🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 326
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 345
Ами още в началото на снощния епизод тя заяви, че иска да види един мъж как се сърди, как се кара и как пие, за да е наясно с нещата занапред.
Поведението ѝ е целенасочено.
Но аз се кефя как му завира чайникът на големия сваляч.

Косарчето дали чете градивната ни критика или се довери на майчето, че винаги ще има завистливи жени и мъже с комплекси, които не следва да я интересуват?!

# 346
А от къде знаем, че Роси и Васил не са навън заедно? Докато свърши предаването, всички по договор трябва да заблуждават публиката за да не убият съспенса. Така че, средните пръсти са баш в целта, ако искаш народа да си мисли обратното на това, което се е случило.  Не знам, не знам Васко се оживи и се разбра , че е човек  пък и мъж пък и симпатичен ... а не робот. Харесва си я и тя го харесва, това не може да се скрие.

# 347
Аз и без съобщение бих си тръгнала от Дани специално😂. Но това е Марто все пак, няма начин да остави нещата така. Ще се бори за първото място на "Ергена"🤣

# 348
  • Stockholm
Даниела имам чувство, че наистина кара по сценария на "Как да разкараш един мъж за 10 дни". Мартин мразил да става в 7 часа, затова тя предлага да станат утре в 6. Вместо разходка да ходят на масаж, който той не иска. Къде останаха блесналите погледи, с които се гледаха по срещи? Направо са непоносими за гледане.

Просто го е яд, че няма секс, а и  все повече и повече различия и скука. Беше си направо гадничък с нея. А зад очилата имаше наистина злобен поглед.

# 349
Не, Даца кара по книгата си. С лигавене и женската си енергия ще го накараш да направи всичко за теб, да ама не. Нагледно виждаме как уроците ѝ се сгромолясват.
Яд ме е че свършва и най-вече свалката с Роси. Би ми било интересно какво ще стане.

# 350
  • София
Това предаване всъщност е ужасно. То аха да се зароди нещо готини, да имаш тръпка , и хайде - при следващата, че си и длъжен да продължаваш цирка.
Може би няма да избере никоя, но ми е загадка защо не са продължили с Роси навън.
За мен не е загадка. Роси е мнооого лепкава и много бърза да се поднесе на тепсия. След срещата вечерта, на закуска прекалява с плановете и притиска. Малко ми е плашеща и няма да се учудя това да го е прогонило. То не е ясно избира ли я изобщо.

# 351
Адриана е красиво момиче, с прекрасна коса, интелигентна и емоционално зряла.

НО!!! Стилът и е просто ужасен. Крещи, че има къща пълна с китеници и гоблени. То рокля, то куфарче извади сега. 😫И има едни лелешки сандали, които се уби да носи, не видях дали е с тях сега. 2 см платформи, с едни дебели черни каишки, които и режат краката наполовина. Дано си е изгубила багажа навръщане от Шри Ланка, да има повод за нов гардероб.

# 352
До тук три пъти "между другото"..

P.S. Четири..  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
Ами още в началото на снощния епизод тя заяви, че иска да види един мъж как се сърди, как се кара и как пие, за да е наясно с нещата занапред.
Поведението ѝ е целенасочено.
Но аз се кефя как му завира чайникът на големия сваляч.

Косарчето дали чете градивната ни критика или се довери на майчето, че винаги ще има завистливи жени и мъже с комплекси, които не следва да я интересуват?!

Като й видях днес набурсучената муцуна залагам, че чете и още как. Разбрала е колко е "харесвана" навън. 😄

# 354
О, не, Васил целува две жени след по-малко от 2-3 часа между целувките! FearfulLaughing Grinning

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 20:47 от BobbyDyl

# 355
Ъъгх Ади мноого се опитва да е готина

# 356
Не че ме интересува особено, обаче тука според мен секс е имало(Даниела и Мартин), той бързо загуби интерес, но пък от друга страна да се е изнервил от липсата му. А, де кое 🤣

# 357
  • ВАРНА
Да не би в Шри Ланка коланите в колите да са пожелателни само?

# 358
Tия искат да ни убият от криндж...

# 359
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега, като го налази Адриана, ще му мине романтичното настроение.
Само да не си отваря устата...

Mн пренавита пак..ами,досадна ми е. Обичам по-дискретно присъствие.

С Роси много си отиват наистина.И как я гледа и въобще кликат си.

Общи условия

Активация на акаунт