🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 390
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 360
Ох, бе…. как всички девойки, които имах за една идея по-свестни се оказаха пълни смотли. Ади е толкова, ама толкова досадна. Не млъква, пренавита е… лъха на селска тьотка.

# 361
Дори и музиката е ретро Grinning

# 362
И куфара е смотан...и де го сурка все с нея....

# 363
Жестовете на Адриана са супер криндж, то муцки, то рапиране с ръцете. Обрив получих 😩😩

# 364
Аз съм объркана - как може да не попитат за какво е ритуалът?!

# 365
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Роси се оказа ТОП избор за такъв тип предаване.
Жалко,че чак към края видяхме целият й потенциал на изкусителка и Ергенка.
Васил е шашнат.Не е очакал. Laughing

Нещо хладен към Ади,не ви ли се струва така?

# 366
Адито с Васил знаели и 2, и 200. А колко кила сол са изяли задно... Направо си знаят и кътните зъби вече. Още някое клише каква дълга и пълноценна връзка имат?

# 367
Защо Васил и Росица трябваше да прекарат времето си заедно изолирани, в дъждовен ден, а за Ади има приключения, хотел с басейн? Тя си е подготвила и песен, която е записала, за да се похвали. Подкована е отвсякъде, за да пребори конкуренцията. По-обиграна е кака, по-наперена от Роси.

# 368
Иии, ето го президентския ... на Васко. И Ади вика: "Ми хич не е малък, изобщо не е малък!" Joy

# 369
Ади е едно голямо хиперактивно дете. Не можеш да го усмириш.
Не знаели за какво става НА въпрос с този ритуал. Хм.

# 370
Издуха ги вятъра на тоя ветрилник

# 371
Данка направо го шит тестна отвсякъде и Мартин не се усети въобще, великият стратег. Сгромоляса се в капана ѝ. Вие да не би да си представяте, че Даца така се държи с мъжете си, нали няма да изкара и два часа.

# 372
Ох тази мома е толкова натоварваща...не спира да се възторгва.
Визията на Ади е ужасна...рокля, обувки...като от пазара в Люлин.

# 373
Оф, от къде да почна?! Рокле, сандалетки, като за мегдана на Бобов дол (извинете бобовдолци!), а те в президентски апартамент. Толкова екзалтирана, толкова съгласна, толкова навита таз Адриана. Нослето и е като човчица на бухал, а самодоволната гримаса с муцката нагоре като я направи ...meh! Много е неприятна, бе!

# 374
Лееелеее, колко е загорял Васил…не знам кой харесва толкова лесни мъж, то е жалко. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт