🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 159
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 615
Сега, ако продукцията ни подсказва нещо, то предполагам е, че Ади ще е избраницата на Васил. Роси като ъндърдог я забиха нейде в джунглата, пък Ади в президентски апартамент, лобстър, жива музика, въобще шоуто се изръси за нея. Ето защо предполагам, че тя ще е финалистката, въпреки че смятам, че Роси му отива повече на Васил. Освен това е миньонче, а сега тренда е висок мъж с ниска жена (не го разбирам, не! Tired Face).
Колкото до Мартин и Даниела, за тях ми е все едно. Единствено съжалявам Дани, защото нейния часовник безмилостно тиктака и ако не успее да впримчи Мартин, ще трябва доста бързо да се ориентира, защото както се казваше в едно популярно предаване от времето на соца - няма време!
Е, хайде сега, аз съм колко нея и хич не съм толкова стара. И плодовитостта не е до годините, повярвай ми. Wink

Съгласна съм, но има един детайл - след една определена възраст сериозните и готини мъже са вече заети и трябва да се разчита на второ издание. А това все пак е сериозен минус и натрупан определен психологически багаж. Не казвам, че няма изключения, но като цяло след 30-така е по-трудничко, защото човек вече е много осъзнат, а пък социалния натиск се засилва...Peace! Flowers Hibiscus

# 616
В анонса за следващия епизод се видя, че Ади и Роси са в различни места. Така си е подсказване. Ади ще е избраната. Отива в същата беседка където и Мартин и Даниела. А Роси седи на съвсем различно място и Васил отива при нея. Странно решение на продукцията.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 23:15 от ⵣИⵣИ

# 617
И аз мисля, че ще има две предложения утре

Промото с Мартин е да "разлае кучетата".

Това, че нито една двойка обаче не е останала заедно след финала е както винаги "публична тайна".

# 618
  • here and now
Чак да лъже, че иска деца. Не мисля, че Даниела е такъв краен случай.
Лъже, както и за всичко останало. Не ти ли е странно, че темата я повдигна Мартин, който вече си има деца?

# 619
  • София
На кратък синхрон Васил каза нещо “мисля, че … вече приключи” или нещо подобно. 
Някой чул/разбрал ли е?

# 620
Ох, само в бг мама може да има толкова загриженост за това дали и кога риалити герои ще се възпроизведат...

# 621
  • София /Абсурдистан
Даниела говори правилни неща.

# 622
Раздвоена съм за участието на Косара. За предаването беше минус - освен кухо та дрънка друго не показа, а и "открадна" ефирно време на други момичета, като за Ивет ме е повече яд, отколкото за Роси.
Обаче за темата е безценна!  "Смучи" е култово. Представям си мъж с нейния правоговор да казва "искам смучи"
Със сигурност се случвало на някой мъж от нейния град да си поиска едно бързо смучи в тоалетната на някоя дискотека.

# 623
Не мога да си представя по-досадна и неромантична среща от днешната на Васил и Ади и нямам предвид в случая скуката, логореята и липсата на химия, това е ясно. По-скоро визирам местоположението-скучен хотел, "забавленията"-караоке 🎤.. май друго нямаше.. VS Усамотена вила сред природата, билярдче, мистериозен гадател на ръка, хубав романтичен филм..

# 624
  • here and now
Даниела говори правилни неща.
Даниела започна да говори "правилни неща", след като сестра ѝ влезна и я светна как се излага с меркантилността си. Пообра се малко...

# 625
Лъже, както и за всичко останало. Не ти ли е странно, че темата я повдигна Мартин, който вече си има деца?
Не мога да си представя жена да лъже за деца. Патологично е, при положение, че е водещ майчиният инстинкт.

# 626
Колкото до Мартин и Даниела, за тях ми е все едно. Единствено съжалявам Дани, защото нейния часовник безмилостно тиктака и ако не успее да впримчи Мартин, ще трябва доста бързо да се ориентира, защото както се казваше в едно популярно предаване от времето на соца - няма време!
Е, хайде сега, аз съм колко нея и хич не съм толкова стара. И плодовитостта не е до годините, повярвай ми. Wink
Съгласна съм, но има един детайл - след една определена възраст сериозните и готини мъже са вече заети и трябва да се разчита на второ издание. А това все пак е сериозен минус и натрупан определен психологически багаж. Не казвам, че няма изключения, но като цяло след 30-така е по-трудничко, защото човек вече е много осъзнат, а пък социалния натиск се засилва...Peace! Flowers Hibiscus
Абе и да, и не. Тези с кофти браковете тъкмо са започнали да бягат от брака си в работата и са се издигнали, видяли са се в пари и се развеждат. Ако досега не е впримчила някой, доста вероятно е тя самата да не го има това за фикс идея с първия срещнат. Не я мислете Данка.

# 627
  • here and now
Не мога да си представя жена да лъже за деца. Патологично е, при положение, че е водещ майчиният инстинкт.
За мен Даца си е патология от където и да я погледнеш...

# 628
“.... Ще ти призная, че играх роля... Ролята на Милионер. Уви когато се върнем в Софето, ще гръмне новината, че профуках всичко (Джанъм, Манъм, Чалганъм, Поршета Моршета с бели диванета, Хасиенди Ала бала енди...) за  жени и водка, водка и жени ( и на сантасе )... Слушаш ли ме ханъм? Останаха ми само няколко жетона за плюшени маймунки, кафе пета цедка и бутилка вино от кинта и двайсе.  Та Данке съгласна ли си в бедност и богатство, в добро и зло ( то ще е повече да знаеш ) и т.н и т.н....

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 23:04 от Tilda.M.

# 629
Направиха реклама на Адриана, очакваме скоро да започне да си промотира песните. Иначе типично е неин стил си използва някакви фейсбук лафчета, тоалетчета от преди Балканскара война… общо взето най-възрастната 30-годишна.
Даниела нямала да е приятелка нито мащеха на децата на Мартин, права е никаква не им е. Само не знам на него не му ли светка някаква лампичка, особено що се отнася до децата му.

Общи условия

Активация на акаунт