🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 434
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 480
Скъсаната тениска е символ, че не си подвластен на материалното, готов си да те приемат по това какъв си, не как изглеждаш и т.н. Демек 'гъзарите' да се правят на човеци. Обаче, същите тези комплексари като бай Марто никога няма да сложат евтина скъсана тениска, а ще дадат един куп пари за маркова скъсана тениска, и дори с нея изпъкват комплексите им и тъпотата им да плащат луди пари за нещо, чиято стойност е стократно завишена.

Офф, аз пак изостанАх, ама какво да правя, много търсен човек съм.
Марто как така си няма риза хавайка? Всички американски баровци като отидат на почивка с океан и палми и зареждат куфарите с хавайки. И то говоря за истински баровци, а не някакви дребни и упадъчни от ранга на Марто...Smiling Imp

# 481
  • ВАРНА
Плюшените ротативки май само глътнаха парите на семейство Адамс.

# 482
Адриана направо му прилага психо атаки. И той държи! Ще си променя мнението за него.  Играта взе да му харесва, но е на свършване.

# 483
Дани се бъзика и хич не се взима толкова насериозно. Мартин се държи все едно е в цикъл - и да, ползвам този сексистки израз, защото мъжете приписват на жените едно типично мъжко поведения на човек с трън в гащите. Аман.

# 484
  • София
Тя и бившата жена на Иван от Иван и Андрей  с астрология се занимава. И други има, явно има деманд.

# 485
Мисля си ,че доста хора вече са намразили следните думи" валидиране" и "женска енергия", и не защото тези думи и съчетания не носят смисъл и конотация/ използвани безвъзвратно несериозно с безсмислена "милионерска цел"/, а защото в БГ ще ги свързват с Даниела - момичето за...  🤔

# 486
Който пее - зло не мисли! Simple Smile

Ух, тъкмо прескачам от темата за Пи Диди и попадам на този коментар, приседна ми Grinning

# 487
Адито е като радиоточка с повреден бутон за изключване Sweat Smile
и щепсел не се вижда Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 488
  • София
Не, че нещо, ама Ади не пее толкова добре. Да, хваща основното, но на мен не ми хареса, а няколко изпълнения чух.

# 489
Мисля, че Васил ще избере Адриана само и единствено заради имиджа си на “стабилен” мъж, избиращ жената, с която е излизал по-дълго.
Ако беше останал още една седмица, Адриана щеше да му дотегне, защото тя е ревнива и намила, въпреки че сама се хвали, че била толерантна.

# 490
На Марто тениската е 600 долара, но не може да му се отрече, че доста си я носи, избива си парите. Grinning
В астрологията най-вероятно има пари, навсякъде за зодии и натални карти се говори. Дори в надкаст ги питат за дата и час на раждане...

# 491
Не би избрал Роси, защото връзка от разстояние в рамките на ЕС е трудна, пък за тази чак ще има нужда от виза. А реално това тяхното е като one-night stand.

# 492
Даниела е изключително точна в този разговор.

# 493
Не би избрал Роси, защото връзка от разстояние в рамките на ЕС е трудна, пък за тази чак ще има нужда от виза. А реално това тяхното е като one-night stand.
Аз пък мисля, че ако я избере ще е точно заради разстоянието. След финала кой от къде е и няма да му се налага да го играят двойка.

# 494
Да бе, защото той пък търси да си съквартирантства с гаджето веднага - ще каже човек, че няма търпение да заживее с Адриана. Освен да си делят наема.

Общи условия

Активация на акаунт