🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 009
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 885
Таман се възстановя от един бисер и пак се търкалям по земята от смях. Васето между тамилците няма да го различа, шегата на страна . Черен брат е и той😂

Според Косара Васил бил неин тип мъж - "висок, чернокож" Grinning Таз жина е ходещ виц.

# 886
  • # супернатурална #
А хората, които подкрепят Роси, следите ли я в социалните мрежи и наистина ли вярвате, че са много подходящи с Васил? Първо, Васил грам не успяхме да го опознаем, заради изкуственото му и дирижирано поведение. Второ, Роси изглежда изключително инфантилна и се държи като 15-годишна, много яка и badass го раздава, чак е смешно. И освен натискането след бая алкохол, не знам какво толкова яко имаше в срещата им. Гледаха бозав, изтъркан американски филм.

Ще предположа, че никак не харесваш Росица и мнението то за срещата им е крайно субективно. И то при положение, че доста от нехаресващите я одобриха срещата, поне на фона на останалите срещи/контакти в предаването. Не бих съдила толкова строго по инстаграмите за младите хора, особено ако в момента трупат/възползват се от популярността си, вероятно за да печелят последователи и от там пари. Не виждам нищо осъдително, влиза малко в роля, шегува се...Ще предположа и че отработва някаква травма след като е изгледала предаването. И точно защото не сме опознали Васил, както и Росица, а вярваме на очите си и представата си за нормална първа среща между двама (нямаше нищо пошло в "натискането" им, нито пък бяха пияни-заляни, Ади ми изглеждаще доста по-на градус), не изключваме че са подходящи един за друг. Чак пък "много" и да "вярваме" не съм прочела.

# 887
Ох, да, бе, забравих, че не трябва да съдим прекалено строго по това какво казват хората, какво показват, как изглеждат и т.н. Нека всички да се прегърнем и да тичаме по полянката с еднорози и мечета на дъгата, да не вземе да засегнем някоя нежна душа.
И не, всеки може да провери, че до срещата им с Васил, нищо негативно не съм казала за Росица, то тя си беше статист. Опитвам се обективно да преценя по това как е решила да презентира себе си, какви разговори проведоха и как протече срещата им. Нито са си казали нещо задълбочено, нито срещата им беше интересна. Буквано се натискаха пияни.

# 888
Роси, когато му каза на Васко да кандидатства за US виза, да не имала предвид двамата да се включат в 90 Days Fiancé и да ги гледаме по TLC? Rolling Eyes

Васко ако е умен и бизнес ориентиран, ще схване.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 16:57 от zon

# 889
Сега гледам епизода от вчера и ми прави впечатление, че Васил е попил от начина на изразяване на Роси.

Като взимаше Ади с колата имаше един момент, в който каза "Ъхъ" точно както Роси прави, после в колата произнасяше "Окей" с нейната интонация.

Хареса ми срещата между тях с Роси, имаше химия, имаше привличане, чувстваха се удобно заедно, закачаха се, Васко за първи път да е толкова усмихнат, очите му грееха.

Целувката беше супер естествена, страстна, с желание, нямаше онова изкуствено дърпане както с Косара и Адриана.

Дано избере Роси и натрие носовете на онези квачки, които се имаха за голяма работа.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 16:08 от Electric Papaya

# 890
Поведението на майката на Роси при срещата с Васил е коментирано надълго и широко, но специално си върнах епизода, в който момичетата получиха видео-съобщения от майките си, защото още тогава ми беше направило нещо впечатление. Майката на Роси започва със "Здравей, Рос". Казва й, че съвет не може да й даде и после казва "не е вярно, че децата са гости в нашия живот, защото аз съм отгледала най-добрата си приятелка". Накрая й казва, че я целува и че й липсва, но не казва "обичам те" и не я насърчава по никакъв начин. За мен няма нито една дума, в която да прозира истинско, майчинско отношение, грижа и любов, звучи като обръщение като от приятелка или сестра. После Роси през сълзи казва, "майка ми е най-силната жена и съм адски благодарна за всичко, което е направила за мен, която се е преборила сама в много ситуации и въпреки, че сме имали неразбирателства и сме се карали това тя да ме приеме наистина като приятел и да повярва, че и аз мога да й помагам е нещо, че което съм мечтала винаги." После казва, че наистина има много любов, която да даде и има нужда да я дава и да се грижи за някой. Според мен, проблемът на Роси с нуждата от внимание и липсата на самочувствие и достойнство идва от там, с майката има някаква сбъркана динамика, обърнати роли и голяма студенина. Не е била допускана близо. Дори неадекватното й поведение в инстаграм е резултат от тази нужда от внимание. Мъчно ми е за Роси, защото е добро и чувствително момиче, дано не излезе от това предаване още повече счупена вътрешно.

