🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 313
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 390
На тоя президентски апартамент му отива Росито с черно- бялото мини и 3м крак от минала седмица. Не на Адриана роклята от промоцията на домати.

Някой да и върже ръцете!!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:12 от dakota14

# 391
  • Някъде там...
Ади спешно трябва да млъкне...

# 392
Е, щом ще спи с нея, кво ще ни занимават и утре...

# 393
Ами още в началото на снощния епизод тя заяви, че иска да види един мъж как се сърди, как се кара и как пие, за да е наясно с нещата занапред.
Поведението ѝ е целенасочено.
Но аз се кефя как му завира чайникът на големия сваляч.

Косарчето дали чете градивната ни критика или се довери на майчето, че винаги ще има завистливи жени и мъже с комплекси, които не следва да я интересуват?!

Еее, не се прави така урболежката. Все пак, къде остана романтиката, любовта, пеперудите в стомаха? Пък то - изпит. Аз съм от старата школа и предпочитам по-полека да се кара в това отношение, първо трябва да се постави добра и стабилна основа, а то кривиците сами ще си лъснат, непредизвикано.

# 394
  • ВАРНА
Не мога да не забележа,че вчера имаше диалог,а днес монолог.

# 395
Откъде пък знае Адриана той какво би правил в личния си живот навън и колко е сигурна. Ше падна направо, то бива самодоволство и досада....

# 396
Васко,Васко трудно ти е решението, когато те разбират и въпреки това ти се предлагат, пък ти плещиш някакви врели-некипели, дето те разбират и "четат между редовете". Ем, пич да не си влизал, сори, ще си отнесеш хейта, колкото и да се стараеш. 😁

# 397
Ааааааааа ще падладея! Ама точно като досадната съпругата след 35 години брак като мъжо се прибира от коледния банкет с колежките. МъкЪ.

# 398
  • Sofia
Къде са Виктор и Любомира?
Защо не ги показват втора седмица?

# 399
  • ВАРНА
Откъде пък знае Адриана той какво би правил в личния си живот навън и колко е сигурна.....
Е,как!?Нали е астролог,предсказала го е.

# 400
Адката много напън да сме готини беее.
Роси! Роси!

# 401
Не знам, на мен шегата, че ще я зареже с видео обръщение на финала, ако тя го събуди в 6ч. ми дойде малко в повече. Иначе тя доста му тества 'границите'.

Аз "мултитасквам" и гледам де, гледам, ама явно не чак...вЕрно ли така каза Мартин? Хахахха....Sweat Smile
Да, по-сложно го обясни обаче ,докато си хрускаше бекон на закуската.

# 402
Откъде пък знае Адриана той какво би правил в личния си живот навън и колко е сигурна. Ше падна направо, то бива самодоволство и досада....
Сетих се за една песен стара българска: ''Нима не знаеш, че това е само миг от приказка, която ти сама си сътвори''

# 403
Ади е мило момиче... Роси е ... Суфле с пълнеж "меренге".
Да видим Васил какъв избор ще направи...

# 404
А, ей го бе, Момоа...в рИкламите...Joy

Общи условия

Активация на акаунт