🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 127
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 630
  • here and now
“.... Ще ти призная, че играх роля... Ролята на Милионер. Уви когато се върнем в Софето, ще гръмне новината, че профуках всичко (Джанъм, Манъм, Чалганъм, Поршета Моршета с бели диванета, Хасиенди Ала бала енди...) за  жени и водка, водка и жени... Останаха ми само няколко жетона за плюшени маймунки и бутилка вино от кинта и двайсе.  Та Данке съгласна ли си в бедност и богатство, в добро и зло ( то ще е повече да знаеш ) и т.н и т.н....

Това би било култово!!!!

# 631
Не е точно лъжа за децата, а Даца казва в момента неща които той иска да чуе. И тя ги е играла мъжките игри не е вчерашна, обиграна е. И то доста за тази млада възраст.32 год не са чак толкова много.

# 632
  • # супернатурална #
А ММ каза, че В не заслужава Росица.

Няма как Васил да избере Ади. Съжалявам, сигурно не е лоша жена, не е и грозна, но такова нелепо държание, мимики, жестове...(на терасата как се беше изтегнала назад и гледаше и говореше с някакво самодоволство) ...няма как да се харесат на  мъж. Едва ли е точно такава в реала, тук много се е амбицирАла,  повярвала си е, и си мисли, че като демонстрира сила и увереност (в главата си точно това си представя) ще е неустоима.
В сезон две бях точно толкова убедена, че Евгени няма да избере Елена и то не заради лошата му актьорска игра. А заради нея и непривлекателното и поведение.  Има жени, които действат като бром в чая.

# 633
Даниела нямала да е приятелка нито мащеха на децата на Мартин, права е никаква не им е. Само не знам на него не му ли светка някаква лампичка, особено що се отнася до децата му.
Защо да му светва? По-притеснително е натегачка като Ади или Анна Мария да се бута да се сприятелява с децата му. Много добре си отговори Данка.

# 634
Чак да лъже, че иска деца. Не мисля, че Даниела е такъв краен случай.

Колко да е крайно като говорим за жена, която лъже за произхода си ,името си ,връзките си ,дълговете си ,книгите които е преписала и не на последно място си е сменила цялото лице. На фона на всичко това,  желанието или нежеланието за дете е капка в морето Joy

# 635
Адриана не пее лошо, но не е нищо особено. Малко по - добре от средностатистически човек, така че Васил се заблуждава, че си е намерил звезда. Единственото хубаво в срещата им беше бенда и музиката. И аз забелязах колко тенденциозно повече усилия продукцията беше вложила за срещата с Адриана, особено надписите "love", което не е особено професионално от тяхна страна. В промото също видях, че Роси в някаква колиба са я набутали. Изобщо, изводът ми е, че бутат Адриана за избраница на Васил.

# 636
Какви са тези костюми, които вади Косара на интервютата, къде е леопардовото екипче?

# 637
Лъже, както и за всичко останало. Не ти ли е странно, че темата я повдигна Мартин, който вече си има деца?

Мисля, че е нормално да я повдигне - всъщност истината е, че целта на създаване на семейство са децата. Иначе хората си живеят заедно или не и си купонясват, но колкото и тъпо да звучи на младите хора в днешно време, децата образуват семейството. Та Мартин искаше да знае ако тя му роди дете, дали той ще може да си ходи по кръчми, докато тя дундурка детенце вкъщи? Хитричкият ми той...Smiley

# 638

Колко да е крайно като говорим за жена, която лъже за произхода си ,името си ,връзките си ,дълговете си ,книгите които е преписала и не на последно място си е сменила цялото лице. На фона на всичко това,  желанието или нежеланието за дете е капка в морето Joy

Не съм съвсем сигурна, ако тя е сигурна, че децата ще са й билет за лесен живот ще роди и още как.
Проблема е, че "таргета" мъже, който тя търси често вече са с по няколко деца и едва ли ще искат още наследници.
Пък и тя да не е луда да делят нейните деца и чуждите. Ако ще е гарга да е рошава

# 639
В днешно време има и много разводи, така че явно и с деца не се задържа брака.
Мисля, че е нормално да я повдигне - всъщност истината е, че целта на създаване на семейство са децата. Иначе хората си живеят заедно или не и си купонясват, но колкото и тъпо да звучи на младите хора в днешно време, децата образуват семейството. Та Мартин искаше да знае ако тя му роди дете, дали той ще може да си ходи по кръчми, докато тя дундурка детенце вкъщи? Хитричкият ми той...Smiley

# 640
В днешно време има и много разводи, така че явно и с деца не се задържа брака.

Така е, но според мен ключът е, че Мартин иска да си излиза, а тя да стои вкъщи "заета" с дете/ца. Ето в това му е болката на него - дали ще му прави фасони, че него го няма, а тя практически е самотна майка в златна клетка. На нея това май не й е опция и му го каза. Да видим той какво ще реши?

# 641
Аз също не съм чувала мъж да обсъжда толкова подробно една жена. На живо Росица мисля,че ще изглежда още по-добре. Аз я харесах още в началото и след 24часовата среща я харесвам още повече. Не съм мислила,че ще остане докрая на предаването,но дори и само с тази среща на много хора им стана доста по-симпатична от Адриана.

# 642
  • България
Гледах клипа на Туджаров с Виктор и любка. Вики правеше фотосесия на Люба, тя пак беше неглиже и непредставителна даже и за Женския пазар. Самият Вики й бил казал, че изглежда като "кисела жена, която се грижи за няколко деца, недоволна от живота, бременна". Обсъждаха снимачния процес и Вики я бил избрал и харесал, защото тя знаела как се снима и с нея не било сконфузно.
Не вярвам в тяхната връзка, на Вики му личи, че не е сексуално привлечен. Туджаров му бил "духовният водач/баща" или нещо подобно и Вики искал подобна татуировка на неговата.

# 643
  • here and now
Linda*kiss , тя Данчето не ще брак, мъж, деца иска парички..
На Мартин му каза, че си ок да си е сама и едва ли не присъствието му ще ѝ наруши дзена...

# 644
Аз не гледам бг тв като цяло, но съм попадала на Керана като водеща нейде, и която помня от Гласът на България. Това предаване гледам/х/.
Адриана ми е 1:1 Керана.
Вечно екзалтирани, превъзбудени, шумни, ухилени...Сега се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт