🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 441
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 270
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.
От вчера си спомням Stephan Sanchez Until I found you и една песен на Tom Odell. Ако намериш откъс, питай.

Мерси, тези двете бяха Simple Smile Имаше и други готини парчета, ама трябва по епизоди да връщам явно.
Stoyanova.A, то докато извадя да търся и те бяха минали Simple Smile

Мисля, че пускаха и това парче от Здрач: https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00

# 271
Тя се докара като про@@ка във френския ресторант, вие в стридите се загледахте. Толкова леко излъчване имаше цялата вечер - истинска компаньонка, от по-евтинките. Изобщо вчера държанието и беше китка, чак Мартин да му се види нормален на човек.

Има нещо вярно, че Васята доста се итпусна с Росица. Пийна ли си, хубаво ли му беше, влюби ли се… И все пак - ако мляскаш някого така и не искаш да си легнеш с него, не е нормално.

# 272
Аз пък признавам на групата, че са хитри и бързо се ориентираха накъде духа вятъра. Сформираха си групичка, защото само така са по- силни.  Не мисля, че АМ и Косара са влюбени в Мартин, а са надушили, че неговото мнение се слуша от другите. Той е комуникативен и има харизмата хората да приемат мнението му за чиста монета.  И в подкастите ще каже хубави думи за тях.
Не се прави , като Роси да си сред 20 човека и сам да се отделиш, защото не те обогатяват. В такъв случай навсякъде ще я гледат, като аутсайдер.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 18:06 от Anvelope

# 273
  • София
Клаудия и Синтия малко ги гледах в подкаста, че те са по-противни, отколкото бяха вътре. Конкурират АМ. Прости и със самочувствие.

# 274
Ох, те стридите на Даниела да са проблема, тя има съвсем по-различни в това число и по-големи "забави" в главата си.😁

# 275
И аз съм разочарована особено от Синтия след излагането и в Надкаст. Клаудия малко по-поносимо но май ръсеше лъжи нон стоп. Да видим Роси накъде ще наклони везните в Надкаст. От другите останали нищо особено не очаквам.

# 276
  • София
Ауу, гледах Косара в сутрешния блок, заедно с неприятните Оля, Жоро и дъщерята на Мира Добрева.
Много злобни ми се видяха. Васил бил такъв-онакъв, защо излъгал Роси. Роси била отчаяна и искала просто да е с някого.
Косара се е качила на пиедестал и с речника си от 10 думи само повтаря колко са високи изискванията и.
Жоро също я възхваляваше извънредно лепкаво и на моменти отговаряше вместо нея колко била велика.
Изкараха Роси едва ли не достойна за съжаление, а реално тя имаше най-хубавата среща в този формат. Повече от сигурна съм, че Косара се хапе от яд, че не е избраната и не е била на полуфинал. Сама с претенциите си, това е положението.
Боже опази Close

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 18:02 от jasmin tisane

# 277
В своя канал Туджаров е качил ново видео с Виктор и Любомира - първата им среща след Ергенът.

# 278
От салона, в който ходи приятелка (Даниела ходи в същия салон и явно е споделила на всички там) се говори, че веднага е била шута на Мартин. Имали са голям конфликт с него.

# 279
Обсъждали сте музиката ,която слушат Данчето и МарЧин в колата.А на някой направи ли му впечатление,докато се возеха двамцата,че звучеше Майкъл Джексън? Препратка към външния вид на Даниела ли беше? Поздрав за музикалния редактор,ако е така,и ако чете тук.

# 280
Коментарът на Мартин за запознанството на Даниела с родителите му беше, че тя не е готова за тази среща. Какъв пръстен настояваше тя да приеме, като той изобщо не може да си представи как ще ги запознае.

# 281
В защита на Мартин (когото не харесвам изобщо), да караш в тези държави е супер напрягащо. Повечето от техните шофьори са малолетни , никога не държали курсове и не знаят правилата. Събуждат се и решават от коя страна на пътя да карат едва ли не. Той поне е карал 3 часа, ако не и повече много е натоварващо. Повечето азиатци не карат, те насочват превозното средство на някъде. Дори и в развитите държави тук е много стресиращо.

Даже забравих, че в Европа вие карате от другата страна. Това допълнително е тежко.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 18:42 от Labubu8

# 282
Малко уточнение за стридите.
Сервираните на Даниела не са сурови, а топли стриди.
Обикновенно се готвят с вино и френски кашкавали, сметана.
И се ядат с вилица.

# 283
Аз силно се притесних, когато Дана започна да полазва Мартин, докато той шофираше. Иначе явно се справя с обратното движение, учил е в ЮК все пак, едва ли не е сядал зад волана там по време на студентските си години.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 19:35 от Не се сърди, човече

# 284
Обсъждали сте музиката ,която слушат Данчето и МарЧин в колата.А на някой направи ли му впечатление,докато се возеха двамцата,че звучеше Майкъл Джексън? Препратка към външния вид на Даниела ли беше? Поздрав за музикалния редактор,ако е така,и ако чете тук.
И това ми направи впечатление - много се смях. Смятам че нарочно са я монтирали там, в последствие на коментарите по нейн адрес. Също така не знам да ли обърнахте внимание, че Мартин и Даниела преди да влязат в колата звучеше турска песен - като от турски сериал. Чаках да видя кой ще се светне за Майкъл и турския хит. За мен не е случайно.😂

Общи условия

Активация на акаунт