🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 255
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 720
  • Be realistic - plan for a miracle.
Наваксвам сега.

Адриана: *логорея, word salad, не млъква*
Васил: До момента се разбираме само с очи, наистина.

😭

# 721
Васил няма друг избор освен да се разбират с очи,той не може да вземе думата от Ади Joy

# 722
Аз пък точно Адриана мисля,че е от тези,които се вкопчват,досаджат и не спират да говорят ли говорят.
Не знам кой мъж би изтърпял подобна досада и лепка. Иначе е хубавка с ужасен стайлинг за обличане. Пари ли няма, вкус ли ...не знам.

Роси се оказа много ценен кадър за такъв тип реалити и жалко наистина,че Васил късно започна да я кани.Толкова контент и интересно щеше да ни направи.От една среща всички избухнахме,представям си ако я беше канил на мястото на Адриана и бяхме видяли повече.
И аз залагам на Адриана за обсебената досадница. Отдавна ми лъха на Глен Клоус.  Комплексирана е, че остарява, макар да е едва на 30, вероятно комплекс защото сестра й отдавна си има гимназиалната любов, а тя е със самосъзнанието, че гони последен влак.

# 723
  • София
Васил беше "прихванал" от Роси - в началото на срещата с Ади повтаряше само Океееей, Окееееей. Според мен с Роси ще са по- добре. Няма да има нужда от това някой непрекъснато да приказва. Ще се гушкат и разбират с Окееей, М да, Уау, Добре и т. н.
Роси живее в Щатите - вероятна причина да не я избере, трудна е връзката от разстояние.
Ако накрая Васко каже, че срещата с Ади му е харесала повече..... Дали ще му повярваме?...

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 07:55 от Vesika

# 724
Не го очаквах, но срещата на Васил и Росица беше много по-хубава и интригуваща. Имаше химия, имаше романтика. С Адриана изглеждаше насилено преживяване. Говориха си неща, които сме чували вече, бяха сковани. Все пак си мисля, че Васил ще даде розата на нея, защото не иска да се обвързва с нито една.
И Мартин е ясно, че няма да го бъде с Даниела, вечния ерген. Той може и да извади пръстен, но и там не ми се вярва.

# 725
Пуснах си точно 1 минута от НадкасТ-а с Косара, ама ми се струва, че Туджарката точи лиги и по тази кифла. Нечувано! 😂😂😂

И аз идвах да се възмутя от Туджаров! Супер екзалтиран, приказлив... Добре,че Неделчо вкара някакъв баланс. Адски скучно интервю!

# 726
  • Обран бостан ;)
Коментар за втория полуфинал на шампионата "Копа Дел Василио".

Целия коментар мога да сведа до една дума - разочарование.

Може би аз седнах да гледам с прекаленмо големи очаквания след срещата с Роси, но цялостното ми усещане в края на епизода беше, че срещата е тотален провал.

Луксозен автомобил, луксозен хотел, музика на живо, персонални готвачи, но някак всичко  дрънчи на кухо.

Съмнмявам се Васил да е организирал всичко. По-скоро го е организирал човек от екипа, от женски пол, който смята всичко това за романтика.

Вечерята също не оправда очакванията ми. Целувките - като по график.  Рзговорите - като изпит по БЕЛ. Кога щели да се виждат, какво щели да правят, кога щели да заживеят заедно. Планове, планове, планове и за капак - Ади се мъчи да пее "Симпли дъ бест".

Ако трябва да направя сравнение на срещите с Роси и Ади , то е все едно да сравня оригинала на песента на Тина Търнър и изпълнението на Ади.

След всичко ще бъда крайно озадачен ако избранницата е Ади, а не Роси.

Предполагам са оставили спането за следващия епизод, но това едва ли ще наклони везните към Ади.

Ако все пак, Васил наистина избере Ади, може би ще се обоснове, че с Роси са далеч, а той вече има горчив опит с връзките от разстояние.

Това обаче е през моите очи. Какво мисли Васил не знам.

Сегментите с другата двойка ги гледах без звук. Нито ме интересува какво си говорят, нито какво ще стане с тях.

Както биха казали дъртаците-мъпети:
- Мисля, че това шоу не е подходящо за деца.
- Аз пък мисля, че това шоу не е подходящо за никого.

Толкова.

# 727
  • София
О, да, двойката Валиданкови и аз ги превъртам, грам не са ми интересни. Голяма грешка на екипа да ги остави вътре, статисти. Дано поне курортът им е харесал.

# 728
Изгледах Надкаста с Косара ,изобщо не е интересно.

# 729
Гледам сега, отново по-късно от вас.
Адриана май вече не ме кефи. Пренавита е, малко в повечко се "вълнува", устата я прави като чичо Скрудж, има нещо прекалено "а -у" има в нея, не знам как да го определя, дечко вайб.

