🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 258
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 405
Аз няма да питам повече, но какво правихте? Къде ходихте? Много е плоска...

# 406
Ако чуя още някой от тия двамата да каже "честно казано", ще си отворя кутията със сладолед Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 407
  • here and now
Само аз ли намирам Адриана за най-нормална от всички там?

# 408
А, ей го бе, Момоа...в рИкламите...Joy
Подготвят го за Ерген в следващия сезон 😀

# 409
Адриана е китайско мъчение, ще полудея ако трябва да я търпя като приятелка или колега, за семеен живот с нея пък не смея даже да си го представя. Но  сигурно си я чака някъде и  нея подходящ мъж, не и Васил.

# 410
Егати мелницата, то е устрем, то са гримаси, намигвания, настървеност, внушения...и ленивият като цяло Васил се завъртя в тоя вихър от  еуфория.

Мартинчо разнася скъсаната си блузка по моловете с горделивото изражение на  европейски сахиб.

# 411
Васята мега криндж,Айгюл все по нетърпима

# 412
  • София
Адриана е като латерна, все едно я е страх да млъкне за малко и да открият, че няма за какво да си говорят. Joy
Тези целувки първо с едната, след малко с другата, са ми много шизофренични, не знам как изобщо го правят някои хора.
Даниела ми се струва, че определено си прави гаргара с Мартин - пробва го колко ще я издържи да му скача по главата. Но доста агресивно и нагло го прави.

# 413
Мартинчо разнася скъсаната си блузка по моловете с горделивото изражение на  европейски сахиб.
Ма туй Balenсiaga, бре! Струва колкото всичките дрехи на Ади, куфара ѝ и билет за автобус от София до Париж.

Имаше едно време по Дискавъри предупреждение, че предаването съдържа кадри, които могат да причинят проблем на хора с фоточувствителна епилепсия. Ей така ми действа говора и поведението на Адриана на мен.

# 414
  • София
Ох, Ади наистина е мъчение. Не знам, обаче има такива жени, тип лелки, които лъхат на ретро, точно от тях е. Няма какво много да каже, едно и също повтаря, ама да говори там... Много е досадна, горката. Симпатична е, но определено не мога да я сложа в графа "красива".

# 415
Ако чуя още някой от тия двамата да каже "честно казано", ще си отворя кутията със сладолед Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ууу, блазя ти! Аз пък вече съм си отворила кутията с руска салата...предимството да си стар! Sweat Smile
Ми така като ги гледам Васко и Ади и направо огладнях от криндж.

# 416
Само аз ли намирам Адриана за най-нормална от всички там?

И аз ,но то с този каст не е кой знае какво постижение Grinning нормално и симпатично момиче ,но ми е мноооооого досадна как намила като латерна Flushed

# 417
Ади, Ади.... Васко трябва да избира по - скоро между Роската и сестрата на Ади ( ама тя заета за съжаление ) Ади е добро момиче, но боже устата и не млъква в  пренавито нищо говорене . Няма ли някои да и даде мента глог и валериян? Че да успокоим топката.

# 418
  • София
Че тя ме у като даскалка, само му чете конско какво е нормално и какво не е. Ай, леле...

Иначе Росица е нормално да обясни къде живее и пр., и да я избере, и не, добре е тези неща да се знаят предварително, така че не го намирам за странно.

# 419
Сега ще я видим напундрена Адито.
Каквото и да означава.

Общи условия

Активация на акаунт