🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 337
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 375
Васил толкова отпуснат с никоя не съм го видяла, освен с Роси. Стопи се тоз...лед Trollface
Браво на Роси!

# 376
Адриана не е лош човек, добро момиче е. Но от онези, които не ги оценяват и винаги биват наранявани. Лоша работа.
Изпитва нужда да дава коментар и оценка на всяко нещо, пренавитостта й спор няма .хубаво момиче, но…..

# 377
Васил пак, "Ако се срещнем"...

# 378
Оффффф...ква е тая роклА и тия санТалети на Ади бе....
Аз с плетени терлици съм по-секси от Адито с тоя аутфит....

...и си я повдига...Wink

# 379
А така! И кой е простоитутка и парцалеса тогава? Отг.: Мартел Играчев.... И фен-клубът му отвън ( Марта, АМ, Силвия, Косара, Ферай) какви му се явяват?
На Мартин сигурно много са му платили да търпи Дана. Аз друго обяснение нямам.

Васята ся какво ще прави, ще трябва и Адриана да лигави. Мъка…

# 380
На Ади рокличката е като за пазара, не за 5 звезден хотел. Innocent

# 381
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Локацията с Росица ми хареса мн повече.
Никога не се впечатлявам от хотели,пък този беше 4 звезди хотел в Маями. Какво му е интересното?

Аууу, Ади не иска да спи с Васил.В шок съм.Вчера казах,че ще му се натисне за екстри.

# 382
Добър вечер! Идвам и вадя всички козове, че досега ги крих да не ви зашеметя с остроумието си 😏👌 За съжаление тук не мога да ви попея, но и това го умея 🎶 🎶 И некът кринджът и логореята започнат сега..

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 20:59 от Catfish

# 383
Какви токчета, бе, мила Ади??? И каква е тази рокличка, аз дори не знам къде се продават такива.

# 384
Не знам, на мен шегата, че ще я зареже с видео обръщение на финала, ако тя го събуди в 6ч. ми дойде малко в повече. Иначе тя доста му тества 'границите'.

Аз "мултитасквам" и гледам де, гледам, ама явно не чак...вЕрно ли така каза Мартин? Хахахха....Sweat Smile

# 385
Ама как не се сетих по-рано - Ади е Поли Цикатридината номер две Joy Аз и двете си ги харесвам де

# 386
Толкова ми досади с поведението си тая жена, че потръпвам от досада. Ако я избере Васил, ще го разхаресам пък! И постоянно му иска някакви обяснения! Леле, нахалница.
А, дано се загубят в тоя апартамент и Ади да се заключи в банята. Четяла тя между редовете... Така като я гледам, въобще не може да чете!

# 387
Гледам разговора на Васко с Роси, с Косара не е имал приятел и смислен разговор, тя просто нямаше какво да каже. Претенции и фасони само.
Лъжата му и това, което каза за план Б според мен ще прецакат нещата.

# 388
Олеле, това нещо ми наду главата ужасно, не знам Васил как ще издържи 24 часа.

# 389
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тему. Брутално зле се облича, от 98-ма мода.

Какви токчета, бе, мила Ади??? И каква е тази рокличка, аз дори не знам къде се продават такива.

Нещо дейтинга им не върви...тя не млъква,бе човек!

Общи условия

Активация на акаунт