
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин.

Aха,да са на страната на платена любовница на женени мъже.Най-великото постижение в живота на Даниела.
Емануела естествено,че ще плюе Мартин,те двамата не се понасят.
Правилно, далеч по-морално е да са на страната на тия женени мъже... В крайна сметка тя жената от раждането си е длъжна да е морална, а те мъжете горкинките какво като са женени - имат си нужди. Също като Мартин, който се е развел заради шопарско поведение и не е спрял с парцалите, за което ИМАМЕ доказателства. Той е този с децата, той е този, който дължи на някого обяснения и поведение.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:48 от RoseofVersailles

# 5 791
Васил добре дава примери за това колко е лицемерен Мартин. Казва, че му е в кръга на доверието, но явно само за камерите и за шоу, после ходи и говори против него. Но въпреки това не го е обижда в подкаста, за разлика от Мартин. И този човек бил ‘най-искрения’, най-честния’. Васил е готин иначе, жалко че е имал сценична треска. Имал е разговор навън с Мартин и познайте къде е бил - разбира се в дискотека, този човек има ли друго място, където да си изяснява отношенията?! Joy

# 5 792
Той Мартин не излиза от д1.
Хайде да излиза подкаста с Емануела 😜

# 5 793
  • До морето
Да ,да ,покрай Мартин е известна Емануела .Sweat Smile ще го коментират още няколко седмици и после никой няма да се сети за него.

Имам чувството, че извънземни са отвлекли Дяволо и сега се разправяме с някакъв бот тука. Толкова риалитита сме изгледали заедно и дори и да не сме били на едно мнение винаги с интерес съм четяла постовете му, защото са аргументирани, логични и подредени. Без нападки, без обиди и базирани на факти. С този Ерген/Мартин, направо превъртя играта....

# 5 794
С Васо подкаст - 2 часа , това времето за нищо го нямат тези хора. Едно резюме, ако на някой мил човек му се дава тук, ще бъде добре🌸🍿🥤💊.

# 5 795
С Васо подкаст - 2 часа , това времето за нищо го нямат тези хора. Едно резюме, ако на някой мил човек му се дава тук, ще бъде добре🌸🍿🥤💊.
Не ми се вярва, аз пуснах и от третата минута се размляскаха да мухат индийски манджи ли какво ли. Щях да повърна. И аз се надявам някой да го е издържал да разказва.

Аз пак понеже все изпускам важното - кога е тоя подкаст с Емануела?

# 5 796
Да ,да ,покрай Мартин е известна Емануела .Sweat Smile ще го коментират още няколко седмици и после никой няма да се сети за него.

Имам чувството, че извънземни са отвлекли Дяволо и сега се разправяме с някакъв бот тука. Толкова риалитита сме изгледали заедно и дори и да не сме били на едно мнение винаги с интерес съм четяла постовете му, защото са аргументирани, логични и подредени. Без нападки, без обиди и базирани на факти. С този Ерген/Мартин, направо превъртя играта....
И аз така, вероятно някаква далечна травма му е жегнало и си пренся образи , но дори спрях да го чета, а винаги е бил аргументиран поне от някакви негови вътрешни убеждения .
Ей Дяволо, тази женска енергия в темата, нещо не ти влияе добре, бягай към фантастичните сериали , че да те чета някъде Yum

# 5 797
Мартин да беше запазил линията, която поддържаше след края на връзката си с Емануела - тя  ме плюе, но аз лоша дума не мога да кажа за нея. Вместо това, се хвърли да ѝ подражава.
Сега разбирам каква му е мотивацията - да излезе от сянката ѝ и да спрат да го представят като бившия на Емануела.
Вече ще го представят като бившия на Емануела, нашумял с участията си в няколко реалити формата. Главозамайващ успех!
Ами той други успехи няма в живота. И най-смешното е, че не се стреми към друго. А и речникът му освен че е беден, всички свои преживявания и разговори преразказва в пряка реч като братята роми или някой петгодишен. Няма никаква способност да преразкаже какво му се е случило и да предаде смисъл на тези разговори, да обобщи. Празният му живот се състои от гонене на мацки, щракане с пръсти и стоене в сепарета. Като преразказва (пак в същия стил) разговорите с родителите си и там нещата не стоят по друг начин и комуникацията пак е на същото ниво. Майките на ергенките при двуминутните разговори в шоуто бяха по-дълбокомислени от тричасовия подкаст на Мартинчо, изпъстрен със светски клюки, споделяне колко е яко да командваш парада в продукцията и как се изгаврил с тази или онази.

Така е.Много е зле момчето.Той сам си каза,че баща му най-много харесвал Ива.Която си беше в пъти по-добре и на външен вид и поведение от всичките Мартинки(вкл.Косара мома).И ТО ВЗЕТИ ЗАЕДНО.
Ами кат имаш баща с вкус що ходиш да са излагаш....Кажи тате кво праим сега...и така.

