🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 193
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 660
Мартин е един самовлюбен нарцис, и като такъв има огромната нужда от собственото си отражение не само в огледалото, но и в един бъдещ син.
Затова съм убедена, че той иска дете.

# 661
Мартин повече деца няма да прави. Ей на тука слагам кръст. 🤣

Ами ако Даниела поиска?
Може и за това да я е разкарал и за това да е "налазил" Косара - тя поне няма още 30 и за едно известно време няма да го тормози за деца.

# 662
Това с възпитанието на децата му наистина беше пълен смях Joy
Представям си едно време като се събирахме  с мъжа ми ,който има дете от предишен брак и аз да му кажа "Оооо не мога да съм приятелка с дъщеря ти ,щото трябва да я възпитавам" Joy

# 663
О, да Керана е адски шумна и натоварваща. Иначе е много красива и хубаво пее.
Керана има една нова песен, която е бе-зум-на като текст! Как се е съгласила да изпее това нещо?! Саможива самодива - кошмар.
И е леко по-екзалтирана от нормално, което малко натоварва.

Понеже ще си лягам, искам да е с чиста съвест, защото аз очевидно съм от изразяващите най-обилна неприязън и към Росица, и към Адриана, но! ако трябва да си сложа ръката на сърцето и да кажа коя изглежда по-добре до Васил, и до коя той изглежда по-добре, това е Росица. Край, признах си, сега ще спя като бебе.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 23:45 от DiaMia

# 664
  • Варна
Мартин повече деца няма да прави. Ей на тука слагам кръст. 🤣

Ами ако Даниела поиска?
Може и за това да я е разкарал и за това да е "налазил" Косара - тя поне няма още 30 и за едно известно време няма да го тормози за деца.

Абсурд. Козара иска семейство или поне така каза.

# 665
Имам някакви подозрения, че Марто може да иска още едно дете. И веднага казвам защо. Такива Алфи като него го смятат за въпрос на чест да имаш син, а той няма.

# 666
Васко отново се скова, спусна клепачите на половина и забави говора....
Ами какво да ви кажа, май зависи с кого е..

Но факта че си тичаше след Косара въпреки че и с нея беше скован, нямаха какво да си кажат, трябваше да се притеснява да не каже нещо в ефир да не я изложи (а имай предвид, в реалити предаване се намират), да не прави смешки и движения че така я излага...въпреки това той си я искаше...това говори че мъжете не мислят толкова дълбоко колкото жените. Или мислят с другата глава и дали приятелите ще го потупват по рамото.

# 667
"Какви токчета, бе, мила Ади??? И каква е тази рокличка, аз дори не знам къде се продават такива."

Еее айде сега,цял сезон все рокличките на Ади ви бодът очите..най накрая взе че ви чу и си сложи халата на хотела за обяд да сте доволни🤣

# 668
  • here and now
Имам някакви подозрения, че Марто може да иска още едно дете. И веднага казвам защо. Такива Алфи като него го смятат за въпрос на чест да имаш син, а той няма.
И внуците развързват по-широко кесията на баба и дядо...

# 669
Гледах клипа на Туджаров с Виктор и любка. Вики правеше фотосесия на Люба, тя пак беше неглиже и непредставителна даже и за Женския пазар. Самият Вики й бил казал, че изглежда като "кисела жена, която се грижи за няколко деца, недоволна от живота, бременна". Обсъждаха снимачния процес и Вики я бил избрал и харесал, защото тя знаела как се снима и с нея не било сконфузно.
Не вярвам в тяхната връзка, на Вики му личи, че не е сексуално привлечен. Туджаров му бил "духовният водач/баща" или нещо подобно и Вики искал подобна татуировка на неговата.
Отдавна не бях чела толкова идиотщини накуп. Викито чупи тъпомера. Не че съм изненадана.

# 670
  • София
И аз виждам същите неща у Росица. Коментарът си е много точен за мен. Не ги коментирам, защото човек не избира как да изглежда. Това не значи и че трябва да се "поправя" и тн, просто си има спечифични черти и особености. Интересното е, че през цялото предаване повече ме дразнеше, в предния епизод показа друга страна. Чувствена и загадъчна. Определено му завъртя главата на Васил.
Ади пък ми се стори скучна и пренавита, чак фалшива, а по принцип й симпатизирах. Ако съм на негово място и трябва да реша според последните дни - взимам Роси.

# 671
Ако съм на негово място и трябва да реша според последните дни - взимам Роси.
Ако бях на негово място и трябваше да избирам - прескачам оградата и бЕгам. 😂

# 672
След Косара такава празноТА се отвори у Васко, че виждам, че нито Роси, нито Ади успяват да я запълнят, дори и заедно.

# 673
Роси, разбира се.
Чувствена е, нежна, открита, мила, лежерна.
Адито е като пружинка. И то е сладко, но е като дразнещо бръмбарче.

# 674
За мен един от първите червени флагове за Адриана бяха… обувките ѝ, ако щете вярвайте; психопрофил по избор на обувки правя без проблем. 😁 Няма да коментирам чехлИчките на Бранка- сребристите, те са в свирения мач вече. 🤣
Иначе в днешния епизод Адриана тотално ме хвърли в размисъл с изречението През седмицата (ще) си имаме уикенд заедно. 🤣🤣🤣 Значи, нямат спирка днес! Сега след потенциалното “малко моногамен” ще мисля как срядата може да ми е в понеделник. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт