🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 313
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 900
То ще е най-големия кодош Васил да преспи с Ади и след това да избере Роси. Точно обратното на Виктор-Комара, който преспа с Буба, без да спи с нея и въпреки всичко я избра.

# 901
Още от Косара..
На 08:00мин от подкаста казва:
"Аз съм свикнала хората да тръгват с предразсъдъци към мен, но след това на един или друг начин съм ги оправдавала, затова не го приемам като обида"
Още думи на които не им знаем значението??
Опровергавала момиче, опровергавала.
Аз ли да те уча?

# 902
Страшно удовлетворение чувствам заради развитието на Роси в шоуто. Опитаха се да я смачкат, злословеха срещу нея, включително и в подкасти, накрая злобилите изхвърчаха, а момичето разцъфна и им натри  носове. С Васил спасиха сезона и щом като успя да накара такова дърво да се усмихва и флиртува, значи не е това делулу, което я изкарваха някои. Между другото, имам чувството, че някои от участничките или техни близки пишат тук, само за да ни обясняват колко е зле Роси.
Мнението за Даниела много ми се промени в хода на предаването. Пак не я харесвам, но съм съгласна с много от нещата, които казва. Мартин не е за нея, всъщност за никоя не е. Това не е мъж за семейство, в сериозна връзка също не го виждам в близките 20 години. Добре че Данчето навреме се усети и не вложи чувства и любов в тази предварително загубена кауза.

# 903
Човекът си направи харем... от празноглавки.
Аз точно това се чудя, Мартин не е глупав, ама що се прай на прост?
Образът му в Ергенът е на пълен балък.

# 904
Че говори понякога Данка умни неща - говори. Но не смятам, че е нещо, което е осмислила през собственият си мозък. Така, както е написала книгата, така е заучила и теориите.
И за децата, и за семейството, и за ценностната система, та даже и за женската си енергия.
Нищо от "споделеното" на екрана от нея, не кореспондира с делата й в живота й до сега.
О да, умее да говори - факт. Но, реално погледнато, това не са "нейни" думи.

Мне. Визуално е зле, а интелектуално - малко по-малко е зле. Демек - не става даже за синоптичка Simple Smile

# 905
Може би по-добре балък отколкото гад….с кое ще отнесе по-малко хейт?
Не е толкова прост колкото го мислят тук…

Човекът си направи харем... от празноглавки.
Аз точно това се чудя, Мартин не е глупав, ама що се прай на прост?
Образът му в Ергенът е на пълен балък.

# 906
  • София
И какво сега, финалът пак ли се отлага за другата седмица Trollface

# 907
Даниела е усвоила един псевдо-културен и политкоректен маниер на говорене, но златният варак е много тънък и отдолу прозира алуминиевото канче.

Така е във всеки аспект от живота — псевдо-грамотна, псевдо-независима, псевдо-писателка, псевдо-зряла, псевдо-елитна, а не знае дори как да държи приборите и чашите, за облеклото да не говорим.

Много бързо се вижда за какво става въпрос като хвърли двучасов тантрум за кафето като двегодишно дете (не беше никакъв шит тест според мен, а неспособност да изтърпи минимален дискомфорт или да се организира така, че да има кафе) и като се тръшкаше за плюшените играчки като невидяла.

# 908
Косара се чуди Васил как щял да ходи по улиците, след като толкова се изложил. Какво толкова ѝ е направил, че така го напада? Женска солидарност с Роси заради лъжата? Много ме съмнява. Казал ѝ, че е сръдлива? Посмял да целуне друга? Много дребнаво и отмъстително.  А вчера Жоро барманът обясняваше, че направила показно как се реже мъж с достойнство.

# 909
Даниела може да е зле от всякакъв ъгъл погледната. И е зле, сравнена с многото красиви, образовани и естествени жени, които ходят по земята. Това, което аз харесвам в нея е, че не се оставя кухите претенции на празен човек като Мартин да и завъртят главата и не се съгласява да му клекне, зашеметена от говорните и манипулативни умения.

# 910
Много ми е кеф Козара как се излага публично. Цяла България и се подиграва.
Читам мъж няма да намери след тези глупости, които натвори.

# 911
Васил-"Наздраве за поредната райска среща..." И Ади казва "Да!" и го целува. Тук въпроса е "поредната райска среща" за кого- за Ади или Васил...?!
"Важно е да четем между редовете..." - Ади...Е, извинете, ама тази жена от книгата само първата буква от начало и последната буква от края прочете...Няма да коментирам, че последните два епизода са пълни с огледи на имоти...Същината е 20% само.

# 912
  • София
На мен не ми се струва толкова зле подкаста с Косара, за разлика от други поне не нахрани всички наред, каза добри думи и за Роси, че са си се извинили и после са имали добри отношения. Особено към края, че й е дала съвети да е по-уверена, за да й се получи с Васил. Говори глупости, но ние и вътре чухме, че бърка думите и не ме изненада. Хубаво е да седне да чете книги, истински, не на Даниела, както се похвали първия ден, че й е чела книгата. Поне не е агресивна като Клаудия и Синтия и й вярвам, че иска хубаво семейство.

# 913
Надкастът с Косара е политкоректност от началото до края. Чисти имидж и джиалект.

# 914
Даниела може да е зле от всякакъв ъгъл погледната. И е зле, сравнена с многото красиви, образовани и естествени жени, които ходят по земята. Това, което аз харесвам в нея е, че не се оставя кухите претенции на празен човек като Мартин да и завъртят главата и не се съгласява да му клекне, зашеметена от говорните и манипулативни умения.

Е, да, това е така. Но не защото е зряла, силна и пример за подражание, а защото го раздава психопатската (не казвам, че е такава, а че така действа). Ще сдъвче и изплюе нарциса като парченце маруля между зъбите.

Противно на думите ѝ, тя няма ни най-малка нужда от валидация. Мартин има тази нужда, всеизяждаща и вечна. На Даниела не ѝ дреме, че не я харесват, че не се вписва в групата, какво си мислят хората за нея, дали я харесва или обича Мартин или някой друг, не търси внимание. Тя търси власт над другите, не емоционална валидация. Да ѝ слугуват и тя да си е добре винаги. От кафенцето сутрин до издръжката. Ако не е той, ще е някой друг. Отвреме на време може да направи нещо за партньора си, но то ще е поредната транзакция, пресметнато и с цел.

Общи условия

Активация на акаунт