Докато Росица, тя е друга бира. Изглежда страстна, овладяна, нежна, не е пренавита... прилича повече на жена. Може да е имала своите "истерии", но ние не сме видяли това. Аз ако не видя или не ми се докаже, не вярвам. Всеки човек, може на каже всичко. От неговите си лични подбуди. Мое е решението, ще се доверя ли. На сляпо. Обаче за моя сметка. Ммм, май не.

На място на Васака бих избрала Росица.
Смятам че кекса с нея ще е по-хубав, див и страстен. С Ади по-скоро ще е такъв, ама от Али експрес 😂

# 730
  • Обран бостан ;)
Роси е скромна, без корекции, млада, понякога прекелено емоционална, има още какво да се учи, но да кажете, че е там само и единствено по стечение на обстоятелствата, никак не съвпада с мнението ми.
Тази скромност която излъчват в предаването, хич не ми се връзва с постовете, клипчетата и коментарите ѝ в СМ. Средни пръсти, кучки, змии, хейтъри, все около това се върти.

Ако ти разкажа аз на нейните години какви дивотии съм правил - Роси ще ти се види като светица.

Предполагам, че и ти не си била света вода ненапита. Trollface

За това е младостта, да правим грешки, да се учим от тях за да станем такива каквито сме сега.

# 731
Аз от двете "дриймдейт" на Василий Прекрасний видях едно: Той налиташе да целува Росица, Адриана налиташе да целува него. Според мен това все пак идва да покаже нещо.

Джастев засече един кадър вчера с Данка и Марто и вика - Божке, туй много грозно, бе! Тоз как от всички там нацели най грозното?!
Двамата стигнахме до извод, че човек става симпатичен най вече с поведение, държание, излъчване, но при нея и това го няма.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 09:37 от Джаста Праста

# 732
  • Някъде там...
Относно срещите на Васко, със сигурност са организирани и замислени от екипа. Според мен са направени според участничката. За Ади сцена и музика на живо, романтични детайли и жестове, тя се впечатлява от това. За Роси изолирана вила, любим филм, усамотение. Иначе сценарият беше еднакъв, дори въпросите на Васил бяха като по списък.
Аз лично съм за Роси довечера, макар че съм скептична, че ще я избере, твърде малко време имаха да се опознаят. Но пък Васко е овен, те са по-спонтанни уж. Ще е малко като Пепеляшка и би било добра изненада. В неговия случай обаче май продукцията има силно влияние.

# 733
За вчера:

Мартин и Даниела - на Мартин направо му стана лошо по време на разговора му с Даниела. Тя си му обясни точно какво ще следва навън, как ще трябва да стои при нея вечер, вместо да си обикаля и да прави това, което обича и, че между нея и децата му няма да се получат нещата. Тя говореше, а той едва се сдържаше да не си тръгне. Изясни му се ситуацията и това, което разбра, че се очаква от него, грам, ама грам не му хареса. Докато тя му говореше, той изглеждаше все по-студен и дистанциран, с всяка следваща нейна дума. А тя, го гледаше с блеснал поглед, явно вярвайки, че той е готов да се промени, заради нея. И изобщо не вярвам, че след предаването тя го е зарязала. 100% Мартин е избягал с 200 от нея
А да - и това дрънчене на пари от страна на Даниела в МОЛа беше много грозно. Дай, дай, дай и то за някакви глупави игри, за които се видя, че няма да спечелят никаква играчка. Имах чувството, че ако Мартин не беше казал "Край", тя щеше да го накара да изхарчи всичките пари за тази глупост.

Васил и Роси - страхотни бяха и на закуската, което показва, че не е било само от алкохола. Страхотно привличане има межу тях, та дори той не искаше да я пуска да се качи в буса. Много тъпо са го направили това, последните срещи с двете момичета да са една след друга. Ако не беше така, Васил нямаше да пусне Роси и щеше да прекара още 24 часа с нея - сигурна съм.

Васил и Ади - ако Ади не дърдореше толкова, срещата им щеше да мине по-приятно. Обаче тази жена не млъква. Но после, когато тя пя, беше наистина много приятно. И на Васил му хареса. Според мен Васил ще избере Ади, просто защото прекара повече време с нея, а с Роси нещата станаха много набързо, в последния момент. Дано не съм права, обаче и дано да избере Роси.

Връщам се да ви чета.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:01 от Lady Cassiopeia Duval

# 734
  • Някъде там...
И друго се сещам, Косара беше вид трофей, затова толкова й налиташе Васко. Между Ади и Роси, втората е по-впечатляваща що се отнася до физически данни т.е. по-близо е до представата за трофей.
При всички положения точка за продукцията, успяха да вкарат малко интрига за финала. Всички си мислехме, че мачът е свирен.

Общи условия

Активация на акаунт