🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 181
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Мартин в следващия епизод, баш на финала, държейки Даниела за ръце й казва, че не му е лесно да го каже, но в голям престой от предаването е играл роля?!
Е, нали знаеш, че това са партенки. Кой знае какво има предвид точно.

Примерно: Обичам те от срещата в София, която ме порази като гръм. А трябваше да изтърпя Косара, Мартина и другите. Срещите, в които ти не участваше, бяха агония. Прероден съм - продавам ресторантите и купувам билети за Аржентина. Joy
Да, да, не сме забравили как искал да отиде при Мартина и веднага след това искал да целуне Даниела, и двете, дядо попе.

# 601
Много ще сбърка Васко с Ади, там няма химия. Това, че го разбирала много добре не е основа на любовна връзка. Закъсня с Роси, но ако избере нея, може наистина да се случи нещо между тях.

# 602
Даниела в сериозните разговори показа, че разсъждава много адекватно и зряло. Когато работиха в заведението показа, че е сръчна и оправна. Има бърза мисъл, това не се учи, дарба е. Общо взето, започнала е да "надгражда" в много крива посока и се е получило това, което гледаме - някакъв Франкенщайн.

# 603
Сега, ако продукцията ни подсказва нещо, то предполагам е, че Ади ще е избраницата на Васил. Роси като ъндърдог я забиха нейде в джунглата, пък Ади в президентски апартамент, лобстъри, жива музика, въобще шоуто се изръси за нея. Ето защо предполагам, че тя ще е финалистката, въпреки че смятам, че Роси му отива повече на Васил. Освен това Ади е миньонче, а сега тренда е висок мъж с ниска жена (не го разбирам, не! Tired Face).
Колкото до Мартин и Даниела, за тях ми е все едно. Единствено съжалявам Дани, защото нейния часовник безмилостно тиктака и ако не успее да впримчи Мартин, ще трябва доста бързо да се ориентира, защото както се казваше в едно популярно предаване от времето на соца - няма време!

# 604
Сега, ако продукцията ни подсказва нещо, то предполагам е, че Ади ще е избраницата на Васил. Роси като ъндърдог я забиха нейде в джунглата, пък Ади в президентски апартамент, лобстър, жива музика, въобще шоуто се изръси за нея. Ето защо предполагам, че тя ще е финалистката, въпреки че смятам, че Роси му отива повече на Васил. Освен това е миньонче, а сега тренда е висок мъж с ниска жена (не го разбирам, не! Tired Face).
Колкото до Мартин и Даниела, за тях ми е все едно. Единствено съжалявам Дани, защото нейния часовник безмилостно тиктака и ако не успее да впримчи Мартин, ще трябва доста бързо да се ориентира, защото както се казваше в едно популярно предаване от времето на соца - няма време!
Е, хайде сега, аз съм колко нея и хич не съм толкова стара. И плодовитостта не е до годините, повярвай ми. Wink

# 605
Не знам дали Марчин утре ще даде пръстен на Даца, но само като си спомня как на летището го бяха снимали да говори по телефона и изглеждаше като: "Момчета, отървах се от чумата. Запазете сепаре, довечера ще купонясваме." Trollface

# 606
  • Някъде там...
Чудя се дали поредността на срещите има значение. Клаудия беше първа, Любомира втора. Доколкото си спомням и Елена беше преди Валерия във втори сезон. Трети не го броим, а първи не съм гледала.

# 607
Странно ще ми е, ако Васил избере Роси. Някак твърде спонтанно би било - поне от това, което гледах аз, че не ги следих последните епизоди много. Но пък, хахаха, това да я е избрал, би обяснило донякъде колко много говорят за нея другите ергенки и че не могат да я преживеят.

Ади започна напоследък супер много да ми напомня на Магдалена от миналия сезон - и тя така екзалтирана беше.

За мен все пак от Ади и Роси първата е по-малко натоварваща и с повече шансове за нещо реално навън с Васил.

Хареса ми всъщност това, което Даниела каза за децата на вечерята. То мащеха още от детските приказки винаги е било с негативна конотация. А е леко съранно да кажеш, че си приятелка с гаджето на баща си. Може да сте в наистина близки и топли отношения, но не мисля, че това е точната дума.
Доста добре обясни и как вижда неговата ситуация с това, че той вече е създал това, което много хора виждат като цел в живота - има деца. И може да не му е вече до ново начало за подобни начинания. И аз си мисля, така като го гледам, че е таман така и няма подобни намерения.

# 608
  • here and now
Сега, ако продукцията ни подсказва нещо, то предполагам е, че Ади ще е избраницата на Васил. Роси като ъндърдог я забиха нейде в джунглата, пък Ади в президентски апартамент, лобстъри, жива музика, въобще шоуто се изръси за нея. Ето защо предполагам, че тя ще е финалистката, въпреки че смятам, че Роси му отива повече на Васил. Освен това е миньонче, а сега тренда е висок мъж с ниска жена (не го разбирам, не! Tired Face).
Ха ха. Добре, че на теб ти е жал за Данка, че на нея не ѝ пука особено..
Никакви деца няма в уиш листа....

# 609
Чудя се дали поредността на срещите има значение. Клаудия беше първа, Любомира втора. Доколкото си спомням и Елена беше преди Валерия във втори сезон. Трети не го броим, а първи не съм гледала.
Монтажно ще покажат първо отрязаната със сигурност. При финала на Виктор уточниха, че момичетата не знаят коя е първа и коя втора.

# 610
Преди срещата с Роси, гледах по различен начин на Васил и Адриана. Днес изглеждаха като приятели, излезли на вечеря с караоке. Жалко, че няма да избере Росица, подхожда му повече и определено е по-малкото зло/кречетало/.

# 611
Днешният епизод може да го кръстят "ела леля да те цунка" и "кажи леля тенкю".

# 612
Според мен Ролята, за която ще говори Мартин, е тази на Циничния Студен Покер Мъж, а в същността си е Топъл, Любвеобилен и Раним. Дана го е открила и валидирала😉 в тази му същност, която само майка му е познавала до сега….Ей такива красоти ще рецитира Мартин: от Ролята на Циничния женкар, към истинската чиста същност на влюбчивото момче🥲
Трогателно!

# 613
  • # супернатурална #
Раздвоена съм за участието на Косара. За предаването беше минус - освен кухо та дрънка друго не показа, а и "открадна" ефирно време на други момичета, като за Ивет ме е повече яд, отколкото за Роси.
Обаче за темата е безценна!  "Смучи" е култово. Представям си мъж с нейния правоговор да казва "искам смучи"

# 614
Чак да лъже, че иска деца. Не мисля, че Даниела е такъв краен случай.

Общи условия

Активация на акаунт