# 891
Васил и Роси - уау. Химията, привличането, много си пасват. Васил трябва да е мнооого добър актьор, за да го фейкне това (начинът, по който се чувства и интереса си). Васил и Ади - мега криндж, Ади както винаги е пренавита, и някакси не усещам истинска химия между тях. Стискам много палци на Роси. Много много много.

# 892
Любомира, Бранимира и Мартина щели да пуснат live в тикток,тази вечер след финала

# 893
Според Косара Васил бил неин тип мъж - "висок, чернокож" Grinning Таз жина е ходещ виц.

Малко или много моногамен? 🙄

# 894
На мен ми беше смешно как Росица се обясняваше, че всичко било въпрос  на one flight away. Само забрави да допълни и 1500 долара за билет. Ама те са нещата, какво са ти там някакви разходи за презокеански полети. Иначе го каза така сякаш може да се случва всяка седмица.
Разстоянието определено е фактор и при положение, че имаха само една среща, ми се струва твърде идеалистично да са продължили нещо след предаването. За съжаление, само по филмите стават такива неща.
То аз така се омъжих, вярно, че разстоянието не беше токлова голямо, колкото до щатите, а в Европа. Но да случват се и такива неща в живота.

Мен ако ме пита Роси, да си стои в ЛА. Там има достатъчно и всякакви мъже. Даже и чернокожи, като Васко има.
Косара сигурно много ѝ завижда от такова разнообразие. Laughing

Косара все пак обясни ли как прабългарка се е озовала в Тракия или това е заради Малдивите? Sweat Smile

# 895
Хайде сега, и значи ако не каже изрично "обичам те", няма да си проличи, че я обича. Съвсем нормална майка си има Росица и на мен ми направи много приятно впечатление тази жена. След като е дошла в предаването и е била толкоз път, очевидно я покрепя.
Чунким на Косара майка ѝ, която говори като робот е много хубава. Въпреки, че аз открих при нея прилика с една моя много любима актриса - Тони Колет, и не ми беше съвсем анти.
Скрит текст:

# 896
Да, появи се на камерата, говореше думи, но в тях не се усещаше никаква топлина и близост. После все пак попита Васил какво го дразни в нея. Просто наблюдения Simple Smile

# 897
  • София
На мен не ми харесаха и двата дриймдейта на Васил. Росица не се държи социално приемливо, има някакви затруднения там, които не зная на какво се дължат. През цялото време задаваше неподходящи въпроси дали е план Б и отговаряше на казаното от Васил само с възклицания. Разговор така и не се получи, добре че им бяха предвидили филм, а и целувките помогнаха да не се мъчат да измислят за какво да си говорят.
За страстта не знам - не гледах внимателно и нямам мнение. Може и да е имало, още повече, че срещата беше подплатена с доста вино.
Адриана пък беше точно в другата крайност - не млъкна през цялото време, сякаш я беше страх да не настане тишина. В един момент ми се стори, че даже се е позадъхала от дрънкането. Joy Но допускам, че Васил предпочита повече това, защото и на него му е трудно да води разговор, по-скоро обича да му подават реплики и той само да кима и да се съгласява, защото се е заблудил, че това е емоционална интелигентност. При тази среща определено забелязах нежеланието на ергена да я целува. Интересно ми е как им е завършила вечерта. Сигурна съм, че тази вечер ще ни покажат как са нощували.
Като цяло няма тръпка към никоя от тях, но смятам, че ще избере Адриана в крайна сметка, колкото да има финал. А отвън едва ли ще се получи каквото и да било.

Надкаста с Косара не смятам да гледам, това е най-скучното същество на планетата. И е скучна, просто защото е глупава и няма какво да каже, разкаже и покаже. А начинът, по който говори, е просто черешката на тортата на цялата простотия. Толкова е смешно това момиче, че чак е жалко.

# 898
Абе, и на мен ми беше странно как Роси и майка ѝ се цунаха по устата No Mouth И после когато майката се разплака и Роси трябваше да е зрялата и стабилната и я утешаваше. Наистина лъхаше някаква студенина от тази жена и едва доловима неприязън към дъщеря ѝ, поне това бяха моите впечатления.

Даниела как си избърса ножа с течния шоколад в салфетката Sob Никога не съм виждала такава агресивна семплост. Иначе никой в това предаване няма и най-бегла представа от етикет на хранене. Това непрестанно чукане с чаши трябва да спре, особено когато са голяма група и започнат да се обикалят и чукат един по един. Дано ги научат за следващия сезон.

# 899
Аз изгледах Косара, но си е тотална загуба на време. Нито ме подразни, нито ми хареса, някак безразлично беше. Поне мога да похваля Неделчо, че се опита да й зададе въпрос по всичко, което е обсъждано за нея по време на сезона, че ако чакахме нещо от Туджаров...

Общи условия

Активация на акаунт