🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 181
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 585
  • Out of the Mix
Ама какво стана? Васил и Адриана пиха, пяха. А президентския апартамент?
Там едно смучи.

Веетроовеее JoyJoyJoy

Айде, стана циркът, както предполагах и си личеше колко фалшиво е всичко.
Разбира се, че роля, и един ден няма да я изтърпи навън, и не само той.
Мен въобще не можа да ме "убеди" колко бил влюбен, и че тя е "избранницата", защото брутално не кореспондира с натюрела и характера му.
Това за караниците, спречкванията и сдобряванията, че било в реда на нещата, са пълни глупости.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 22:33 от Revoker

# 586
Тази вечер гледахме епизод от Невероятният свят на Гъмбол, "Ела баба Джоджо да те цунка" 😙😵‍💫

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 22:37 от Catfish

# 587
Роля… а всъщност тайно е станал ЧСИ и  идва за запорите!
🤣🤣🤣
Дацке, душа, вАди кинчичи, шоото приключи!

# 588
Еее престанете де, нищо ѝ няма на Ади. Някои хора като се развълнуват или притесняват се изчеревяват и мълчат, други пък говорят повече от обикновено. Не е болка за умиране, ако са заедно и занапред ще се окопити и ще свикне. Сега е в еуфория. Нормално момиче, говори и разсъждава добре и пее страхотно. Само аутфитите да промени. Но някак го приспа Васко, пак се скрива на моменти в черупката си. Единствено се разчупи с танците. Целувките определено бяха различни и повече нейна идея.

# 589
Ей, Мартинес отдалече почваш, ся знаеш какво трябва да признаеш и навреме си съшиваш конците. Знаем те.😁

# 590
  • here and now
Мартин в следващия епизод, баш на финала, държейки Даниела за ръце й казва, че не му е лесно да го каже, но в голям престой от предаването е играл роля?!
Е после ще позамаже, че се е Флюбил... Тъй става с промотата....
И аз така си мисля. Ама после каква история ще скалъпят, че не са се получили нещата извън предаването? 🤔
Е как? Нещо енергиите им са се разминали.. Да се чете, че той няма толкова пари, колкото ѝ се ще. Пък на него не му се дават точно на нея...

# 591
Като казахте смучи, някой гледа ли Косара в Надкаст?

Че от къв зор да я гледам... Какво мога да науча от нея.. едно нищо точно. Не ми е интересна.

# 592
  • Stockholm
Е анонсът на Марто  е само за да направят съспенс. Ще ѝ даде пръстен и тя вероятно ще го приеме. Нали даже и деца иска от него,  ама как трудно ѝ излезе от устата :joy
И после в София всеки по пътя си.

А това, че бил играл роля Joy Верно ли, бе, Марто?  Joy

# 593
  • София
Избират откъси от следващия епизод, в които уж има обрат, но всъщност нищо кой знае колко шокиращо не става.
Ади наду и моята глава, хем я пропусках на моменти. Целувките - приятелски, страст нямаше. Срещата й не бе така романтично предразполагаща, каквато беше с Роси. С Роси мина много лежерно и приятно.

# 594
Мартин в следващия епизод, баш на финала, държейки Даниела за ръце й казва, че не му е лесно да го каже, но в голям престой от предаването е играл роля?!
Е, нали знаеш, че това са партенки. Кой знае какво има предвид точно.

Примерно: Обичам те от срещата в София, която ме порази като гръм. А трябваше да изтърпя Косара, Мартина и другите. Срещите, в които ти не участваше, бяха агония. Прероден съм - продавам ресторантите и купувам билети за Аржентина. Joy

# 595
Като казахте смучи, някой гледа ли Косара в Надкаст?

Че от къв зор да я гледам... Какво мога да науча от нея.. едно нищо точно. Не ми е интересна.
Еее, шъ обидиш Мърчин! Ще се научиш как правилно да казваш Мърчин и смучи и как се прави от милиардер милионер. Все полезни неща. 😉

# 596
Ясно, Васил ще избере Ади и защото и двамата са wannabe-та със страст към сцената. “Амбициозни” са по сходен начин.

# 597
А, ей го бе, Момоа...в рИкламите...Joy
Подготвят го за Ерген в следващия сезон 😀
А дано не. 😶🙄

# 598
А, да бе..ей ся. Как да се изразя..няма дълбочина Косето...някак еднопластова ми е.....а той тоди единственият пласт го видяхме вече в шоото. Други пластове няма за разгръщане....абе като книга от 1 страница ми е..ко да й чета като то няма пълнеж.

# 599
Косара какво си е направила на устните 😲 (за Надкаста става въпрос)

Общи условия

Активация на акаунт