п.с..За майка си не каза коя харесва най-много,ама едва  ли би се объркала,чак пък толкова.
п.с.Може това горното да не е точно така,щото го подозирам,че той просто си лъже,но след като иска това да видим.....Вярно"че е най-големия балък",добре изглежда,ерген с възможности ,една мома не може да си избере...,Може би "приятеката му"  която изгони е избирана от баща му,или поне така изглеежда.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 15:00 от Honor

# 5 798

Имам и тайм стампове за всяка тема, но обзора е на английски

# 5 799
Благодаря, дай на лични на английски с тайм стамп,  моля!🌸🥤
На всичкото отгоре опитват храна. 🤮

Имам и тайм стампове за всяка тема, но обзора е на английски

# 5 800
  • София
Изгледах надкастите с Роди и Ади. За Роси писах вече. Като цяло ме изненада, признавам си, аз очаквах да се изложи. Поздравления за момичето. Но все пак избяга от всички по-коментирани теми и това не помни, онова не знае и т.н. Беше по-интересно за извън формата като говореха.

Така за Ади сега.
Много ми хареса. Интересен надкаст, далеч надхвърлил очакванията ми.
Адриана е най-голямата изненада за четирите сезона, защото тя не се побира в калъпа - мома победител в Ергенът.
Харесва ми нейното по-лежерно отношение към живота. Ефирна жена, над нещата. И се оказа много добър събеседник. Адриана е втората жена след Даниела, която има много добър изказ и говори свободно и без задръжки.
Хареса ми как вътре в къщата хем се е отстоявала и не е мълчала, хем е избягвала патардиите. Където трябва е защитавала Васил, който е бил доста хамалски оплюван от Косара и Ферай.
Имала е и конфронтация с Даниела. И тя каза същото, което всички останали казаха, че всичко при Даниела е било поза за пред камерите. Като няма камери те все едно не съществували за нея.
Но Ади винаги е била над нещата и нейната главна цел е била ергенът, а не интригите и клюките, нито конфликтите вътре.
Адриана както се вижда и от показаното в ефир и от чутото по надкастите не е хейтена от нито една участничка. Аз не си спомням някоя от тях да я е нападала за каквото и да е. И тя бих казал, че е в добри взаимоотношения с почти всички.
А в същото това време спечели и единия ерген.
Аз не си спомням досега мома победител да не е била хулена или очерняна от останалите или тук и в социалките.
Може би и Любомира е такава, но все пак тя отнесе доста критики и хули по време на сезона, докато Ади някак си ей така минаваше лежерно и между капките.
Хареса ми и за нещата, които разказа извън шоуто. Ето защо този надкаст го слагам в личната си класация на 2 място, изпреварвайки този на Даниела, защото при Дани почти нямаше нищо за миналото и, за личния и живот извън шоуто и всичко беше само една несекваща обърната Андрю Тейт логорея.
Единственото, което не одобрявам при Ади е, че и тя провежда там някакви сеанси и взима парите на будалите. Занимава се с някакви астрологически щуротии. Явно е добра и е чела доста по материята ама за мен това са врели-некипели.

Остана ми Васко.

# 5 801
Добре, че е Мартин та все още някой да се сеща за Емануела.
Беше звезда ама едно време.
То си личи кой е по-наранения от двамата. Той отдавна спря да я разнася, ама не и тя него. Дори в ИВ я защитаваше и никога не е говорил нещо срещу нея в надкаста след това. При все, че там му бяха вкарали една Моника, която е добра приятелка с Емануела. Та въпросната Емануела дори и песен му посвети наскоро.
Със сигурност нейното участие ще вдигне още повече рейтинга на самия Мартин.

Bowtie

Това е шега нали? Емануела е от ТОП певиците в бранша и то толкова години, колкото сегашните малки кифли могат само да мечтаят да изкарат. Мартин стана известен благодарение на нея - не обратното. Че кой го знаеше Марто Елвиса преди Емануела?

# 5 802
Щом има кой да плаща 15 хилки на певци като Емануела, 100 лв за консултации като тези на Даца и 50 лв за книгата й, защото да няма кой да вади кинти и за консултации от Ади? На мен лично ми е жал, че такова момиче се налага да търси половинката си в Ергена. Не е нещо уау, просто е млада, добре изглеждаща, възпитана и начетена,  с желание да свие гнездо (или поне така заяви), че като гледах тази Яна (даже я бях забравила) нещо първоначалните заявки за семейно огнище ми изглеждат доста фалшиви....

# 5 803
Дяволо, кое не разбра, каква победителка е Андриана ли Адриана ли вече почнах да я забравям, цял сезон беше третото борче отляво, дрънка някакви детски приказки на ниво 8 клас . Сега за теб ,може и да са били интересни , но за по-възрастните , си е една логорея без съдържание. Няма ак да мразиш някой толкова невидим . Нито имаше някаква борба там , нито интрига . Наследи трона,  по роднинска линия, след като Косара , не я валидира бат Марто , за което тя чинно седя почти до края и . И двамата с Васко са нормални млади хора, на които хич не им се работи , но нме си го признават , като кака си Даниела. Адито ще прави хороскопи,бВасето ще става риалити звезда, вече с билет за друго шоу и това е

# 5 804
  • София
Човек ще рече, че 90% от темата са срещу Мартин от това което чета.

Ама фактите са малко по-различни. Не бях отварял анкетата откакто гласувах в деня, в който беше публикувана. Мислех, че материалното момиче ще води с поне 150 гласа разлика най-малко, а то някакви мижави 35 гласа. Satisfied Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт